Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Sistit oldum antibiyotik kullanmak istemiyorum

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.167
5.790
158
Lütfen konumu kapatmayın bu benim için çok büyük bir dert. Yakın zamanda ameliyat oldum neredeyse bir ay antibiyotik kullandım ilaçlarım bitince biraz da üşüttüm sanırım şimdi idrar yolu enfeksiyonu oldum ama doktora gitsem direk antibiyotik yazarlar biliyorsunuz. antibiyotik kullanmak istemiyorum bıktım artık çünkü ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum. Az önce maydonoz kaynattım içtim ağrı kesici aldım ama sanki hissediyorum ilerliyor çok sık tuvalete gidiyorum ağrım var. Klasik idrar yolu enfeksiyonu semptomları. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

Ileri duzeydeyse antibiyotik kullanmaniz sart. Bitkisel olarak duydugum ama uygulamadigim dut kuru var onu yapabilirsiniz ama dedigim gibi ileri duzeydeyse etki edecegini sanmiyorum.

Ilık bir duşa gir mümkünse uzun süre su tut karnına çevresine bol limonlu su içebilirsin. Bende de kronik sistit var. Maydonoz sapını kaynatıp içine limon sıkıp içiyordum çok geçmiş olsun. Sık sık çamaşırını değiştir günlük su alımını artır. Benim ilaç içmeden bu şekilde geçiyordu. Bazen kanlı idrar oluyordu onda mutlaka antibiyotik içmen lazım

Bıktım artık yemin ederim ya çok sıkılıyorum yaz günü çorapla dolaşıyorum hijyene çok dikkat ediyorum intim yıkama kullanıyorum sadece dış genital için carnberry alıyorum yok yok hep tekrarlıyo

Ileri duzeydeyse antibiyotik kullanmaniz sart. Bitkisel olarak duydugum ama uygulamadigim dut kuru var onu yapabilirsiniz ama dedigim gibi ileri duzeydeyse etki edecegini sanmiyorum.
Bilmiyorum ki ileri düzey mi Dutkurusu’nu hiç duymamıştım alacağım en kısa zamanda

Geçmiyor sistit o yüzden antibiyotik mecburi sizi çok iyi anlıyorum ama öyle kolay geçmiyor ağrısı

Dut kürü - kadimhemşire yazın Google a çıkar
Kızılcık marmeladı bunu sürekli yiyebilirsiniz. Kızılcık suyu vs.
Nioli yağı iç çamaşırına damlatılacak.

Her sabah elma sirkeli su için. Bu da ev sirkesi olsun.
Bol probiyotik gıdalar yiyin ev turşusu ev yoğurdu.
Şekerli paketli gıdadan bir süre uzak durun.

Bir de şey gynoflor vajinal tablet var vajina florasını düzenliyor. Ben çok memnunum

Ayyy bunların hepsini yapacağım size ne kadar dua etsem az Allah razı olsun

benimde cok s1k olurda sükür bir yildir olmuyorum. Antibiotik kullanmamak istediginizi anlarim ama Allah korusu böbreklere kadar cikabilir. Kizilcik suyu iyi gelir. Bol bol su icin. Birde türkiyede varmi bilmiyorum ama tek kullanimlik antibiotik oluyor. Aksam iciyorsun sonra kesinlikle tualete gidilmiyor. O ilac tek seferde agir olmayan iltihaplarda ise yariyor.

Siz sıkıldınız diye reddettiğiniz tedaviler büyüyerek daha yıkıcı duruma gelir tedavinizi aksatmadan yapın.

Oreganaoil hiç duymamıştım kekik yağı hiç duymamıştım çok sağolun.

Oreganaoil hiç duymamıştım kekik yağı hiç duymamıştım çok sağolun.

Şu an kötüyseniz tek kullanımlık bir antibiyotik var ya monurol sanırım. Onu kullanıp sonra da bol su maydanoz kürü kızılcık dut vs bence yüklenin bir süre. Nioli yağı da çok iyidir.

Ben olduğumda doktor 1 kullanımlık bir toz ve 1 kutu antibiyotik vermişti.
Benim ki çok fazla ilerlemişti kan gelmeye başlamıştı artık.
O tozu yatmadan içtim sabaha hiçbir şeyim kalmamıştı. Ama tabi 1 kutu antibiyotiği de ne olur olmaz diye bitirmiştim.
1 kutu ilaç içmek istemiyorsanız bile en azından o tozu 1 gün kullanın tek başına işe yarıyor.

Şu an kötüyseniz tek kullanımlık bir antibiyotik var ya monurol sanırım. Onu kullanıp sonra da bol su maydanoz kürü kızılcık dut vs bence yüklenin bir süre. Nioli yağı da çok iyidir.
Nioli yağlı kargodaydı zaten o gelemeden yakalandım. Ağrı kesiği ile biraz hafifledim çıkıp kızılcık dut falan alayım eczane verirse tek kullanimlik şase de alırım

O tek kullanımlık ilaç için doktora gitmek gerekiyor mu acaba ya eczane harici veriyorum ki

Ben ibrahim saracoglu kürünu uygulamistim karnabahar iciyorsun birden tuvalete sıkıstiriyor vs sonra geciyor bir bakin youtubetan birde benim deneyimledigim üsütmekten oluyor ayaklar sıkı olmali ve soguk suyla taharet alinmamali

Bilmiyorum ki ileri düzey mi Dutkurusu’nu hiç duymamıştım alacağım en kısa zamanda
Iki kasik dut kurusunu iki bardak suyla kaynatiyosun bes dakika demleniyo sabah ac karnina aksam yatmadan once iciyorsun yine internetten bakarsiniz tarifine

Gunluk 2.5-3 lt gibi bir su icerek bu kadar sik sistit olmanizin onune gecebilirsiniz. Ben de eskiden cok sik olurdum hatta bir donem kan bile gelmisti.

Bende çok çektim bundan. Israrla antibiyotik kullanmadım kötü olmuştum baya. Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…