Sistit cinsel isteği azaltır mı ?

Doktor demedi mi hiç kültür testi yapalım filan anal bölgeye temasla bakteri kapılabiliyor illa ters ilişki olmasına gerek yok hani değse bile penis sonra içine girince o bakterileri mesaneye taşıyor malesef sex sıklığına bakılırsa bu tarz olaydan bakteri kapmış olabilirsiniz bir daha olursa idrar kültürü isteyin ona göre antibiyotik veriyorlar bakterini etkilenmeyen antibiyotik bir işe yaramıyor malesef bende pazartesi kontrole gidicem

Hem özele hem devlete gittim sadece şikayetimi söyledim. Sadece hamilelik riskiniz var mı diye soruldu bekar misiniz diye. Ama bir dahakine sorayım çok teşekkür ederim

bende de aynı sorun vardı, doktora gidiyorum krem veriyo ama hicbir ise yaramiyodu. bol bol su ictim, maydanoz sapi kaynatip ictim, birde sogan suyu. artı eskiden eşim içime bosalmiyodu, meninin akıntıya sebep olan bakterileri öldürduguyle ilgili bisey okumustum bosaldigindan beri akınti falan kalmadi. eskiden ilişki sırasında esiminki beyaz-krem oluyodu sizde nasıl cok varmı akıntı

Ben bekarim içime boşalma yok. Ama her zaman çok fazla akıntım vardı benim

Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Bende cipro buskopan mıydı neydi ondan kullanmıştım. Faydasını görmedim farklı doktora gittim bi ilsç yazdı anında geçti çok pis bir şey ya gerçekten hayattan soğutuyor insanı

İdrar yolu iltihabı için kesinlikle nioli yağını öneririm bir litre suya on damla katıyorsun ve o suyla wc sonrası temizliğini yapıyorsun gün içinde ayrıca her gün çamaşıra bir damla damlatıyorsun. İdrar yolu enfeksiyonu çok ağrı yapıyor ilişki esnasında ayrıca ilaç kullanırken de o bölgede faydalı bakteriler de öldüğü için mantar oluşumuna yol açıyor o da yine ilişkiyi olumsuz etkiliyor buna da dikkat edin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…