1.5 lt yeterli olur mu sizcePurinol diye bir ilaç ve bol su içmek. Asıl çözüm 2.si bence.
Bilmiyorum kiMerhaba canım bende aynıyım idrar kültürü yaptırdın mı? Bakteri üremesi filan çıktı mı acaba
Doktor demedi mi hiç kültür testi yapalım filan anal bölgeye temasla bakteri kapılabiliyor illa ters ilişki olmasına gerek yok hani değse bile penis sonra içine girince o bakterileri mesaneye taşıyor malesef sex sıklığına bakılırsa bu tarz olaydan bakteri kapmış olabilirsiniz bir daha olursa idrar kültürü isteyin ona göre antibiyotik veriyorlar bakterini etkilenmeyen antibiyotik bir işe yaramıyor malesef bende pazartesi kontrole gidicemBilmiyorum ki
Hem özele hem devlete gittim sadece şikayetimi söyledim. Sadece hamilelik riskiniz var mı diye soruldu bekar misiniz diye. Ama bir dahakine sorayım çok teşekkür ederimDoktor demedi mi hiç kültür testi yapalım filan anal bölgeye temasla bakteri kapılabiliyor illa ters ilişki olmasına gerek yok hani değse bile penis sonra içine girince o bakterileri mesaneye taşıyor malesef sex sıklığına bakılırsa bu tarz olaydan bakteri kapmış olabilirsiniz bir daha olursa idrar kültürü isteyin ona göre antibiyotik veriyorlar bakterini etkilenmeyen antibiyotik bir işe yaramıyor malesef bende pazartesi kontrole gidicem
Ben bekarim içime boşalma yok. Ama her zaman çok fazla akıntım vardı benimbende de aynı sorun vardı, doktora gidiyorum krem veriyo ama hicbir ise yaramiyodu. bol bol su ictim, maydanoz sapi kaynatip ictim, birde sogan suyu. artı eskiden eşim içime bosalmiyodu, meninin akıntıya sebep olan bakterileri öldürduguyle ilgili bisey okumustum bosaldigindan beri akınti falan kalmadi. eskiden ilişki sırasında esiminki beyaz-krem oluyodu sizde nasıl cok varmı akıntı
doğum kontrol hapı veya doğum kontrol ignesi yaptırıp deneyebilirsiniz, bekarlikla alakasi yok. ama bol bol su icmeyi ihmal etmeyinBen bekarim içime boşalma yok. Ama her zaman çok fazla akıntım vardı beni
Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Bende cipro buskopan mıydı neydi ondan kullanmıştım. Faydasını görmedim farklı doktora gittim bi ilsç yazdı anında geçti1 aydır idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum tam geçti ilaçlar bitti derken yeniden başlıyor. Belki 1 aydan fazla süredir vardir bilmiyorum. 3 aydır cinsel yaşantım var başlarda gerek ön sevişmede gerek devamında çok zevk alırdım. Gecede en az 2-3 defa yapardık hele hafta sonuysa günde 6yı bulduğu zamanlar oluyordu. Şimdi resmen kaçıyorum sevişmemek için zevk alamıyorum ve canım yanıyor. Partnerimde bir sorun yok, beni zorlamıyor, zevk almama özen gösteriyor. Bu isteksizliğin sebebi sistid olabilir mi ?