evet canım enfeksiyondan dolayı canın yanıyo doktora gitmelisin1 aydır idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum tam geçti ilaçlar bitti derken yeniden başlıyor. Belki 1 aydan fazla süredir vardir bilmiyorum. 3 aydır cinsel yaşantım var başlarda gerek ön sevişmede gerek devamında çok zevk alırdım. Gecede en az 2-3 defa yapardık hele hafta sonuysa günde 6yı bulduğu zamanlar oluyordu. Şimdi resmen kaçıyorum sevişmemek için zevk alamıyorum ve canım yanıyor. Partnerimde bir sorun yok, beni zorlamıyor, zevk almama özen gösteriyor. Bu isteksizliğin sebebi sistid olabilir mi ?
Gittim zaten ilaç kullanıyorumevet canım enfeksiyondan dolayı canın yanıyo doktora gitmelisin
6 mı1 aydır idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum tam geçti ilaçlar bitti derken yeniden başlıyor. Belki 1 aydan fazla süredir vardir bilmiyorum. 3 aydır cinsel yaşantım var başlarda gerek ön sevişmede gerek devamında çok zevk alırdım. Gecede en az 2-3 defa yapardık hele hafta sonuysa günde 6yı bulduğu zamanlar oluyordu. Şimdi resmen kaçıyorum sevişmemek için zevk alamıyorum ve canım yanıyor. Partnerimde bir sorun yok, beni zorlamıyor, zevk almama özen gösteriyor. Bu isteksizliğin sebebi sistid olabilir mi ?
İkimizin de cinsel hayatları yeni sayılır belki de ondandır6 mımaşallah maşallah bence size nazar deymiş şaka bi yana biz şu ana kadar 2 yi bile göremedik valla
Ya benim de aynı muhabbetler. Yumurtalıklar da ve biraz üstte inanılmaz ağrım oluyor. İlaçlar günlük hayatta rahatlatıyor ama geçirmiyor su tüketmeye çalışıyorum. Erkek arkadaşım anlayışlı ama sürekli reddediyorum veya yarıda kalıyor canım acıyor diye bana yansıtmasa da onun da modu düşüyorAynı konudan müzdarip olmuş biri olarak evet çok etkili.
Benim kronikleşip 6 aya yakın sürdü. İlişkide kasıklarıma ve biraz daha üste vuran bir acıya sebep oluyordu. Gün içinde de sürekli yanma, tuvalete gitme ihtiyacı ve kaşıntı
İlaçları kullandım ama asıl sorunu çözen su içmek oldu bolca su.
Ve gerçekten canım hiç istemiyordu.
Bol su ve bitki çayı başka çare yok .Ya benim de aynı muhabbetler. Yumurtalıklar da ve biraz üstte inanılmaz ağrım oluyor. İlaçlar günlük hayatta rahatlatıyor ama geçirmiyor su tüketmeye çalışıyorum. Erkek arkadaşım anlayışlı ama sürekli reddediyorum veya yarıda kalıyor canım acıyor diye bana yansıtmasa da onun da modu düşüyor
Karamellacığımm bari pratikte şöyle yap: bir sürahi suyu iç sonra çişini yap sonra seviş.Ya benim de aynı muhabbetler. Yumurtalıklar da ve biraz üstte inanılmaz ağrım oluyor. İlaçlar günlük hayatta rahatlatıyor ama geçirmiyor su tüketmeye çalışıyorum. Erkek arkadaşım anlayışlı ama sürekli reddediyorum veya yarıda kalıyor canım acıyor diye bana yansıtmasa da onun da modu düşüyor
Deneyeceğim teşekkür ederim ilişkiden hemen önce yapıyorum ama ilişkide de idrarım geliyor iyice mesaneyi doldurup gitmeyi deneyeyim ben deKaramellacığımm bari pratikte şöyle yap: bir sürahi suyu iç sonra çişini yap sonra seviş.
Su içtikçe rahatlıyorum ben çözümü böyle bulduydum. Bir müddet sonra tamamen geçti.
Evet evet öyle yap...Deneyeceğim teşekkür ederim ilişkiden hemen önce yapıyorum ama ilişkide de idrarım geliyor iyice mesaneyi doldurup gitmeyi deneyeyim ben de
Zaten doktora gittim 1 aydır ilaç kullanıyorum daha bugün bitti hafta içi tekrar gideceğimEvet tabi ki. Lütfen doktora gidin tedavi olun. Eğer sistitse antibiyotik kullanmanız gerek. Tedavi edilmezse kronikleşir ve böbrekleriniz zarar görebilir. İhmal etmeyin. Doktora ilişkinizi söylemek zorunda değilsiniz, idrar yaparken yanma olduğunu söyleyin, belki idrar tahlili vermeniz gerekebilir ama mutlaka tedavi olun.
O da olabilir cinsel ilişkiyi azaltinca iyileştim diyebilirim ama şimdilerde de hiç canım ilişkiye girmek istemiyor6 kere felan demişsiniz ama Çok sık ve yoğun cinsel ilişki de sistite neden oluyor
Merhaba idrar kültürü yapılmışmıydı bakteri vs çıktı mıAynı konudan müzdarip olmuş biri olarak evet çok etkili.
Benim kronikleşip 6 aya yakın sürdü. İlişkide kasıklarıma ve biraz daha üste vuran bir acıya sebep oluyordu. Gün içinde de sürekli yanma, tuvalete gitme ihtiyacı ve kaşıntı
İlaçları kullandım ama asıl sorunu çözen su içmek oldu bolca su.
Ve gerçekten canım hiç istemiyordu.
Yapıldı. Çıkmadı.Merhaba idrar kültürü yapılmışmıydı bakteri vs çıktı mı
Bendede 2 ay çıkmasa 3. Ay çıkıyor ya bu aykinde çıktı ona etkili antibiyotik ciproymuş muadili cipranax verdiler şuan nasıl kurtuldunuz siz acabaYapıldı. Çıkmadı.
Purinol diye bir ilaç ve bol su içmek. Asıl çözüm 2.si bence.Bendede 2 ay çıkmasa 3. Ay çıkıyor ya bu aykinde çıktı ona etkili antibiyotik ciproymuş muadili cipranax verdiler şuan nasıl kurtuldunuz siz acaba