• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiştim

siyahvemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
487
217
103
Günaydın hanımlar.
Klasik görümcelik vakası değil bu belirteyim öncelikle bu hanımlar. Kardeşimin kız arkadaşı yazlığımıza geldi. Öncesinde kardeşim bu hafta gelme başka zaman gelirsin demesine rağmen biletimi aldım iptal edemem planımı ona göre yaptım demesi. Geldiği günden beri aynı odada yatıp kalkıyorlar. Uygunsuz sesleri yan odaya kadar geliyor. Yanımda hiç utanmadan kulaktan kulağa konuşmalar. Kız, oğlanın dudaklarına yapışıp durmalar. Kız kendi anne babasının yanında sigara içmediğini istemediklerini söyleyip bizimkilerin yanında bacak bacak üstüne atıp sigarasını yakıyor. Kız nereye isterse oraya götürtüyor kendini. ( araba kardeşime ait değil ) ona rağmen başka şehirlerde ki arkadaşlarının yanına gitmek istiyor. Kardeşime bir şey diyorum araya giriyor ama xx öyle yapmıyor ki xx bana söz vermişti diye kardeşimden yana. Geldiğinden bu yana hazır sofraya oturup yemesi içmesi dışında elini cebine atmaz. Hani geldim misafirim bir tatlı alayım şu bu diye bir düşünce de yok. Geçen bir yere oturduk bir şeyler yedik hesabı ben ödedim karşılığında kız içtiğimiz kahveyi ısmarlayayım dedi benim gerizekalı kardeşim direkt Alman yapın ne gerek var diyor. Bulunduğumuz yer akşamları serin oluyor mesela üşüdüm titriyorum kalkalım mı diyorum ne gerek var deniliyor. 4 gündür onlar nereye isterse oraya gidiliyor onlar ne isterse o dinleniyor. Hastayım başım ağrıyor müziğin sesini kıs denilince inatlarına daha çok açılıyorZ 2 de 3 de kalkıyorlar o saatte kahvaltı sofrası kuruluyor. Kız et yemiyor diye ona göre yemek yapılıyor memnuniyetsiz bir davranışlar. Bir tek onların yattığı odada balkon var oraya sermek zorundayız yıkanan bikiniler çamaşırlar vs ve onlar kalkmadan girip almak sorun oluyor. Şuraya gidelim değişiklik olsun diyorum ne gerek var deniliyor. Habire Kendi ortak tanıdıklarından bahsetmeleri muhabbetten karşıdaki kişiyi soyutlama çabaları. Benim aptal kardeşimin beni aptal aptal terslemeleri de cabası. Kardeşimin alkol almasını istememe rağmen uyarıyorum çok içtin geldiğimizden beri diyorum ama xx çok içmiyor Ki diye atlıyor oradan kız. Habire bir içme derdi. bizimkinde de aptalca hareketler yok kocanın sözünü dinleyeceksin yok şu bu. Ulen ne kocası. Şam kocası mı? Şiştim cidden şiştim az kaldı kızı kovacağım o olacak. Daha aklıma şu an gelmeyen nicesi. Ha bir de şehirdeki evde kalacakmış kız gelip önümüzdeki hafta. Ama sormak müsade istemek yok.

Güncelleme: Kız gitti sözde yine gelecekmiş ama. Kardeşimde halen düşman gibi davranıyor bize. Benle zaten muhatap olmak yok hiç bir şekilde.

Son düzenleme:
Vay anasinin gözü kizzz vayyy.yandin görümcek edecek bu seni :KK14:
Ay arada bir şey yok bir de görümcem diyor gelde çıldırma 🤦🏼‍♀️ Ha bir de arkadaşlarına hava atması yok mı xxlerin ailesinin yazlığındayım tatlım diye
Ben anlayamadım kardeşiniz bu kızı ailenizin olduğu eve mi davet etti🙄 Kardeşiniz de kız da gitsin söyleyin kardeşe
Evet şuan tüm aile cümbür cemaatiz

Oyuncak olmuş elinde kardeşin . Bence kızla da konuşun bize uygun olmayan ters hareketler oluyor evde annem babam var vs gibilerinden kardeşin belli ki başınıza bela edecek bu kızı . Kızla biriniz konuşun alınır da gider belki . Ben olsam kesinlikle kavga çıkarırdım bir yerden sonra göndermeye bakardım .

Ailem artık kardeşime diyecek bir şey bulamıyor kardeşim 20 kız 25
Kardeşinize diyecek çok şey var da neyse. Kocaman kadın artık, yeni yetme ergen sandım. Bu ne pervasızlık hatta terbiyesizlik peki? Yani sizi geçtim, anneniz babanızın olduğu yerde oynaşmaları yiyişmeleri durmuyor anladığım kadarıyla, sesleri evlere şenlik, laubali laubali hareketler, habire alkol yeme içme s*çma modu, elini de bir şeye atmıyor ne âlâ. İnsan sevgilisinin ailesi yanında az ağır olur. İşte kapak atmış, bedavaya tatil, cebinden de para çıkmıyor. Eblek kardeşinizi çekin kenara def etmesini söyleyin bu kakalağı.

Bilemedim şimdi nerden bulmuşlar birbirlerini. Yben ergenlerdir dedim de oglan ergende kiz bildigin 25 yas ailesi yokmi nereye gidiyorsin vs demiyorlarmi

Oyuncak olmuş elinde kardeşin . Bence kızla da konuşun bize uygun olmayan ters hareketler oluyor evde annem babam var vs gibilerinden kardeşin belli ki başınıza bela edecek bu kızı . Kızla biriniz konuşun alınır da gider belki . Ben olsam kesinlikle kavga çıkarırdım bir yerden sonra göndermeye bakardım .
3 gündür birbirimizi yiyoruz kardeşimle dayanamadım kavga etme moduna girdim en sonunda artık dedim kardeşime yalını ben veriyorum ona göre saygı duyacaksın bana diye ama kız anlamıyor. Utanma vs yok hani kavga ediyorlar huzursuzluk verdim gideyim yok
Kardeşinize diyecek çok şey var da neyse. Kocaman kadın artık, yeni yetme ergen sandım. Bu ne pervasızlık hatta terbiyesizlik peki? Yani sizi geçtim, anneniz babanızın olduğu yerde oynaşmaları yiyişmeleri durmuyor anladığım kadarıyla, sesleri evlere şenlik, laubali laubali hareketler, habire alkol yeme içme s*çma modu, elini de bir şeye atmıyor ne âlâ. İnsan sevgilisinin ailesi yanında az ağır olur. İşte kapak atmış, bedavaya tatil, cebinden de para çıkmıyor. Eblek kardeşinizi çekin kenara def etmesini söyleyin bu kakalağı.
Yok hani ne ağırlığı xxxl bunlarda ki. Kardeşim anlamıyor maalesef afedersiniz ama *m salak benim kardeşim de

Suc annenizde babanizda. Siz bir erkek getirseniz öyle davransaniz tepkileri ne olurdu acaba.. sahsen kizin yine sazan gibi atladigi bir durumu kollar evden kovarim. Kardesin ama oyuncagini aldin diye cok kizacak. Sehirdeki eve de almam
Ben laf yapsam kardeşim üstüme yüreyecek kadar haddini aşacak 🤦🏼‍♀️ Düşünemiyorum bile tepkilerini

Ben laf yapsam kardeşim üstüme yüreyecek kadar haddini aşacak 🤦🏼‍♀️ Düşünemiyorum bile tepkilerini

Annenizin babanizin sucu dedigim gibi🤷🏻‍♀️ Kimse birsey demiyecekse cekeceksiniz. Kardes kavgasindan sahsen korkmam. Bizker bir kac kardesiz biri illaha sac bas kavga isterse buyursun :D

Annenizin babanizin sucu dedigim gibi🤷🏻‍♀️ Kimse birsey demiyecekse cekeceksiniz. Kardes kavgasindan sahsen korkmam. Bizker bir kac kardesiz biri illaha sac bas kavga isterse buyursun :KK70:
Ben ufak tefeğim birbirimize girersek kesin bir zarar görürüm diye düşünüyorum. Öküz gücü var çocukta çünkü

Aynı taktiği uygulasaniz olmaz mı bir yere gittiğinizde kendi yediğinizi içtiğinizi ödeyin alman usulü ülke ekonomisi deyip çıkın işin içinden yemek yapıldı mı isteyen oturur yer yemeyene de lokanta değil burası az aşağıda var ama gidiip yiyebilirsiniz deyin...
Onlar muhabbet ederken komedi filmi açın içinizden geldiği gibi gülün kitap okuyun hizmet etmeyin...
Balkon yattıkları oda da ise sizden utanmayan insandan utanmayip girin alın lazım olanı kısacası saygısı olmayana saygı gösterip tepenize çıkartmayın

Görümce olmak tam da böyle gelin adayları için var 😀
Onlar uyurken balkona geç laf ederlerse siz 15 saat uyuyacaksınız diye sizi mi beklicem de
arabayla şuraya gidelim dediğinde hayır derlerse o zaman siz başka vasıta bulun bende araba bugün de
Ki ben olsam onlarla asla gezmem o ayrı
kız oturuyorsa xcim gel hadi yemek hazırlıcaz yardım et artık misafirlik süren geçti derdim şunu doğra şunu yıka vs
Onu bezdirirdim ki şehirdeki eve de damlamasın
Gerekirse bana artistlik yapan kardeşimi de azarlardım hizmetçiniz miyiz biz burda madem çok biliyorsunuz gidin otelde kalın derdim
Kıza kimliğini ver bakayım bizim nüfusa mı aldık seni haberimiz yok bi bakıcam derdim 🥴
Kız buraya üyeyse gelip sinir görümce adayı diye konu açtığında da selam canım şu konuyu yazarken bile bizim wifiden bağlanıyorsun bu kadar otlakçı olma yazardım 😀 ay çok canım çekti şu an keşke yerinde olup uygulayabilsem 🤣

İkisi de gitsin evden herkes kendi evinde rahat olsun
Başkasının evinde kalıyorsak kurallar ona göredir istemiyorsak kendi evimize çıkarız
Ya da çatır çatır parayı basıp otele gideriz tatile çok basit

Ki anne baba evinde de anne baba otoritesini konuşturacak
Siz ne yapsanız da bir anlamı olmayacak
20 yaş ve 25 yaş arasındaki fark 5 yaştan daha farklı.
Ki kadınında kendine ait bir hayatı yokmuş
İkisinde de olgunluk yok hadi 20 yaşındaki ergenlik çocuk
25 yaşındakinde de olgunluk yok
Ailenizden bahsetmiyorum bile valla ben karışmazdım anne babamın evi yansın dünya madem bana ne.

Kardeşimle ilişkisi hakkında konuşurdum sadece.

Günaydın hanımlar.
Klasik görümcelik vakası değil bu belirteyim öncelikle bu hanımlar. Kardeşimin kız arkadaşı yazlığımıza geldi. Öncesinde kardeşim bu hafta gelme başka zaman gelirsin demesine rağmen biletimi aldım iptal edemem planımı ona göre yaptım demesi. Geldiği günden beri aynı odada yatıp kalkıyorlar. Uygunsuz sesleri yan odaya kadar geliyor. Yanımda hiç utanmadan kulaktan kulağa konuşmalar. Kız, oğlanın dudaklarına yapışıp durmalar. Kız kendi anne babasının yanında sigara içmediğini istemediklerini söyleyip bizimkilerin yanında bacak bacak üstüne atıp sigarasını yakıyor. Kız nereye isterse oraya götürtüyor kendini. ( araba kardeşime ait değil ) ona rağmen başka şehirlerde ki arkadaşlarının yanına gitmek istiyor. Kardeşime bir şey diyorum araya giriyor ama xx öyle yapmıyor ki xx bana söz vermişti diye kardeşimden yana. Geldiğinden bu yana hazır sofraya oturup yemesi içmesi dışında elini cebine atmaz. Hani geldim misafirim bir tatlı alayım şu bu diye bir düşünce de yok. Geçen bir yere oturduk bir şeyler yedik hesabı ben ödedim karşılığında kız içtiğimiz kahveyi ısmarlayayım dedi benim gerizekalı kardeşim direkt Alman yapın ne gerek var diyor. Bulunduğumuz yer akşamları serin oluyor mesela üşüdüm titriyorum kalkalım mı diyorum ne gerek var deniliyor. 4 gündür onlar nereye isterse oraya gidiliyor onlar ne isterse o dinleniyor. Hastayım başım ağrıyor müziğin sesini kıs denilince inatlarına daha çok açılıyorZ 2 de 3 de kalkıyorlar o saatte kahvaltı sofrası kuruluyor. Kız et yemiyor diye ona göre yemek yapılıyor memnuniyetsiz bir davranışlar. Bir tek onların yattığı odada balkon var oraya sermek zorundayız yıkanan bikiniler çamaşırlar vs ve onlar kalkmadan girip almak sorun oluyor. Şuraya gidelim değişiklik olsun diyorum ne gerek var deniliyor. Habire Kendi ortak tanıdıklarından bahsetmeleri muhabbetten karşıdaki kişiyi soyutlama çabaları. Benim aptal kardeşimin beni aptal aptal terslemeleri de cabası. Kardeşimin alkol almasını istememe rağmen uyarıyorum çok içtin geldiğimizden beri diyorum ama xx çok içmiyor Ki diye atlıyor oradan kız. Habire bir içme derdi. bizimkinde de aptalca hareketler yok kocanın sözünü dinleyeceksin yok şu bu. Ulen ne kocası. Şam kocası mı? Şiştim cidden şiştim az kaldı kızı kovacağım o olacak. Daha aklıma şu an gelmeyen nicesi. Ha bir de şehirdeki evde kalacakmış kız gelip önümüzdeki hafta. Ama sormak müsade istemek yok.
Gencler eglenıyor bırakın eglensınler:)
Yaz askı muhtemelen,gorumcelik bı durum yok:)
Yazlık kımın?Aıle yazlıgıysa karısamazsınız.Ama mısafırlık bıyere kadar ben kımsenın keyfını beklemem 2-3lere kadar.Yemek de kalsın yapsın kendı.Ya da zeytınyaglı zaten yapıyorsunuzdur otursun onlardan yesin.

Back