- 20 Mart 2008
- 141.554
- 213.040
- 1.423
- 60
Hamilelik iyi gidiyor çok şükür bazen ağrım oluyor ama normalmis.arada mide de bi kıpırdanmalar oluyor ama kusma derecesinde değil,sıkıntımız yok elhamdülillah=))
.Bu topik niye sessizleşti yav
Nerdesiniz sistasssss
HanimKelesimiGetir
@hunter7
@lavantakokulusandik
@JustHoldMe
@-Mahperi-
@derandiren
@Anti Depresan
@Kova hatunu
@Blacksee55
@Hebehubele
@3 Milyar 750 Milyon
@-Asmin-
@Mayflower75
@My SouL
@MAL KABUL
@pembegelin91
Cikolatalikurabiyem
@terelelli34
@VeNi
_heidi_
@Kozlenmis patates
@Vinka
@KaraTurna
@wiyolet
@The Calender
balbocegi35
@ParteMoralll
@Favelayn
@SchonerDuft
M mutlugunlerdenkalma
Ne yapayım yaa bir ton işim var ama yapmaya gönlüm yok
Bugun cuma sizin tatil baslıyor
Sabahları hanım abla ve sen olmazsınız yine 2 gun ses cıkmaz burda
Hadi bakalım hosgeldin
Tansiyonum çok düşüyor ayağa kalkınca gözüm kararıyor ama şükür olsun bugüne.duyuyorum içi dışına çıkanlar varmış bulantıdan. Evet dün kontrol vardı dr a sordum çok normal bıçak batması gibi ağrılar.rahim ilk kez büyüyor alışık değil dedi.Ağrı olması gayet normal,çok fazla olmasın yeterki..
Bulantında yoksa çok iyi maşallah..
Hep böyle devam eder inşallah rahat bir gebelik yaşarsın..
Tansiyonum çok düşüyor ayağa kalkınca gözüm kararıyor ama şükür olsun bugüne.duyuyorum içi dışına çıkanlar varmış bulantıdan. Evet dün kontrol vardı dr a sordum çok normal bıçak batması gibi ağrılar.rahim ilk kez büyüyor alışık değil dedi.
Sizin torun nasıl =) ne kadarlıkTansiyon düşmesi normal ama,yinede oturup kalkarken ani hareketler yapma..
Şimdi rahim büyüyor burada içerdede bebek var gayet normal bunlar..
Sizin torun nasıl =) ne kadarlık
Maşallah rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallahh. Cinsiyeti neŞu an 5.ayında,15 günde bir dr kontrolüne gidiyorlar..
Hu huuhuhuuu
ayy yeni hamişşHu huu
Amin canım Allah razı olsun=) tez zamanda sana da nasip olur inşallah=)) ne kadarlık evlisinayy yeni hamişşhayırlısıyla sağlıcakla alırsın inşallah kucağına. Bizde bebiş için karar aldık başladık bakalım çalışmalara Banada nasip olur inşallah
Maşallah rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallahh. Cinsiyeti ne
Amin.Oo babanın isteği olmuş=)) bakalım bizim ne olacakAmin inşallah tüm anne adaylarımıza sağlıcakla kucaklarına alsınlar bebeklerini..
Kız geliyor anne erkek baba kız istiyordu:))
sistalaaar kankim saçını kestiricek, kısa istiyo. seyrek ince telli saçları. model önerisi bekliyoruzBu topik niye sessizleşti yav
Nerdesiniz sistasssss
HanimKelesimiGetir
@hunter7
@lavantakokulusandik
@JustHoldMe
@-Mahperi-
@derandiren
@Anti Depresan
@Kova hatunu
@Blacksee55
@Hebehubele
@3 Milyar 750 Milyon
@-Asmin-
@Mayflower75
@My SouL
@MAL KABUL
@pembegelin91
Cikolatalikurabiyem
@terelelli34
@VeNi
_heidi_
@Kozlenmis patates
@Vinka
@KaraTurna
@wiyolet
@The Calender
balbocegi35
@ParteMoralll
@Favelayn
@SchonerDuft
M mutlugunlerdenkalma
4 aylık evliyimAmin canım Allah razı olsun=) tez zamanda sana da nasip olur inşallah=)) ne kadarlık evlisin
seyrek saça kat kesinlikle yaptrmasın hem çok çabuk kırılmasına sebep oluo hmde hoş durmuyor. Arkdan kısa öne doğru uzun asimetrik kesim hoş bncesistalaaar kankim saçını kestiricek, kısa istiyo. seyrek ince telli saçları. model önerisi bekliyoruzbana da uzatma ve gürleştirme öneriniz varsa
Rabbim ol desin yeter=) bi bakmışsin hemen olmuş=)) sağlıcakla inşallah. Bu kist için ne diyor dr4 aylık evliyimama tabi çikolata kistim var 11mm kadar , geçmişte çikolata kisti ameliyatı oldum , adetim düzenli ama bilmiyoruz ne zaman tuttururuz
Amin.Oo babanın isteği olmuş=)) bakalım bizim ne olacak
sistalaaar kankim saçını kestiricek, kısa istiyo. seyrek ince telli saçları. model önerisi bekliyoruzbana da uzatma ve gürleştirme öneriniz varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?