Evettt hayırlısıyla sağlıklı olsun farketmez ama herkesin gönlünde vardır =))Aynen baba çok mutlu o yönden:))
Sağlıcakla doğsunda kız erkek önemli değil.
Ama anneler ilk bebekte genelde hep kız isterler..
Kankine victoria beckam modeli öneririm benim modelimdir yıllardır böyle saçım.
Saçlarım çok gir değildir üstelik..
Sanada sarımsaklı şampuan işe yarıyor dene derim..
doktorum korkma herşey normal dedi, ilaç verdi daha çikolata kisti küçük olduğundan yok edilebilir dedi, tabi hamile kalırsam ilaç kullanmama gerek kalmıcakRabbim ol desin yeter=) bi bakmışsin hemen olmuş=)) sağlıcakla inşallah. Bu kist için ne diyor dr
Yaaa öyle deme kızzz gelen oluyor yine topiğimizeeeNe yapayım yaa bir ton işim var ama yapmaya gönlüm yok
Bugun cuma sizin tatil baslıyor
Sabahları hanım abla ve sen olmazsınız yine 2 gun ses cıkmaz burda
Hadi bakalım hosgeldin
Amaan boşver bebek olunca onunla yaptırırsinizdoktorum korkma herşey normal dedi, ilaç verdi daha çikolata kisti küçük olduğundan yok edilebilir dedi, tabi hamile kalırsam ilaç kullanmama gerek kalmıcakAma daha dış çekim yaptırmadık o da ayrı bi sorun
Amaan boşver bebek olunca onunla yaptırırsinizbenimde yok
buralardayım canısıBu topik niye sessizleşti yav
Nerdesiniz sistasssss
HanimKelesimiGetir
@hunter7
@lavantakokulusandik
@JustHoldMe
@-Mahperi-
@derandiren
@Anti Depresan
@Kova hatunu
@Blacksee55
@Hebehubele
@3 Milyar 750 Milyon
@-Asmin-
@Mayflower75
My SouL
@MAL KABUL
@pembegelin91
@Cikolatalikurabiyem
@terelelli34
@VeNi
_heidi_
@Kozlenmis patates
@Vinka
@KaraTurna
@wiyolet
@The Calender
balbocegi35
@ParteMoralll
@Favelayn
SchonerDuft
@birkendimbirben
Evettt hayırlısıyla sağlıklı olsun farketmez ama herkesin gönlünde vardır =))
1.5 yıllık 26 yaşındayim=) senin yaş kaçhahaha
Sen ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın?
İsim var mii düşünülen=)) çok soru sordum amaMutlaka öyle gönlümüzden hep geçiyor bunlar:))
bnde 26 yaşındayım1.5 yıllık 26 yaşındayim=) senin yaş kaç
O ne güzell =)bnde 26 yaşındayım
İsim var mii düşünülen=)) çok soru sordum ama
seni yakalamışken ben sorar dururum , ne kadar zaman sonra test yapmak lazım , ne zaman belli oluyor , bi de galiba özel günleride var galiba çocuk yapmak için çok bilgim yok bu konularda cahilimO ne güzell =)
Aa ilkkez duyuyorum bunuuŞu anda yok,ebcet varmış ona baktıracaklarmış..
Nasıl yapılıyorsa artık isim veriliyormuş ona göre uyumlu uyumsuz oluyormuş..
Evet yumurtlama günü=) o zamani kaçırmamak lazım. Herkes adeti geçince test yapıyor yada bir iki gün öncesi ben 1 hafta önce yaptım şans eseri kıpkırmızı çizgi çıktıseni yakalamışken ben sorar dururum , ne kadar zaman sonra test yapmak lazım , ne zaman belli oluyor , bi de galiba özel günleride var galiba çocuk yapmak için çok bilgim yok bu konularda cahilim
yumurtlama günü derken kuzum regliden bir iki gün öncesi falan mı ki ? ay ne güzelEvet yumurtlama günü=) o zamani kaçırmamak lazım. Herkes adeti geçince test yapıyor yada bir iki gün öncesi ben 1 hafta önce yaptım şans eseri kıpkırmızı çizgi çıktı
Çıkmayabilir üzülme boşa biraz bekle=) yumurtlama günü hesaplama programları var onları kullanabilirsin yada ovulasyon testleri var. Kaç günde bir adet oluyorsunyumurtlama günü derken kuzum regliden bir iki gün öncesi falan mı ki ? ay ne güzelbnmde üle ossunnn. 1 hafta geçti denesem mi merak ediom , reglimede tam 1 hafta var
26 günde bir oluyorum. netten biraz araştırayım bndeÇıkmayabilir üzülme boşa biraz bekle=) yumurtlama günü hesaplama programları var onları kullanabilirsin yada ovulasyon testleri var. Kaç günde bir adet oluyorsun
Aynen aynen bak mutlaka,o günleri kaçırma zaten kendini belli ediyor yumurtlama günü26 günde bir oluyorum. netten biraz araştırayım bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?