- 23 Temmuz 2014
- 5.360
- 17.587
- 498
Ahahaha yaa kızım benim kalp gözüm temiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limon kavun cilek karisinda inanilmaz bi sey olmus ama, reklam olmasin da farmasi'nin kremi.. Cok hos..Aa benim deterjanda lavantalı doğru ben öyle karışık sevmem de lavanta 2. Sevdiğim koku :) bende lavantaya taktım
Kalp gozum temiz ne la? Ya kalbim temiz dersin ya kalp gozum acik hahahahAhahaha yaa kızım benim kalp gözüm temiz
Victr. dan sana don almistim veremedim dedim ahan da kendim giyicemNeden lan ne oldu
YÜÜÜRMİ DÖRT ama ben geçimsizim azıcık o yüzden şimdi karar vwrdim biliyorum 30 u bulur biriyle anlaşıp evlenebilmem
konuşması tanıması etmesi sözü nişanı 27-28. ideal işte
inşallahı maşallahı yokkkkk çeyizimi sermeye gelcen mi gelmicen mi? akrabam da yok benim. bi kere düğün listesi yaptım 30-35 kişi çıktı çağırıcağım. sırf kalabalık olsun diye sevmediğim insanları mı göreyim en güzel günümde. hadeee dicem hepsineInsaAllah kuzusu.. Hayirla gelsin o gunler.. Keseler benden
Lan yetisemiyorum mesajlariniza.. Sakin olun bi sen onu bana ozelden yolla kankaBen birakacaktim da dantelli almisim birakamadim
Kalp gozum temiz ne la? Ya kalbim temiz dersin ya kalp gozum acik hahahah
bibi nerde bizim ona ver severVictr. dan sana don almistim veremedim dedim ahan da kendim giyicem
Limon kavun cilek karisinda inanilmaz bi sey olmus ama, reklam olmasin da farmasi'nin kremi.. Cok hos..
Ne demek insaAllahi yok Allah in izniyle olacak diyoz hepsi.. Gelirim hem neden gelmeyeyiminşallahı maşallahı yokkkkk çeyizimi sermeye gelcen mi gelmicen mi? akrabam da yok benim. bi kere düğün listesi yaptım 30-35 kişi çıktı çağırıcağım. sırf kalabalık olsun diye sevmediğim insanları mı göreyim en güzel günümde. hadeee dicem hepsine
görmeyeli çok değişmişsin lavantaLan yetisemiyorum mesajlariniza.. Sakin olun bi sen onu bana ozelden yolla kanka
Cok sagolDua ederim senin için
Papatyanin tipi guzel de kokusuBenim en sevdiğim koku papatya ya :))) sonra lavanta
okkkeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy hahahahLan yetisemiyorum mesajlariniza.. Sakin olun bi sen onu bana ozelden yolla kanka
yoohh canimm kendi donumu niye verim sistama ozeldibibi nerde bizim ona ver sever
NedenseYa cümleyi ters kurmuşum .d.d
Ağzım burnum yamuluyo sana laf sokunca
Papatyanin tipi guzel de kokusu
Aynen lan.. Don sistaligiokkkeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy hahahah
yoohh canimm kendi donumu niye verim sistama ozeldi
kendi donumu ahahhaahshahahhaahahahahokkkeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy hahahah
yoohh canimm kendi donumu niye verim sistama ozeldi
JanjanliiiiAynen lan.. Don sistaligi