- 25 Ağustos 2014
- 20.439
- 48.426
- 798
Babanne nicki mi?görmeyeli çok değişmişsin lavanta
nickini babannem nicki koyup da özel mesajdan dantelli don istemek yok öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babanne nicki mi?görmeyeli çok değişmişsin lavanta
nickini babannem nicki koyup da özel mesajdan dantelli don istemek yok öyle
Kımıl kımıl hahahah leoparliJanjanliiii
İki saattir nickini bir kedim bir ben diye okudum birkendimbirben mişkendi donumu ahahhaahshahahhaahahahah
Hahahahaha dantel mantel kandirdim beyaz buyuk don neyine yetmiyo lavantaninkendi donumu ahahhaahshahahhaahahahah
severikkk Müslümden leopara ordan hophop kopkop ilginc kafalarrr sistalaaaarrrrKımıl kımıl hahahah leoparli
Aboovvv burda ayipli seyler paylasmaya basladilar hahahah ehlaksizlar
Babanne nicki mi?
.İki saattir nickini bir kedim bir ben diye okudum birkendimbirben miş
Hahahahaha dantel mantel kandirdim beyaz buyuk don neyine yetmiyo lavantanin
Seher yildizi gordum yaa hahahshcyahxuashh guzeldi espurunnnnnntemiz pak
.
değiştircem kız öneriniz var mı sevmedim bunu hitap edilmiyo
abhahahaha seher yıldızı seviyomuş
Ne tarz bir şey düşünüyorsuntemiz pak
.
değiştircem kız öneriniz var mı sevmedim bunu hitap edilmiyo
abhahahaha seher yıldızı seviyomuş
grey's anatomy'de meredit derekle oynaşmıştı donunu kaybetmiş, derek'in karısı addison donunu bulup aleme rezil etti meredith'iAboovvv burda ayipli seyler paylasmaya basladilar hahahah ehlaksizlar
yedekliyelimmm lazim oluyo banlarda
Ayni seyi benim deniz tutkum icin soylerler : ) sen kadar seven var midir diye.. Anliyorum o yuzden.. Papatya gibi misin peki? Beyaz ve inceCui Bono eşim diyor ki senin kadar papatya manyağı bir kişi daha görmedim daha sen düşün gelin çiçeğimi sırf papatya yapacaktım ama yapay olacağı için güzel durmaz diye vazgeçtim:)
Yani şurda don mon derken sizin cicek konusmaniz ●Ayni seyi benim deniz tutkum icin soylerler : ) sen kadar seven var midir diye.. Anliyorum o yuzden.. Papatya gibi misin peki? Beyaz ve ince
Kusmuklarını temizleUlaaa bu neee google janjanli komik kü... dedim demez olaydimmmmm
Ugrasammmammmmmm bosverrrrrr kalsinKusmuklarını temizle
Seher yildizi gordum yaa hahahshcyahxuashh guzeldi espurunnnnnn
Ne tarz bir şey düşünüyorsun
yedekliyelimmm lazim oluyo banlarda