- 25 Ağustos 2014
- 20.439
- 48.426
- 798
Banlı ve de şanlı iken hic sormamissin beniyanlış anlaşılmasın yaşıyorum demeye geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banlı ve de şanlı iken hic sormamissin beniyanlış anlaşılmasın yaşıyorum demeye geldim
Yaaa cok ozur dilerimmmm... bilmiyodum...Ben annemi geçen sene kaybettim...
emin misinBanlı ve de şanlı iken hic sormamissin beni
tabii ki <3vinkaaam bir kahve ictik 40yil mi diyosunn
Duvarimda temiz don goremedimemin misin
Banlı ve de şanlı iken hic sormamissin beni
Cui Bono nereye gitti
Evet ya bi baktım gitti analamadım baktım konuya nerden gitti acaba
ayyy böyle sebepsiz de olmuyo ki insan merak ediyo keşke profikde dönüş süresi yazsa "aktif olmasına .. gün" gibisinden
Ozelden konusurken bi anda gittim lan, olsun o kadar yine de don getirmedinseni ilk fark eden benim ama birkendimbirben kim ki..........
tabii ki <3
temiz don buldum mu kendim giyerim acımamDuvarimda temiz don goremedim
ulan ne donmuş be halil sezai giymiyom demiş. koca halil sezai giymiyo sen de giyme nolcak adam mı öldürdükOzelden konusurken bi anda gittim lan, olsun o kadar yine de don getirmedin
Sagol canim allah razi olsunterelelli34 geçmiş olsun canım şifalar olsun
Cok bekledim senden temiz don.. Çift camlardan ses gelmedi tabii..temiz don buldum mu kendim giyerim acımam
temiz don diyince vernel yumoş kokusu geldi beee
Simdi halil ile ben bir mi?ulan ne donmuş be halil sezai giymiyom demiş. koca halil sezai giymiyo sen de giyme nolcak adam mı öldürdük
Dua ederim senin içinSagol canim allah razi olsun
sana "şahinler" marka don alcam, tutku ya da çift kaplan marka da olabilirCok bekledim senden temiz don.. Çift camlardan ses gelmedi tabii..
o etekli bide düşünSimdi halil ile ben bir mi?
Lavanta'm teşekkür ederim birtanem. Cennet bahçeleri evet, ama şu ara rüyalarda da kavuşsak, sarılsak fena olmaz :)
Berrak marka istiyom ben seher yildizi da olabilirsana "şahinler" marka don alcam, tutku ya da çift kaplan marka da olabilir
bohça yapcam sana çeşit çeşit desen desen donlar