- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
anemi gibi bir şey mi yoksa ? benim kv kml hastası onunda düşük yükseltemiyoruz çokta iyi besleniyor ..Geliyorlar cok sukur kan dusuklugu varannemde. Allah razi olsun❤
telefonda youtube varsa güzel filmler oluyor ordan çok izlerdimPc var da, onda da eşim ders çalışıyor. Ben de şu an oğlumu sallıyorum.
Çekirdeği de çok severim kız :)
Allah içimize sindirsin o zaman.
Bakıp da yediriyorlar herhalde
Sen kibledin mi o kisiyi?Bugün biri bana resmen sataştı tahrik etti seninle muhattap olmak istemiyorum dememe rağmen polemik çıkardı şikayet ettim.ama ban yememiş
Teyzesi deme kız öyle oğlumu görsen çok seversin :)Ben de teyzesi sayilirim, halay bilmeyen yeğen sevmem
Ya işte şikayet et e bastım kiblemek mi oluyo?ya ben aslında hamileliğim boyunca kk daydım yeni değilim ama herşeyden bi haberimSen kibledin mi o kisiyi?
Ayyy çekirdek çekti canım kız :) hamilelikten yana çay içemiyorum benanemi gibi bir şey mi yoksa ? benim kv kml hastası onunda düşük yükseltemiyoruz çokta iyi besleniyor ..
telefonda youtube varsa güzel filmler oluyor ordan çok izlerdim
ay bende çok seviyorum şöyle bol tuzlu olcak yanına çay efsane olur dimi
Onu halaybasi olarak yetistirecem..Teyzesi deme kız öyle oğlumu görsen çok seversin :)
Iste belki kurallara aykiri bi sey yazmamistir veya yonetim gormemistir sikayetini, malum pazar bugün..Ya işte şikayet et e bastım kiblemek mi oluyo?ya ben aslında hamileliğim boyunca kk daydım yeni değilim ama herşeyden bi haberim
Mune gördü sanırım geldi uyardı yani ben şikayet ettikten sonraSen kibledin mi o kisiyi?
Ha simdi gordum, sikayet etmissin.. Belki de kurallara aykiri bi sey dememistir ya da yonetim gormemistir, malum bugun pazar..
Oooo teyzesi oğlumu göndereyim şimdi yanınaOnu halaybasi olarak yetistirecem..
valla ben kıyıda köşede buldum çitliyorum göndereyim beraber çitliyek ..Ayyy çekirdek çekti canım kız :) hamilelikten yana çay içemiyorum ben
Iyi canim cok sukur gelditerelelli34 annen iyi miymiş canım?
Bagirsak kanseri benim annem kansizlik o yuzden canim. Allah hepsine sifa versinanemi gibi bir şey mi yoksa ? benim kv kml hastası onunda düşük yükseltemiyoruz çokta iyi besleniyor ..
telefonda youtube varsa güzel filmler oluyor ordan çok izlerdim
ay bende çok seviyorum şöyle bol tuzlu olcak yanına çay efsane olur dimi
allah şifasını versin kuzum kusura bakma düşünmeden sordumBagirsak kanseri benim annem kansizlik o yuzden canim. Allah hepsine sifa versin
Çok geçmiş olsun.senin o çekik gözlü tatlış capon:)oğlunu çok öpüyorumIyi canim cok sukur geldi
AminnBagirsak kanseri benim annem kansizlik o yuzden canim. Allah hepsine sifa versin
Sagol kuzum allah razi olsun. Onemli degil.allah şifasını versin kuzum kusura bakma düşünmeden sordum
Sagol canim oda seni opuyor:)Çok geçmiş olsun.senin o çekik gözlü tatlış capon:)oğlunu çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?