- 29 Ocak 2015
- 6.874
- 127.408
- 548
Yapacak hiçbir şey yok kız, canım sıkıldı. Bunaldım iyiceNiyekine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapacak hiçbir şey yok kız, canım sıkıldı. Bunaldım iyiceNiyekine
.Ay ben daha hiç ban yemedim bugün az kaldı yiyordum ki kraliçe mune abla yetişti
Kalk bi tur halay cekYapacak hiçbir şey yok kız, canım sıkıldı. Bunaldım iyice
Hee, arabistan ile dubai yi ayırt edemeyen hostes...
Ben bir kere yedimSanki kufrettimmeşhur hostes var ya.onun konusuydu..ve yine sacmaliyordu
.Ben cok yedim valla banlıyam şanlıyam
yaaa ne güzel bizde sinema düşündük bakalım grinin elli tonu 3 vizyona girdi belki ona gideriz .Yarin tiyatoraya gideceğim InsaAllah
.
Pofff mecbur muydun
Ban nasıl yeniyor yani biri beni şikayet edince hemen ban mı yiyorum yoksa ne yazdığıma bakıyor mu yöneticilerBen cok yedim valla banlıyam şanlıyam
Hahaha çok iyi olurdu da şuan oğlumu sallıyorumKalk bi tur halay cek
.Hee, arabistan ile dubai yi ayırt edemeyen hostes..
dizi aç izle pc varsa yanına çekirdekte al çitlersin oh misYapacak hiçbir şey yok kız, canım sıkıldı. Bunaldım iyice
Tabii ki de bakiliyor içeriğe.. Sataşma, hakaret, tahrik, polemik, konu dışı mesaj vs banlanma sebebi..Ban nasıl yeniyor yani biri beni şikayet edince hemen ban mı yiyorum yoksa ne yazdığıma bakıyor mu yöneticiler
Baağyan hatta.
Eveet bizi keklemeye çalışan..hosteslikle hava atan..hostes olduğuna inanmadığim bayaaan
.Ban nasıl yeniyor yani biri beni şikayet edince hemen ban mı yiyorum yoksa ne yazdığıma bakıyor mu yöneticiler
Geliyorlar cok sukur kan dusuklugu varannemde. Allah razi olsun❤hastan var sanırım kuzum geçmiş olsun rabbim şifa versinn
Oglanla beraber çek kiz, tey tey tey alissin yavrucakHahaha çok iyi olurdu da şuan oğlumu sallıyorum
Pc var da, onda da eşim ders çalışıyor. Ben de şu an oğlumu sallıyorum.dizi aç izle pc varsa yanına çekirdekte al çitlersin oh mis
Ay ben bilmiyorum o hostesi.
Ben bir kere yedimSanki kufrettimmeşhur hostes var ya.onun konusuydu..ve yine sacmaliyordu
Hahaha anasının manyak hallerine alışsın diyorsun, çok mantıklıOglanla beraber çek kiz, tey tey tey alissin yavrucak
Ben de teyzesi sayilirim, halay bilmeyen yeğen sevmemHahaha anasının manyak hallerine alışsın diyorsun, çok mantıklı
Bugün biri bana resmen sataştı tahrik etti seninle muhattap olmak istemiyorum dememe rağmen polemik çıkardı şikayet ettim.ama ban yememişTabii ki de bakiliyor içeriğe.. Sataşma, hakaret, tahrik, polemik, konu dışı mesaj vs banlanma sebebi..