Gönder kız hiç hayır demem :)valla ben kıyıda köşede buldum çitliyorum göndereyim beraber çitliyek ..
hadi ya doğumdan sonra geçmiyor mu ki
Nasıl kilo alsınlar dötlerinde kurt varBenimkinin dunyasi mama ama kilo almiyo. Dedsi numaradan agliyo, hiii duttuuuu. diyo ona guluyoz su anda
Aman seni banlamasınlar kuzum ya.Kajmery34 kuzum yazmissin ama arada kaynamis mesajin benim banlanmamin hararetiyle, kusura bakma lavo veya lavanta dedikleri bendim, evet
Nasılsın iyi misin boşanma konularından hatırlıyorum atlattın mı :)Am
Aman seni banlamasınlar kuzum ya.
Merhabalar. :)Nasılsın iyi misin boşanma konularından hatırlıyorum atlattın mı :)
Gömdüm hepsiniGönder kız hiç hayır demem :)
Bazılarının ki doğumdan sonra geçiyor ama benim ki geçmedi malesef, çay yerine limonlu sıcak su içiyorum
Ben de tam tersi soğuk su ile içince midem bulanıyorGömdüm hepsinionu nasıl içiyorsun ya soğuk su ile ok de sıcak su ile
DustuNasıl kilo alsınlar dötlerinde kurt varduttu ney kız
Ceza puanin birikmediyse uyari olur once zaten.. Hemen banlanma olmaz..Mune gördü sanırım geldi uyardı yani ben şikayet ettikten sonra
Seni aramizda gormek cok guzel kader arkadasim benimMerhabalar. :)
Elhamdulillah atlattım sanırım. Yani aklıma bile gelmiyor aslında ben aileme üzülüyordum daha çok . zamanla geçti gitti çok şükür
Iyiz senKizlaaaaaar nasilsiniz
Cok sukurBilmem öyleee böyle yuvarlaniyoruz
Eki Görüntüle 2109856
Goz kirpana uyuz oluyorum yaaa ne gicikkkCok sukur
Aaa bilerek yapmadim ki biyle yapcaktim:)Goz kirpana uyuz oluyorum yaaa ne gicikkk
Gecmis olsun hosgeldin just
3 gundur gelmiyo cantayi haketti demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?