- 15 Aralık 2013
- 15.635
- 35.876
- 798
Canım Allah şifa versin cok gecmiş olsunBagirsak kanseri benim annem kansizlik o yuzden canim. Allah hepsine sifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah şifa versin cok gecmiş olsunBagirsak kanseri benim annem kansizlik o yuzden canim. Allah hepsine sifa versin
Sagol kuzum Allah razi olsunCanım Allah şifa versin cok gecmiş olsun
Oh mis gibiSagol canim oda seni opuyor:)
.Allah içimize sindirsin o zaman
Yagurt yedi dedesiyle oynuyor simdiOh mis gibi
Bende uyutmadan yoğurt yedirdim.benim kız doğduğundan beri diyette günlük sporunu da aksatmadan hiç oturmadan yaparYagurt yedi dedesiyle oynuyor simdi
Onlar oyle yaa kipir kipirlar. Canlari sagolsunda oturmasinlarBende uyutmadan yoğurt yedirdim.benim kız doğduğundan beri diyette günlük sporunu da aksatmadan hiç oturmadan yapar
.Ay ben bilmiyorum o hostesi
Öyle tabi.arya süt sever misin diyorum.şemem,yoğurt sever misin?şemem.et sever misin şemem.beni sever misin?şemembenim kız hiçbişey şemezOnlar oyle yaa kipir kipirlar. Canlari sagolsunda oturmasinlar
Beni şevermi sor bakim kac yasinda bidikÖyle tabi.arya süt sever misin diyorum.şemem,yoğurt sever misin?şemem.et sever misin şemem.beni sever misin?şemembenim kız hiçbişey şemez
.Bagirsak kanseri benim annem kansizlik o yuzden canim. Allah hepsine sifa versin
Paylas canim Allah razi olsun. Butun dualariniz kabul olsun insallah.
Allah sifa versin canım anneciğine.Benim dini sayfalarim var instagramda.Dua paylaşalım annene sifa icin
Uyudu yarın sorayım ama muhtemelen şemez21 aylıkBeni şevermi sor bakim kac yasinda bidik
.Paylas canim Allah razi olsun. Butun dualariniz kabul olsun insallah
Masallah iyice konusuyo o zaman. Benimki 25 aylik az konusuyo cumle kuramaz oyle:)Uyudu yarın sorayım ama muhtemelen şemez21 aylık
Cok tesekkur ederim❤.
Tmm canım❤
Yani işte 2 kelimeden oluşuyor cümleleri emir kipli su detir,anne gak,baba gelgibi.normal canım 25 aylık henüz 4-5 kelimeyle cümle kuramaz.bi de kız çocukları dil otu yemiş gibi doğuyorlar erkek çocuklar biraz daha sonra konuşuyorlar.Allah hepsine sağlıklı bir ömür nasip etsinMasallah iyice konusuyo o zaman. Benimki 25 aylik az konusuyo cumle kuramaz oyle:)
Benimkide oyle diyo baba gak mama.anne gak mama ,yat,papat, hadi atta, abi ditti,mama ditti. Ufak tefek yaniYani işte 2 kelimeden oluşuyor cümleleri emir kipli su detir,anne gak,baba gelgibi.normal canım 25 aylık henüz 4-5 kelimeyle cümle kuramaz.bi de kız çocukları dil otu yemiş gibi doğuyorlar erkek çocuklar biraz daha sonra konuşuyorlar.Allah hepsine sağlıklı bir ömür nasip etsin
Oyy yerim onubenim kızda bir gün benden mama ister mi acabaçocuk bildiğin aç geziyor ve acayip mutlu bu halindenBenimkide oyle diyo baba gak mama.anne gak mama ,yat,papat, hadi atta, abi ditti,mama ditti. Ufak tefek yani
Benimkinin dunyasi mama ama kilo almiyo. Dedsi numaradan agliyo, hiii duttuuuu. diyo ona guluyoz su andaOyy yerim onubenim kızda bir gün benden mama ister mi acabaçocuk bildiğin aç geziyor ve acayip mutlu bu halinden