- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 598
- 34
guluyorummmmm sanaSende kv ne slm soyle gelmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guluyorummmmm sanaSende kv ne slm soyle gelmesin
Baaakk beni aldatiyo dugunune gelmicem al resmini ver resmimiSen ne anlarsın pis hamarat pasaklı pasaklinin halinden anlarmis. Gel sarılalım kusum Anti Depresan
Niye bir slm soylemek cokmu zorguluyorummmmm sana
Sen ne anlarsın pis hamarat pasaklı pasaklinin halinden anlarmis. Gel sarılalım kusum Anti Depresan
niye kiz iltifat ettim sana vermiyom o artık benim resmim ölene kadar sakliyicigimmmBaaakk beni aldatiyo dugunune gelmicem al resmini ver resmimi
Ahahahahah şu fotoda en üzüldüğüm şey ne biliyor musun. Şu uzaylı gözlükleri modayken ben ergendim ahahaha siz bebeler hatırlamazsınızUtanin utanin yemin ederim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi .. İşte kötü gün dostu !! Eki Görüntüle 2108254
Bende saklicim guzel resimlerini he mavisiniye kiz iltifat ettim sana vermiyom o artık benim resmim ölene kadar sakliyicigimmm
Sanki cok boyuksunAhahahahah şu fotoda en üzüldüğüm şey ne biliyor musun. Şu uzaylı gözlükleri modayken ben ergendim ahahaha siz bebeler hatırlamazsınız
Ahahahahah şu fotoda en üzüldüğüm şey ne biliyor musun. Şu uzaylı gözlükleri modayken ben ergendim ahahaha siz bebeler hatırlamazsınız
Ayyy benim boncugumda var sende dimiii ♡♡Bende saklicim guzel resimlerini he mavisi
Büyüğüm önümüzde ki bayram el opturucem size ahahah g.t kadar boyumla ahahha kizlar saka maka. Kardeşimin arkadaşı bizim işyerinde staj yapiyor. Bana abla dedi. Tamam dedim artık yaşlandın ahahaha ondan once hic kimse dememisti. Kardeşim diyor ki saygıdan demiştiSanki cok boyuksun
Hayır yaa asla yoktu benim karınca gözlüğüm vardi bikerem. Türkan soraya benziyordum takınca ahahaha yada ayşen grudayaSen daha minnoşsun nasıl o zaman ergen olabilirsin ki.
Dip not: Senin de mi vardı yoksa
Buyursun genislersin diye dedimNiye siz yayılırken iyi, ben yayılınca mi gözüne battı
Cok fenaSende mi leyla
terelelli34 bana niye foto atmadin he :/niye kiz iltifat ettim sana vermiyom o artık benim resmim ölene kadar sakliyicigimmm
Aynalilarida vardiAhahahahah şu fotoda en üzüldüğüm şey ne biliyor musun. Şu uzaylı gözlükleri modayken ben ergendim ahahaha siz bebeler hatırlamazsınız
Sana yok papuc sen kazana dustunBuyursun genislersin diye dedim
Cok fena
terelelli34 bana niye foto atmadin he :/
Aynalilarida vardi
Niye kaynanamiyim ben kazana attin beniSana yok papuc sen kazana dustun
Evet tabii boncukta var bende. Kiz bunalima girme bosver abla desinler daha iyi girumcelik yaparizAyyy benim boncugumda var sende dimiii ♡♡
Büyüğüm önümüzde ki bayram el opturucem size ahahah g.t kadar boyumla ahahha kizlar saka maka. Kardeşimin arkadaşı bizim işyerinde staj yapiyor. Bana abla dedi. Tamam dedim artık yaşlandın ahahaha ondan once hic kimse dememisti. Kardeşim diyor ki saygıdan demişti
Birde geldim ona ağladım ahahahah
Hayır yaa asla yoktu benim karınca gözlüğüm vardi bikerem. Türkan soraya benziyordum takınca ahahaha yada ayşen grudaya
Sen at ince atcamNiye kaynanamiyim ben kazana attin beni
Tamam atiyorum bekleyin.Sen at ince atcam
Aman ksynanamin yaninda lafi olmaz digerlerinin
BekliyomTamam atiyorum bekleyin.
Hahaha cok komikkksin!Tamam atiyorum bekleyin.
kim dicek ugrasamam ahahahahNiye bir slm soylemek cokmu zor
Bu resim diye bize senra kaynanayi atacaktirHahaha cok komikkksin!