- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Kiz bende bende wc kalp benMidemi üşüttüm ama soylemicem zaten umrunda degilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz bende bende wc kalp benMidemi üşüttüm ama soylemicem zaten umrunda degilim
En guzeliiii.. folik asitle baslayabilirsinn :) saglikli beslenir bitki cayi vs icmezsinnn insallah istedigin zaman olur
Sagol kuzum var aklımda biseyler halledicem inşallah bu mevzuyuSelam sistalarimmm ulan insan bi işler etiketler. Bende diyorum bi girerim 100 tane bildirim gelmiştir ahahaha 4 taneydi oda burdan değil
Favelayn kusum Allah yardimcin olsun zor cimri biriyle ya inshAllah aklı başına gelir. Mezara mi götürecek tovbe tovbe
Iyi olur canimmm bir git bakalimmmihlamurun zaten zarari yok :))))Bitki çayı zaten pek içmiyorum yılda 1 defa belki ıhlamur..Ben bir gideyim doktor beycigime sorayım bir bak bende bir sıkıntı var mı diye doğurabilir miyim diye.
Ben işteyken patronun biberlerinde pireler uçuşuyor az mı dizi izledim. Soyliyimde hakkını helal etsingece is yerinde ararim black napiyon kuzunm patronunda masina zam isine son der
Niye siz yayılırken iyi, ben yayılınca mi gözüne battıBasina biseymi geldi yoo baya yayila yayila uyumussun
Soyle soyle slm soyle terelellini slm i var deyiverBen işteyken patronun biberlerinde pireler uçuşuyor az mı dizi izledim. Soyliyimde hakkını helal etsin
Niye siz yayılırken iyi, ben yayılınca mi gözüne battı
Kız yok uyku düzensizliğinden istahsizim ama kiloda bi eksilme yok yani mashAllah aynı duruyor :/Mideni mi usuttun yoksa baskami sen yine ac kaliyosun dimi. Sana arkdas tavsiyesi ilerde baska rahatsizliklarin cikabilir. Zayiflicam diye sagligindan olma buda aklima gelmisken soyliyim
Ne kiskanicam lan sizi aşkolsun ben öyle birimiyim. Teeeesuf ederimKiskandi bak cevap yazmiyor bana ordek
Helal etmezsen neslim buraları bombalarda diyim miSoyle soyle slm soyle terelellini slm i var deyiver
Seni uzuuuuun zamandir bildigim icinnkaptanlik duygularim arada geliyolarKız yok uyku düzensizliğinden istahsizim ama kiloda bi eksilme yok yani mashAllah aynı duruyor :/
De dee nasil olsa burayi bulamaz tamiyi beni.Ne kiskanicam lan sizi aşkolsun ben öyle birimiyim. Teeeesuf ederim
Helal etmezsen neslim buraları bombalarda diyim mi
Sende mi leylaKiz bende bende wc kalp ben
InshAllah ♡ ayy milletin gül gibi gencecik eşi var. Gördükleri muameleye bak yaa. Hayırlısı olsun kuşum sıkma canını üzme kendini bebisine yansitmaSagol kuzum var aklımda biseyler halledicem inşallah bu mevzuyu
Sagol kusum. Sayende iyi kilolar verdim canimmm benim ♡♡Seni uzuuuuun zamandir bildigim icinnkaptanlik duygularim arada geliyolar
Gecmis olsun babyy dikkat et kendine
Kelin ilaci olsa basina surer kuzum
ne demekkkkkkkSende mi leyla
InshAllah ♡ ayy milletin gül gibi gencecik eşi var. Gördükleri muameleye bak yaa. Hayırlısı olsun kuşum sıkma canını üzme kendini bebisine yansitma
Sagol kusum. Sayende iyi kilolar verdim canimmm benim ♡♡
Ne bilicek elin almanıDe dee nasil olsa burayi bulamaz tamiyi beni.
Bende baslicam ama laf yetiştirmekten başlayamıyorum hadi besmele çek kalk. Yoksa aksama kadar kalkamicaz
Ona almsncs terelellini slm var de o anlarNe bilicek elin almanı
Bende baslicam ama laf yetiştirmekten başlayamıyorum hadi besmele çek kalk. Yoksa aksama kadar kalkamicaz
sen bana gelsen
Sende kv ne slm soyle gelmesinsen bana gelsen
Dun kv gelcekti esim gec ciktigi icin alamadi bugune kaldi neyse ki yemek derdim yok disari cikcaz
Sen ne anlarsın pis hamarat pasaklı pasaklinin halinden anlarmis. Gel sarılalım kusum Anti DepresanKelin ilaci olsa basina surer kuzum
Eyvah bomba dağıtır gibi tehdit selamları dağıtmaya başladıSende kv ne slm soyle gelmesin