- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Benim kafa guzel mi :)Bu kimin gafasi giii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kafa guzel mi :)Bu kimin gafasi giii
Yok kuzum ona yansıtır miyim hiçSende mi leyla
InshAllah ♡ ayy milletin gül gibi gencecik eşi var. Gördükleri muameleye bak yaa. Hayırlısı olsun kuşum sıkma canını üzme kendini bebisine yansitma
Sagol kusum. Sayende iyi kilolar verdim canimmm benim ♡♡
Hayır kabul etmiyorum. Benden uzun saçların olamaz o gece bana hep fake dediler bende sana dicemBenim kafa guzel mi :)
Yuzumu beklemiyosun heralde pijamali
Ben sana fake demedim amaHayır kabul etmiyorum. Benden uzun saçların olamaz o gece bana hep fake dediler bende sana dicem
Ahaha cocugun olmaz bak kizim yapmaNereden çektiydim pijamamı.
Resmen sexepalitem yok imajı verdim herkese..
Ne olur fake olun sizin gerçek olma ihtimalinizi düşünemiyorumHayır kabul etmiyorum. Benden uzun saçların olamaz o gece bana hep fake dediler bende sana dicem
Yar yar
Simdi sen atcan
Ahaha cocugun olmaz bak kizim yapma
Diyanete bakın ayy manken gibi kiz kalktı fake olun dedi bunu iltifat olarak kabul ediyorum kusumNe olur fake olun sizin gerçek olma ihtimalinizi düşünemiyorum
Parmaklar temizlik yapmaktan nasil parliyor. Temizin hali başka tabi ben anlamamEki Görüntüle 2108275 parmaklarim yeter
Eveeeet beni izle beni izle bende gorcem dedin kiyamadimmmSanki aticam dedim atmadim banada atin dedim attilar :)
Benim kafa guzel mi :)
niye oyle dedin kiNe olur fake olun sizin gerçek olma ihtimalinizi düşünemiyorum
Eveeeet beni izle beni izle bende gorcem dedin kiyamadimmm
niye oyle dedin ki
Sen fakemisin?
Dimi ama he pasaklinin tekiyim lenDiyanete bakın ayy manken gibi kiz kalktı fake olun dedi bunu iltifat olarak kabul ediyorum kusum
Parmaklar temizlik yapmaktan nasil parliyor. Temizin hali başka tabi ben anlamam
Daha guzel olursan neler olurrrrrÇok guzelsiniz de ondan dedim fake olsam daha güzel bir kız bulurum
Daha guzel olursan neler olurrrrr
Yoksa dunya guzelligine mi goz diktin
Nasıl yayıldıysan koltuga. Ben şimdi yatağın yorganin örtüsünü degistim. Yani cikardim. Değişme aşamasına gecemedim. Laf ediyorum burda agahhaaDimi ama he pasaklinin tekiyim len
Koltuk ortum asagi inmis gormuyonmu
PislendiYagmur yagdi iyi oldu camlar temizlendi ahahahahahahah
oda guzelmisNasıl yayıldıysan koltuga. Ben şimdi yatağın yorganin örtüsünü degistim. Yani cikardim. Değişme aşamasına gecemedim. Laf ediyorum burda agahhaa