- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Tel ver arayalim kk dan nasil aricazYa uyanamasaydim insan der ki bizim sistamiz çok aktif normal de bukadar uyumaz başına birsey mi geldi noldu. Ama nerdeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tel ver arayalim kk dan nasil aricazYa uyanamasaydim insan der ki bizim sistamiz çok aktif normal de bukadar uyumaz başına birsey mi geldi noldu. Ama nerdeeeeee
Midemi üşüttüm ama soylemicem zaten umrunda degilimBen mi gormedim neyin vaaar
Hos geldinMelabaaaaaaaaağ..
Ben geldimmmmmmm..
Napam boylee dolasiyom camasir katladim insallah bulasik yikicam Sen nasilsin
Olur ahahaha sonra telefonda çene çalmaktan buraya giremeyizTel ver arayalim kk dan nasil aricaz
Bunda da hayir varmis canimmmmm ozamam neden olmasin ki senden cok tatli anne olurKuzumm sabah adet oldum ya.
Başka bahara kaldı ama çocuk istediğimi fark ettim..Olsaydı çok mutlu olacaktım..
gece is yerinde ararim black napiyon kuzunm patronunda masina zam isine son derOlur ahahaha sonra telefonda çene çalmaktan buraya giremeyiz
Basina biseymi geldi yoo baya yayila yayila uyumussunYa uyanamasaydim insan der ki bizim sistamiz çok aktif normal de bukadar uyumaz başına birsey mi geldi noldu. Ama nerdeeeeee
Mideni mi usuttun yoksa baskami sen yine ac kaliyosun dimi. Sana arkdas tavsiyesi ilerde baska rahatsizliklarin cikabilir. Zayiflicam diye sagligindan olma buda aklima gelmisken soyliyimMidemi üşüttüm ama soylemicem zaten umrunda degilim
Yaa heveslendirdim mi :/Kuzumm sabah adet oldum ya.
Başka bahara kaldı ama çocuk istediğimi fark ettim..Olsaydı çok mutlu olacaktım..
Napam boylee dolasiyom camasir katladim insallah bulasik yikicam Sen nasilsin
Bunda da hayir varmis canimmmmm ozamam neden olmasin ki senden cok tatli anne olur
Kiskaniyor okumus okumus catlamis
Yaa heveslendirdim mi :/
Amaaan yat bos ver bende azcik yapiyom geliyom merakli melahatBen mi uzandım koltuğa evi malum ... bir sey götürüyor.Ama yapacak dermanim yok
Canımsın deme öyle utanırım ben.
Ben mi uzandım koltuğa evi malum ... bir sey götürüyor.Ama yapacak dermanim yok
Kiz seni yieeeerim yiieeeerimmmmmmBen mi uzandım koltuğa evi malum ... bir sey götürüyor.Ama yapacak dermanim yok
Sevindim :)Yok yok kuzum ne hevesi sadece aslında hazır olduğumu anladım.
Ama bilincli ve kontrollü bir bebek isterim.
Sagligimdan emin olup.
O yüzden hayırlısı oldu.
hahahahahahaha aynennnnnn asgummmmKiskaniyor okumus okumus catlamis
En guzeliiii.. folik asitle baslayabilirsinn :) saglikli beslenir bitki cayi vs icmezsinnn insallah istedigin zaman olurYok yok kuzum ne hevesi sadece aslında hazır olduğumu anladım.
Ama bilincli ve kontrollü bir bebek isterim.
Sagligimdan emin olup.
O yüzden hayırlısı oldu.
Kiskandi bak cevap yazmiyor bana ordekhahahahahahaha aynennnnnn asgummmm