- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.802
- 248
- 35
Tel ver arayalim kk dan nasil aricazYa uyanamasaydiminsan der ki bizim sistamiz çok aktif normal de bukadar uyumaz başına birsey mi geldi noldu. Ama nerdeeeeee
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tel ver arayalim kk dan nasil aricazYa uyanamasaydiminsan der ki bizim sistamiz çok aktif normal de bukadar uyumaz başına birsey mi geldi noldu. Ama nerdeeeeee
![]()
Midemi üşüttüm ama soylemicemBen mi gormedimneyin vaaar
Hos geldinMelabaaaaaaaaağ..
Ben geldimmmmmmm..
Napam boylee dolasiyom camasir katladim insallah bulasik yikicam
Olur ahahahaTel ver arayalim kk dan nasil aricaz![]()
Bunda da hayir varmis canimmmmm ozamam neden olmasin ki senden cok tatli anne olurKuzumm sabah adet oldum ya.
Başka bahara kaldı ama çocuk istediğimi fark ettim..Olsaydı çok mutlu olacaktım..![]()
Olur ahahahasonra telefonda çene çalmaktan buraya giremeyiz
![]()
Basina biseymi geldi yoo baya yayila yayila uyumussunYa uyanamasaydiminsan der ki bizim sistamiz çok aktif normal de bukadar uyumaz başına birsey mi geldi noldu. Ama nerdeeeeee
![]()
Mideni mi usuttun yoksa baskami sen yine ac kaliyosun dimi. Sana arkdas tavsiyesi ilerde baska rahatsizliklarin cikabilir. Zayiflicam diye sagligindan olma buda aklima gelmisken soyliyimMidemi üşüttüm ama soylemicemzaten umrunda degilim
![]()
Yaa heveslendirdim mi :/Kuzumm sabah adet oldum ya.
Başka bahara kaldı ama çocuk istediğimi fark ettim..Olsaydı çok mutlu olacaktım..![]()
Napam boylee dolasiyom camasir katladim insallah bulasik yikicamSen nasilsin
Bunda da hayir varmis canimmmmm ozamam neden olmasin ki senden cok tatli anne olur![]()
Kiskaniyor okumus okumus catlamis
Yaa heveslendirdim mi :/
Amaaan yat bos ver bende azcik yapiyom geliyomBen mi uzandım koltuğa evi malum ... bir sey götürüyor.Ama yapacak dermanim yok
Canımsın deme öyle utanırım ben.![]()
Ben mi uzandım koltuğa evi malum ... bir sey götürüyor.Ama yapacak dermanim yok
Kiz seni yieeeerim yiieeeerimmmmmmBen mi uzandım koltuğa evi malum ... bir sey götürüyor.Ama yapacak dermanim yok
Sevindim :)Yok yok kuzum ne hevesi sadece aslında hazır olduğumu anladım.
Ama bilincli ve kontrollü bir bebek isterim.
Sagligimdan emin olup.
O yüzden hayırlısı oldu.![]()
hahahahahahaha aynennnnnn asgummmmKiskaniyor okumus okumus catlamis![]()
En guzeliiii.. folik asitle baslayabilirsinn :) saglikli beslenir bitki cayi vs icmezsinnn insallah istedigin zaman olurYok yok kuzum ne hevesi sadece aslında hazır olduğumu anladım.
Ama bilincli ve kontrollü bir bebek isterim.
Sagligimdan emin olup.
O yüzden hayırlısı oldu.![]()
Kiskandi bak cevap yazmiyor bana ordekhahahahahahaha aynennnnnn asgummmm![]()
![]()
![]()
![]()