- 12 Temmuz 2006
- 56.264
- 216.275
- 1.223
- 52
Çökertme operasyonu :)))) parola SisterHooD'la dansİnceden bir tırsmadık değil
Zaten @Anti Depresan sistamızın da fotosunu değiştirmişsiniz
Bunlar hep üzerimize oynanan oyunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çökertme operasyonu :)))) parola SisterHooD'la dansİnceden bir tırsmadık değil
Zaten @Anti Depresan sistamızın da fotosunu değiştirmişsiniz
Bunlar hep üzerimize oynanan oyunlar
Operim kuzunKolay gelsin canimmm. Öp o küçük neslihani benim icin ♡♡♡ bende birseyler yiyim bari herkes dağılmışken ♡
Bu da bi gidemedi yapisti ustumuze
Farkindayim ben :))Aynen vallaha çok eğleniyordum
Sarjim bitti.Gittin mi PabucumunNicki
Uyuyorum susTamam canım. Aaa bak aklıma geldi hatta bir isim paylaşalım mesela 500 tane okunacaksa. Herkes aşağı saysın mesela 100 aldım kalan 400 gibi. Sıfırlayınca diğer arkadaşa dua edelim. Ama çok kalabaligız nasil olur ki. Birde bi saat belirleyelim o saatde sohbet olmasin sadece dua olsun. 1 saat tutarız kendimizi artıkın
PabucumunNicki Kız nerdesin gelsenee
Ben de icwyim barimKimseler yok yine bi sıkara içeyim
Bana yazarken nasil banlandin sen lanetim mi bulastisenin benle derdin ne simdi cirkinnnnnn
Bitimi gi işlerin. Ben daha başlamadım bileNapiyonuz kiz:)
Napiyonuz kiz:)
Ulan bi evinle barkinla ilgilen, bi cik surdan, hep burda hep hepNapiyonuz kiz:)
ben seni merak ediyorum blackBitimi gi isleein. Ben daha başlamadım bile
Bitti cok sukur. Sadece camasir katlancak dag gibiBitimi gi işlerin. Ben daha başlamadım bile
Fazla merak iyi değildir ahahaha adım çıktı zatenben seni merak ediyorum black
Topladim ben evimi taammiUlan bi evinle barkinla ilgilen, bi cik surdan, hep burda hep hep
Ayy ben daha makinaya aticam kar başladı kizlar burda ne güzel yagiyooooorBitti cok sukur. Sadece camasir katlancak dag gibi
Asıl senin işin gücün yok mu?Ulan bi evinle barkinla ilgilen, bi cik surdan, hep burda hep hep
Ordek varya ayni oben seni merak ediyorum black
Bende isimi bitirdim. Daha yenişahsen ben ne bulursam indiriyorum mideye siz napıyosunuz