- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
SiyasetliNe capsi paylaşmış ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SiyasetliNe capsi paylaşmış ki.
Ne capsiiNe capsi paylaşmış ki.
Aaa olabilir mi kiiSiyasetli
Ahahahahahhahahahahaahhaha ayy bunu bi ara ben yapıyordum renk renk tabu şakadan bana sipariş veriyorlar di yap diye sürekli banlandigim icin SchonerDuft kiiiz hatırladın mi sistaPartee bana bundan yap içerde zaman geçer Eki Görüntüle 2105706 Eki Görüntüle 2105706
Olabilir ben onu dusundumAaa olabilir mi kii
Aaa o yüzden mi canim. Onda birsey yoktu kiSiyasetli
Sıra partede :)))Ahahahahahhahahahahaahhaha ayy bunu bi ara ben yapıyordum renk renk tabu şakadan bana sipariş veriyorlar di yap diye sürekli banlandigim icin SchonerDuft kiiiz hatırladın mi sista
Baska bisey yokki niye banlandi o haldeAaa o yüzden mi canim. Onda birsey yoktu ki
Afiyet olsunSaat 2de kahvaltı
Bende baktım bulamadık birsey :/ pat diye gidiverdiBaska bisey yokki niye banlandi o halde
Saat 2de kahvaltı
Afiyet olsun canin. Bende yapmadım henüz. Korkuyorum şimdi burdan çıkarsam saatlerce giremem diyeSaat 2de kahvaltı
Pattis kızartması var miSaat 2de kahvaltı
AynenBende baktım bulamadık birsey :/ pat diye gidiverdi
Bende is yapiyom minnagi uyutuyom simdiAfiyet olsun canin. Bende yapmadım henüz. Korkuyorum şimdi burdan çıkarsam saatlerce giremem diye
Kolay gelsin canimmm. Öp o küçük neslihani benim icin ♡♡♡ bende birseyler yiyim bari herkes dağılmışken ♡Bende is yapiyom minnagi uyutuyom simdi
Ben hücum bot yerleştirdim70 ziyaretçi oldu Mune abla bot falan mı atıldı bizim topiğe neden boyle oldu yav merak içindeyim
Ben hücum bot yerleştirdim
Sizi çetecilikten inceleyip atacaklardır ondan gelmiş olmasınlar