- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
Al iste keske yesem yesem şişmanlamasamaynen herkesin derdi başka keşke is bulabilsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al iste keske yesem yesem şişmanlamasamaynen herkesin derdi başka keşke is bulabilsem
Sence ahahahahaSen ne iş yapıyordun da gece calısıyorsun
Al iste keske yesem yesem şişmanlamasam
Her seye de kusmeCui Bono gidiyom ben
Sence ahahahaha
Saatlerdir yokum bak, simdi geldim.. Gece isim yok, burdayımAsıl senin işin gücün yok mu?
Aaa bildi ahahahHırsız
milli piyango oynayak sen faizini ye ben kocayi bosayimİşte şöyle milyonlarım olsa atsam bankaya faizini yesem
İş miş ugrasmasam
Banada bi pörsenıl treynır tutun giiimilli piyango oynayak sen faizini ye ben kocayi bosayim
Aaa bildi ahahah
milli piyango oynayak sen faizini ye ben kocayi bosayim
Saatlerdir yokum bak, simdi geldim.. Gece isim yok, burdayım
15 milyonu beğenmedi yaAsla gözümden kacmaz
61 milyon vermiş ne para beee
Gerçi ben alsam alsam ceyrek bilet alırım 15 milyon ofofof
15 milyonu beğenmedi ya
o ne kız cahil miyim neBanada bi pörsenıl treynır tutun giii
Evet knk, ins bakalim, aksam 8den sonra genelde çay faslı başlamış oluyor evde, musait oluyorumdesene bu gece coşmaca
Spor hocası ama bana ozelo ne kız cahil miyim ne
bu adamı görünce aklıma sevdiğimiz başkasını seviyosa ahirette kim kime kavuşacak sorusu geliyoYorumu okuyunca bu aklima geldi ahahahaha
Eki Görüntüle 2105766
iyi canim ya konuna baktım üzüldüm allah kolaylik versin doğru karar vermissin.İyi forumlar hanımlar , nasılsınız ne yapıyosunuz ?
büyük aile olmak..Evet knk, ins bakalim, aksam 8den sonra genelde çay faslı başlamış oluyor evde, musait oluyorum