Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kimseye demedim de baskalari da gormedi mi seni? Namın aldi yurudu
Yelloz
Çiz beni kiki ciz beniSana ne bundan?
Ne degisik geldiysek millete gizliden takip ediyorlae. Biri kesin partedir. Dün gece banlanmış. Sonradan farkettimSu muhabbetleri okuyan biri "bunlar birbiriyle kavga etmek icin topik açmış" der
Ben nasildim ama sen dolmalara bakmaktan beni gormedin tabiYürüyün yazmis birde ahahaha
Canım hosbuldummm
Tam sana yazıyordum sarmalar hazır mı diye ahahahaha senide gördüm tabikide canım benim ♡ ♡ aşkolsun okadar güzel şey yazdimBen nasildim ama sen dolmalara bakmaktan beni gormedin tabi
Anaa banlanmis miiNe degisik geldiysek millete gizliden takip ediyorlae. Biri kesin partedir. Dün gece banlanmış. Sonradan farkettim
ParteaaağNe degisik geldiysek millete gizliden takip ediyorlae. Biri kesin partedir. Dün gece banlanmış. Sonradan farkettim
Tabi bekledigini goremedin yaa demi seninkilerden yoktu bendeTam sana yazıyordum sarmalar hazır mı diye ahahahaha senide gördüm tabikide canım benim ♡ ♡ aşkolsun okadar güzel şey yazdim
Bir tane caps paylasmis ondan olmasinBu kız gece buradaydı ne ettin de gittin Partem.
Eveet bende diyorum nereye kayboldu. Kızıyorum kendi kendime ıyigeceler demeden uyudu diyeAnaa banlanmis mii
Banli gii. Hiç farketmedik :/Parteaaağ
Nerdesin sistam
Ahahahahahaha birgün açıp göster bak. Sende gördün bende istiyom ahahahahaTabi bekledigini goremedin yaa demi seninkilerden yoktu bende
Nere kizBen gidiyorum haydi, kendinize tikat edin, kavga etmeyin, topigi kollayin..
Allah a emanet
Kız sataşmamiş kimsede ben göremedim yaniParteaaağ
Nerdesin sistam
Yok olmaz gizli onlar duyanda acaba ne dicekEveet bende diyorum nereye kayboldu. Kızıyorum kendi kendime ıyigeceler demeden uyudu diye
Banli gii. Hiç farketmedik :/
Ahahahahahaha birgün açıp göster bak. Sende gördün bende istiyom ahahahaha
Bence anlayan anlamistir en azindan fotoyu gorenler daha sifreli yaz gizYok olmaz gizli onlar duyanda acaba ne dicek
Bir tane caps paylasmis ondan olmasin
HahahaBence anlayan anlamistir en azindan fotoyu gorenler daha sifreli yaz giz
Partee bana bundan yap içerde zaman geçerEveet bende diyorum nereye kayboldu. Kızıyorum kendi kendime ıyigeceler demeden uyudu diye
Banli gii. Hiç farketmedik :/
Ahahahahahaha birgün açıp göster bak. Sende gördün bende istiyom ahahahaha