- 28 Mart 2017
- 16.516
- 68.204
Sanada merhaba :))))Aaa bi hamiş sista daha merhaba
Herkese merhaba hatta :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada merhaba :))))Aaa bi hamiş sista daha merhaba
Evelynn avatarınız rehin alınmıştır, söyleyeceğimiz saat ve yerde size vereceğimiz görevi yerine getirmezseniz avatarınız ölür.
Eki Görüntüle 2093411
2KediAnnesi'ne kurukafa bayrağım çoook yakıştıMune neden uyarilimizi dikkate almiyorsun?
Anti Depresan nasıl oldun?
Neyse ki seni hala seviyorum.. Saldirmayacagim2KediAnnesi'ne kurukafa bayrağım çoook yakıştı
çok iyi yaEvelynn avatarınız rehin alınmıştır, söyleyeceğimiz saat ve yerde size vereceğimiz görevi yerine getirmezseniz avatarınız ölür.
Eki Görüntüle 2093411
Neyse ki seni hala seviyorum.. Saldirmayacagim
Arada gel yokla bizi
Neyin var senin?Kulağım deli gibi ağrıyor
Hem bizim derdimiz mune değil zaten kiGel uzlasalim, Evelynn 'ni rahat birak, biz de seni kollayalim..
Neyse arkadaşınızın avatarını 100 metre ilerideki tepenin dibindeki çam ağacının oraya bıraktım, hepinizin avatarını rehin almamam için birtakım şartlarım olabilirGel uzlasalim, Evelynn 'ni rahat birak, biz de seni kollayalim..
Neyin var senin?
Hah şöyleNeyse arkadaşınızın avatarını 100 metre ilerideki tepenin dibindeki çam ağacının oraya bıraktım, hepinizin avatarını rehin almamam için birtakım şartlarım olabilir
Eylemlerim devam edecektir, Mune kaçar
Var ya boş attık dolu çıktı iyi miNeyse arkadaşınızın avatarını 100 metre ilerideki tepenin dibindeki çam ağacının oraya bıraktım, hepinizin avatarını rehin almamam için birtakım şartlarım olabilir
Eylemlerim devam edecektir, Mune kaçar
Hoşbulduk sistamVeNi hoş geldin
Ne kisti kızYa lanet olsun gece gece lanet okuyorum tövbe tövbe .
İki tane dertle uğraşıyorum bir tanesi geçmeyen kulak ağrısı ve basimin yan tarafı haftada 3 kez ağır bastiriyor birde kist..İkisine de 2 haftadır gidip geliyorum..