- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Ilk aklma o geldi nickini görünce kaymaklı ya bak sen3. Kişisin soran 1 haftada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk aklma o geldi nickini görünce kaymaklı ya bak sen3. Kişisin soran 1 haftada![]()
Beni o sanıyorlarE ne olmuş ona
Arada vercen demiii kullanayımmm
![]()
sen de cok eziliyir musun ? beni cok eziyirlar cunki psirigimBenimde arada kendimi boğasım geliyor:)))
ayyy ruhum daraliyorBende oyleyimm baci yaa cok uyuşuyoz
Tanidin dimi kimi didigimio olsan da demezsin zati
Ben çok yengeç gibi değilim yasen de cok eziliyir musun ? beni cok eziyirlar cunki psirigim![]()
kizzz ben değilim demi şüpheli valla degilim.Kızlar sakin olun şüphelendikleri nisan değil , eski bir üye
mutlu olmalisin :) benim yukselenim de baliktir kesin :/ saat kacta dogdugum belli degilBen çok yengeç gibi değilim ya
Aa niyeee kiayyy ruhum daraliyor![]()
yat kalk sukret beni goren deli zannediyorBen de yengecim ama yukselenim başak..ordan yirtiyorum![]()
kendimden bikmisim zaten basks hicbir yerde yengec burc goresim yok galibaAa niyeee ki![]()
.yat kalk sukret beni goren deli zannediyordeliden dr garkim yok
![]()
amin :).
Allah kolaylık versin canım o zaman sana![]()
Benim yükselenim akrep.yengeçle akrep birleşince bi değişik bişey çıkmış ortayamutlu olmalisin :) benim yukselenim de baliktir kesin :/ saat kacta dogdugum belli degil![]()
alla alla ne gibi ac bakim bi iyiceBenim yükselenim akrep.yengeçle akrep birleşince bi değişik bişey çıkmış ortaya![]()
enteresan bisey anlamadimAslan yengeç ikizler güneş ay ve yükselen 3 lüsü
Valla yengeçin tek bir özelliği YÖK bende.sulu gözdür,takıntılıdır,çer çöp ne varsa hatıra diye biriktirmeyi sever,evcimendir iyi yemek yapar vs vs vs hiç bi özelliğide mi tutmaz yokalla alla ne gibi ac bakim bi iyice![]()