- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çorba salataEtli pilav yapıyorum yanına ne yapsam bulamadım acil yardım![]()
Öyle mi yapam daha kocişin gelmesine 2 saat varÇorba salata
Bazen çok kızdırıyorlar gerçi,bizde elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz işte..
Yoksa kimsenin kötü olmasını asla istemeyiz..
İyi akşamlar görüşürüz
Bilmem olabilirmi olamaz yaa..
Epeydir gözükmüyorsun sende..
Yok kuzum
Zaten su an teldeyim sacma sapan zar zor yazıyorum:d
Ay ben yeniyim bu grupta üzerime alınsam mı diye geldi aklıma sonra yengeçlik yapma dedim kendi kendime:)yengeçler alınganlığıyla bilinir malum:)o bahsettiğiniz kimse ben değilim valla:)Valla ablacım bir üyenin o olduguna dair ciddi şüphelerim var![]()
Kizz nisan miValla ablacım bir üyenin o olduguna dair ciddi şüphelerim var![]()
Ay ben yeniyim bu grupta üzerime alınsam mı diye geldi aklıma sonra yengeçlik yapma dedim kendi kendime:)yengeçler alınganlığıyla bilinir malum:)o bahsettiğiniz kimse ben değilim valla:)
anaaaaam su yengecler hic cekilmiuor kendimi heleee hic cekemiyoruuuum nefret ediyom kendimdeen •_●Ay ben yeniyim bu grupta üzerime alınsam mı diye geldi aklıma sonra yengeçlik yapma dedim kendi kendime:)yengeçler alınganlığıyla bilinir malum:)o bahsettiğiniz kimse ben değilim valla:)
Kiz senin instagram hesabin varmiBen hiç değilim![]()
Ben cok severimmanaaaaam su yengecler hic cekilmiuor kendimi heleee hic cekemiyoruuuum nefret ediyom kendimdeen •_●
yengec seviyin haaaa . kiz kac kurtar kendini delimin sen hergun dibinde aglayan birini gormek hosuna mi gidiyirBen cok severimmbir akrep olarak
Var ama ben o değilimKiz senin instagram hesabin varmi![]()