- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi naan varmış instagramda ki adı sambaliymiş burda kadınım diye konuşan bir erkekmiş.kızlar aramızda olabilir diye şüpheleniyorlar.benim anladığım buNisa’n kim ona ne olmuş
Ne oluyor kızlar, olay mı var yinekizzz ben değilim demi şüpheli valla degilim.
ben de bir duygusalligi ve evcimenligi tutyor ne vardi da guzel yemrk yapsaydimValla yengeçin tek bir özelliği YÖK bende.sulu gözdür,takıntılıdır,çer çöp ne varsa hatıra diye biriktirmeyi sever,evcimendir iyi yemek yapar vs vs vs hiç bi özelliğide mi tutmaz yok![]()
Burada ki herkesi kadın olduğuna inandırıp güzel güzel muhabbet eden ama aslında erkek olsam biriydiNisa’n kim ona ne olmuş
Çok canım sıkılıyor kız, yalnızım evde pöfff yapacak bir şey de yokNapiyonuz yaww kimse bei duymuyomuuuu![]()
kız neyi anlamadınenteresan bisey anlamadim![]()
Ahh canim niye teksin ki bizimkilèi simdi yatirdim bede .lif yapiyorum siparis aldumdaÇok canım sıkılıyor kız, yalnızım evde pöfff yapacak bir şey de yok
ne siparisi kızAhh canim niye teksin ki bizimkilèi simdi yatirdim bede .lif yapiyorum siparis aldumda![]()
ne siparisi kızHe lifmis
tebrik ediyorum arka gözümle okudum zaar
![]()
.Tatilde napiyinuz kızlar var mı yolculuk.
Nasıl anladınız peki erkek olduğunuBurada ki herkesi kadın olduğuna inandırıp güzel güzel muhabbet eden ama aslında erkek olsam biriydi
Evdeyiz canim pineklicegiz. Kardesim gelcek edirneden misafirimizm okuyo karna bahar kizartmasi istiyor sevdicegimTatilde napiyinuz kızlar var mı yolculuk.
iyi sende her ozellik varmiskız neyi anlamadınşimdi güneş burcum aslan, ay borcum yengeç ,yükselenim ise ikizler işte bu kadar
![]()
Yengeç olupta burcundan memnun olan bir tek insan rastlamadım henüzben de bir duygusalligi ve evcimenligi tutyor ne vardi da guzel yemrk yapsaydim![]()
offf karnabahar kızartmasıi aman Yarabbim hemen yapıp yemem lazım ..malzemeler karnabahar ,yumurta, yoğurt, yağ ,sarımsak ...Öncelikle karnabahar haslanir sonra yumurtaya bulanir sonra yağda kiazartilip sarımsaklı yoğurt dökülür ve afiyetle yenirEvdeyiz canim pineklicegiz. Kardesim gelcek edirneden misafirimizm okuyo karna bahar kizartmasi istiyor sevdicegim![]()
Bende baskasinda yemiyo bende boyle yapiyom kuzum.offf karnabahar kızartmasıi aman Yarabbim hemen yapıp yemem lazım ..malzemeler karnabahar ,yumurta, yoğurt, yağ ,sarımsak ...Öncelikle karnabahar haslanir sonra yumurtaya bulanir sonra yağda kiazartilip sarımsaklı yoğurt dökülür ve afiyetle yenir![]()