- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Cetenin icinde mi yoksa?Kizzzz nisan burada diye supheler mi var vallaha mıal benden de o kadar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cetenin icinde mi yoksa?Kizzzz nisan burada diye supheler mi var vallaha mıal benden de o kadar
![]()
Meger çüküsü varmisda sakliyormus herkestenNe nisanmış her topikte bi bahsi geçiyor. Naptı bu kız ya bi deyverin gız gardaşlarım![]()
Vuyyhhh aboooo namahremmi girmişMeger çüküsü varmisda sakliyormus herkesten![]()
![]()
![]()
Valla nasil cikti bilmiyorum :) yani herkesin suphelendigi ama kimsenin uzerine gitmedigi bir durummus. Ilk tasi kim atti bilmiyorum :))Vuyyhhh aboooo namahremmi girmişee nasıl çaktınız davayı
![]()
Bende oyleyimm baci yaa cok uyuşuyozyengec seviyin haaaa . kiz kac kurtar kendini delimin sen hergun dibinde aglayan birini gormek hosuna mi gidiyir![]()
Tanidin dimi kimi didigimiVar ama ben o değilim![]()
Kim kiz nisanmi gelmisKızlar sakin olun şüphelendikleri nisan değil , eski bir üye
Hah işte ben o değilim:)Bu
Kizz nisan mibende hissediyorum aramızda
@nisankralicesi diye bir üye vardi ondan söz ediyorlar sanirim
Benimde arada kendimi boğasım geliyor:)))anaaaaam su yengecler hic cekilmiuor kendimi heleee hic cekemiyoruuuum nefret ediyom kendimdeen •_●
Bizlerde akrepleri severizzzBen cok severimmbir akrep olarak
O olsa tanınacağımı bile bile bu nicki almamBende oyleyimm baci yaa cok uyuşuyoz
Tanidin dimi kimi didigimio olsan da demezsin zati
Eksik olmayinn tatlımBizlerde akrepleri severizzz
Kim kim Hababam sınıfında ki müfettişe döndümO olsa tanınacağımı bile bile bu nicki almam![]()
Ters köşe olabilir herkes tanimiyo sonuçtaO olsa tanınacağımı bile bile bu nicki almam![]()
Neler oluyor kim fakeymiş bana da anlatınTers köşe olabilir herkes tanimiyo sonuçta![]()
3. Kişisin soran 1 haftadaTers köşe olabilir herkes tanimiyo sonuçta![]()
Instagramdaki kaymaklisambali var ondan bahsediyoruzKim kim Hababam sınıfında ki müfettişe döndüm![]()
E ne olmuş onaInstagramdaki kaymaklisambali var ondan bahsediyoruz