Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kosarken çelmelere dikkat et benceTam aradığım ekşın
Siz sözde gençlerin kanı çekilmiş, topikten pas kokusu geliyordu yahu ben gibi ihtiyarlar sizi cepten çıkarır, koşmaya başlıyorum, kenara çekilin de toz yutmayın
DililililililiHalay basiii basllaaaaa.
HaydeeeeeDilililililili
Huuuuu kim gelmis insan bir ses verirMune abla kib açıklaması üzerinden yürüttüğüm özgün sohbetleri özlüyor musun agshshdndk
Ulan halay mi cekiyoruz, rock n roll mu yapıyoruz hahahaHaydeeeee
Duygular karmasik lavantaUlan halay mi cekiyoruz, rock n roll mu yapıyoruz hahaha
Onu farkettim hahahahDuygular karmasik lavanta
verdim ama takmamışsın demek ki zamanındaHuuuuu kim gelmis insan bir ses verir
Gülüm inşallah bebeğin sağlıkla doğar, stres yapma, mümkün olduğunca dinlenmeye bak lütfen, birde bunu yazmak ne kadar doğru olacak bilmiyorum ama birşeyin olacağı varsa oluyor umarım ve dilerim bebecik sıkı tutunur.Amin canım amin
Kosarken çelmelere dikkat et bence
Mune abla kib açıklaması üzerinden yürüttüğüm özgün sohbetleri özlüyor musun agshshdndk
Bir varmış bir yokmuş, evvel zaman içinde kalbur saman içinde bir sisterhood grubu varmış, bu kızlar eylem yapar, sisteme baş kaldırırlarmış, bir gün kötü cadı (yani ben) gruba küflü cımbız yedirmiş, hepsi hasta olmuş, renkleri solmuş, sesleri solukları çıkmaz olmuş, topiğin önünden geçen kötü cadı(yani ben ) cımbızımı yeniledim hadi gelin üstünüzde deneyeceğim demiş
Gelsinler yeni cımbız setimi deneyecek gönüllüler arıyorum valla acıtmayacak ama önce sizi besleyip güçlendirmem lazım
Oyy kuzum hamileyim ama bir türlü yüzüm gülmedi kanamam var
Doktorun bilgisi var düşecekse erken düşük olsun dedi bekliyoruz bizde .çok taze canım ben bile ne zaman yaptığımızı bilmiyorum
Günaydınnnn
Yollar kaygan tın tınn yürüdüm valla :)Günaydınlar sistacanlarım benim beklenen kar yağdı sonunda az yağdı gerçi..
Hava durumuna baktım ama kar daha göstermiyor sanki hemşerimBizim buradada yollarda bişi yok daha gece yağarsa tutar kesin..
Hava durumuna baktım ama kar daha göstermiyor sanki hemşerim