Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaaa ne oldu size böyle ne zamandır sesiniz soluğunuz yok, size okuyayım mı belki pasınız gider, ne okuyayım, Çikita muz mu ban ban çiki çiki ban ban mı okuyayım
aabla banlamadan oku bariAnaaaa ne oldu size böyle ne zamandır sesiniz soluğunuz yok, size okuyayım mı belki pasınız gider, ne okuyayım, Çikita muz mu ban ban çiki çiki ban ban mı okuyayımba
Ahahahhahahaahahhahah
terelelli34 1.35teki teyzeler biz
Abla ben de bu yaptıgın kıyağa şöyle karsılık veriyorum
Abla kanimiz yerinde annemin yoktu sadece. Ama efsane geri dondu meraklanmaSisterhood'a acil kan vermek isteyenlerin Evelynn 'ne müracaat etmeleri rica olunur, topiğin canı kanı tükenmiş, ben benim kandan verirdim ama delikan alerji yapabilir
Anlatma uygula kuzum bak eridik bittik hadi yawTopiğin durumunu goruyorsunuz
Anlatmaya gerek yok goruyorsunuz konusmuyorum
Anlatmaya hiç gerek yok görüyorsunuz neden anlatayım
Vay böyle olmus şöyle olmus konusmam goruyorsunuz
Kessinnn.
Ben istiyorum o deli kandan belki can gelir ruhumaSisterhood'a acil kan vermek isteyenlerin Evelynn 'ne müracaat etmeleri rica olunur, topiğin canı kanı tükenmiş, ben benim kandan verirdim ama delikan alerji yapabilir
HanimKelesimiGetir Onur Üyesi
hunter7 Onur Üyesi
Evelynn Kurucu üye
@lavantakokulusandik Kurucu üye
@JustHoldMe Kurucu üye
@-Mahperi-
derandiren
Anti Depresan
Kova hatunu
@Blacksee55
Hebehubele
3 Milyar 750 Milyon
@-Asmin-
Mayflower75
My SouL
@MAL KABUL
@pembegelin91
Cikolatalikurabiyem
terelelli34
VeNi
_heidi_
Kozlenmis patates
V Vinka
@KaraTurna
@wiyolet
The Calender
B balbocegi35
@ParteMoralll
Favelayn
SchonerDuft
@birkendimbirben kizlar hadin canlanin bak Mune abla kol geziyo burda
Sonra ona #sisterhood eylem yapmaktan vazmi fecmis dersiniz. Cimbizini koreltmislerBir varmış bir yokmuş, evvel zaman içinde kalbur saman içinde bir sisterhood grubu varmış, bu kızlar eylem yapar, sisteme baş kaldırırlarmış, bir gün kötü cadı (yani ben) gruba küflü cımbız yedirmiş, hepsi hasta olmuş, renkleri solmuş, sesleri solukları çıkmaz olmuş, topiğin önünden geçen kötü cadı(yani ben ) cımbızımı yeniledim hadi gelin üstünüzde deneyeceğim demiş
Noldu sistamBenim moralim bozuk kızlar paso yatıyorum isten de erken çıktım eve geldim yatıyorum
Abla bizi cimbiz yildirmazo attigin video cNlandirdi bizi.Gelsinler yeni cımbız setimi deneyecek gönüllüler arıyorum valla acıtmayacak ama önce sizi besleyip güçlendirmem lazım
Oyy kuzum hamileyim ama bir türlü yüzüm gülmedi kanamam varNoldu sistam
Aaaa sista geliyo ne kadarlik uzan dinlen. Koyu rekrekmi kanamam hastahaneye gitOyy kuzum hamileyim ama bir türlü yüzüm gülmedi kanamam var
Evelynn ben yokken eylem yapmayin hee gunduz yapinAbla bizi cimbiz yildirmazo attigin video cNlandirdi bizi.
Geldimmm... geliyorum yaziyorum kimse gormuyor yazan yokkk zaten bende bakmiyorumHanimKelesimiGetir Onur Üyesi
hunter7 Onur Üyesi
Evelynn Kurucu üye
@lavantakokulusandik Kurucu üye
@JustHoldMe Kurucu üye
@-Mahperi-
derandiren
Anti Depresan
Kova hatunu
@Blacksee55
Hebehubele
3 Milyar 750 Milyon
@-Asmin-