- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
çok oldu
nassın
Iyiiimm sen nassinnn internetsiz hayat nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok oldu
nassın
geldi kız internetIyiiimm sen nassinnn internetsiz hayat nasil
Selam asmincim nasılsın
Iyi aksamlar ablaSelamlar iyi akşamlar sistacanlar
Iyi aksamlar abla
Iyim abla cok sukur.minikle kapisyoz uzerimde zipliyo. Annem iyi tedavi goruyor iste. 13 unde bir daha gidecek. Sen nasılsınNe haber nasılsın,annen nasıl oldu bu arada..
Iyim abla cok sukur.minikle kapisyoz uzerimde zipliyo. Annem iyi tedavi goruyor iste. 13 unde bir daha gidecek. Sen nasılsın
25 aylik abla. Cok sipa rahat vermiyo hic bide dillendiii gorsen. Abisiyle kuduruyorlar odalarında suanda. Bende diyorum hanim abla bu saatte gelmezdi. Megerse eniste mac izliyor benimkide gelir birazdan giremem dahaMinik ne kadarlık annesi,annende iyi olsunda sağlığına kavuşsun hemencecik..
Bende iyiyim sağol,eşim maç izliyor içerde bende buradayım biraz kalıp çıkarım..
25 aylik abla. Cok sipa rahat vermiyo hic bide dillendiii gorsen. Abisiyle kuduruyorlar odalarında suanda. Bende diyorum hanim abla bu saatte gelmezdi. Megerse eniste mac izliyor benimkide gelir birazdan giremem daha
Kurtaricimiz abimiz abla. Okuldan gmgelme saati gelince hadhadi abii diyo. Saatini bile takip ediyor sankiMaşallah ona ne tatlıdır şimdi varya...
Bide abi olunca oynarlar berabercene..
Aynen ben pek olmuyorum ya oluncada süpriz oluyorrr..
Kurtaricimiz abimiz abla. Okuldan gmgelme saati gelince hadhadi abii diyo. Saatini bile takip ediyor sanki
Cok sukur abla varliklati yetiyorAbiler bu günler için zaten demi,en azından sorumluluk almasını biliyor ne güzel..
Cok sukur abla varliklati yetiyor
En buyuk desteklerim onlarAynen canım yaa..
En buyuk desteklerim onlar
Aynen ablacim..Mutlaka anne çocuk bağı daha farklıdır her zaman..
Aynen ablacim..
Ne guzel abla oyle olmasi gerekiyor. Derdini rahatca anlatir işteBizdede öyle,kızımla önce anne sonra arkadaş oldum..
Ne guzel abla oyle olmasi gerekiyor. Derdini rahatca anlatir işte