- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi mervesivik
-
Merhaba,Kk yönetimi sistem sürekli beni atıyor dk başı giriş yapmaktan sıkıldım giriyorum geri atıyor bazen de giriyorum giriş yapmıyor sorun nedir acaba ?
Merhaba,
siteye giriş yaparken "beni hatırla" yı işaretliyor musunuz?
Merhaba Evet işaretli ama sürekli forumdan atıyor beni geri giriyorum gene atıyor beni hatırlada olmasına rağmen bazen şifren hatalı uyarısı alıyorum bir diğer sorunum da bazı konulara cevap yazamıyorum e posta ile ilgili bir yazı çıkıyor yardımcı olur musunuz
Eğer cevap yazamadığınız konular Cinsellik bölümündeyse bu normal, çünkü cinsellik bölümüne yalnızca Pro üyeler yorum yazabiliyor.
Şifre hatası ve sitenin beni hatırla'yı işaretlemiş olmasına rağmen atması siteyle de ilgili olabilir, sizin kullandığınız browser(tarayıcı) kullandığınız pc, telefonla da alakalı olabilir.
Teknik bir sorunsaKazen bilgilendirir sizi.
Kk yönetimi sistem sürekli beni atıyor dk başı giriş yapmaktan sıkıldım giriyorum geri atıyor bazen de giriyorum giriş yapmıyor sorun nedir acaba ?
Internet geçmişini temizlemeyi denediniz mi ?
Evet hepsini yaptım farklı tarayıcı da denedim pc de iken de telefonda iken de oluyor bu sorun
beni hatırla seçeneğini seçiyor musunuz ?
Ben de de oluyo haa surekli sistem atiyo beni önce reklamlardandir dedim çünkü bir kaç reklamı engelledim sonra farklı tarayıcıdan girdim yine atiyo beni sırf bu yuzden profilime kadınlar kulübünün bi uygulasi olsun diye durum yazdımaz önce bile 5 dk boyunca girmeyi denedim
Sistem sıkıntısı var demekki çünkü bu durumdan Çok sıkıldım girmiyor girmiyor girmiyor ve sürekli atıyor
Sistem sıkıntısı var demekki çünkü bu durumdan Çok sıkıldım girmiyor girmiyor girmiyor ve sürekli atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?