• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sistem sürekli atıyor ???

mervesivik

Aşkımsın Aşkım,tarzımsın tarzım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
1.042
2.397
48
Kk yönetimi sistem sürekli beni atıyor dk başı giriş yapmaktan sıkıldım giriyorum geri atıyor bazen de giriyorum giriş yapmıyor sorun nedir acaba ?

Kk yönetimi sistem sürekli beni atıyor dk başı giriş yapmaktan sıkıldım giriyorum geri atıyor bazen de giriyorum giriş yapmıyor sorun nedir acaba ?
Merhaba,
siteye giriş yaparken "beni hatırla" yı işaretliyor musunuz?

Merhaba,
siteye giriş yaparken "beni hatırla" yı işaretliyor musunuz?

Merhaba Evet işaretli ama sürekli forumdan atıyor beni geri giriyorum gene atıyor beni hatırlada olmasına rağmen bazen şifren hatalı uyarısı alıyorum bir diğer sorunum da bazı konulara cevap yazamıyorum e posta ile ilgili bir yazı çıkıyor yardımcı olur musunuz

Merhaba Evet işaretli ama sürekli forumdan atıyor beni geri giriyorum gene atıyor beni hatırlada olmasına rağmen bazen şifren hatalı uyarısı alıyorum bir diğer sorunum da bazı konulara cevap yazamıyorum e posta ile ilgili bir yazı çıkıyor yardımcı olur musunuz

Eğer cevap yazamadığınız konular Cinsellik bölümündeyse bu normal, çünkü cinsellik bölümüne yalnızca Pro üyeler yorum yazabiliyor.

Şifre hatası ve sitenin beni hatırla'yı işaretlemiş olmasına rağmen atması siteyle de ilgili olabilir, sizin kullandığınız browser(tarayıcı) kullandığınız pc, telefonla da alakalı olabilir.
Teknik bir sorunsa Kazen Kazen bilgilendirir sizi.

Eğer cevap yazamadığınız konular Cinsellik bölümündeyse bu normal, çünkü cinsellik bölümüne yalnızca Pro üyeler yorum yazabiliyor.

Şifre hatası ve sitenin beni hatırla'yı işaretlemiş olmasına rağmen atması siteyle de ilgili olabilir, sizin kullandığınız browser(tarayıcı) kullandığınız pc, telefonla da alakalı olabilir.
Teknik bir sorunsa Kazen Kazen bilgilendirir sizi.

Çok teşekkür ederim ilginiz için

Internet geçmişini temizlemeyi denediniz mi ?

Ben de de oluyo haa surekli sistem atiyo beni önce reklamlardandir dedim çünkü bir kaç reklamı engelledim sonra farklı tarayıcıdan girdim yine atiyo beni sırf bu yuzden profilime kadınlar kulübünün bi uygulasi olsun diye durum yazdım :( az önce bile 5 dk boyunca girmeyi denedim

Ben de de oluyo haa surekli sistem atiyo beni önce reklamlardandir dedim çünkü bir kaç reklamı engelledim sonra farklı tarayıcıdan girdim yine atiyo beni sırf bu yuzden profilime kadınlar kulübünün bi uygulasi olsun diye durum yazdım :KK43: az önce bile 5 dk boyunca girmeyi denedim

Sistem sıkıntısı var demekki çünkü bu durumdan Çok sıkıldım girmiyor girmiyor girmiyor ve sürekli atıyor

Back