Şişme kadın. Siz olsanız ne yapardınız?

ekleme yapıyorum: Yani diyeceğim o ki biz düşman değiliz, rakip değiliz, biz aynı taraftayız. Oysa bakıyorum daha evlenmeden başlıyor “kız tarafı” “ erkek tarafı” sanki taraflar savaşa gidiyor düğüne değil. Sonra devam ediyor bu karşı taraf sendromu. Sanki biz birbirimizi bulmadık da, milyonlarca insan içerisinden biz birbirimizi seçmedik de göz sürekli dışarıda ve arayış içerisinde. Devamlı bir rekabet. İşyerindeki hatun bizden güzelse bir tehdit. Erkek masturbasyon yapsa, “o kendi bedeni isterse dokunur değil” de “ben bedenimle onu tatmin edemiyor muyum?” sorusu; yani kendi bedeni ile adamın eli (ya da seks oyuncağı herneyse) arasındaki rekabet ve bunun kadınlık gururunun ölçüm aracı olması. Acaba benden iyisini bulur mu güvensizliği.. Ben 10 üzerinden 5 isem 7’yi bulur ona gider mi güvensizliği. Bulur bulur 9’u da bulur istese. Aldatma bir erkeğin ahlaksızlığının bir ölçüsüdür ancak, oysa pek çok kişiye göre ise “fırsatını bulur bulmaz yapacağı şeydir”. Bunlara üzülüyorum ben; çünkü hep kadın mutsuz; erkeğin kadına yaptığı bir yana, kadının kadına yaptığı diğer tarafa, kadının kendine yaptığı eziyete üzülüyorum ben. Aslında yazmak istediğim başka şeyler var da kalemim yeterince güçlü değil ve bunları söylemek için başka bir gönderi açmalıydım ama her neyse; şimdi farkediyorum da benim de alta yatan duygum buymuş demek ki, içimden dökmek istediklerim buymuş; yoksa fake ve saçma sapan bir konu açmak değil her ne kadar (fake değil ama) çok saçma olduysa da...

Malum yeri sertmiş demiş ,ben olsam aaa oyle mi demek bu bebekler böyle hemen gidip bide kendime alayım çok merak ettim derdim
Konu sahibi çok sempatik geldi bana aralarındaki ilişki de cok samimî hani başka zıpır biri olsa böyle düşünmezdim ama hanımefendi eşini çok iyi tanıyor aralarında gizli saklı yok bence deneyimlemek istediklerini arayışlarını hep paylaşıyorlar demekki.

Bende sarısın sevirem ama sismesi plastik kokar gercegini yarın getirip deneyecem diyebilirdim o sacma kıskanclıkla olaylar olaylar sonrasında tabe

Sarışın yelloz karı! bir iğneye bakar havası sönerdi.

Bayanlar şişme kadın diye küçümseyip geçmeyin, şişme kadına aşık olup,birliktelik yaşayan hatta evlenmek isteyen bile var Konuyla ilgili olarak bugün yayınlanan haberin linkini aşağıya bırakıyorum.

kari hala orda diye söylediginize gore hos karsilamadiniz icine bastiriyosunuz belli ki
vallaa kinamis gibi olmayim yanlis anlasilmasin ama cok fena carlardim ne demek yani kendime yapilan bir saygisizlik olarak gorurdum

Sebep her ne olursa olsun benim eşim "şey yapmak" istediği insanı cismi her neyse biseyi bana anlatamaz benimde mükememl bir evliliğim bu adamdan nurtopu gibi iki evlâdım var bende eşimi cook iyi avcunun içi gibi tanırım bu farklı bisey bu saygı meselesi, farklı şey deneyimlemek dediginiz sey birbirinizi memnun, mutlu,tatmin etmiyorsanız aranır ve bu arayışlar başladıysa hiççc bitmez artarak devam eder...

Abartacak kriz çıkaracak birşey yok ...cansız birşey merakına yenilmiş ...sizin rakibiniz olamaz
Bence masumane komik bile denebilir...gülün geçin keyfinize bakın .hayatta ne dertler var

Benimde hep merakım olmuştur şişme bebeğe ve diğer aletlere. Ama malesef ailemle yaşadığım için alamıyorum. Evet alamıyorum ve istiyorum.. Ama ilişkim varsa ne bilim pek yönelmem buna galiba. Fırsat olmaz yani onu kullanmaya. Ayy ne bilim ya

Konya ovası kadar genissin

Bi komşumuzun oğlu vardı kulakları çınlasın, bekardı, annesi de evlen oğlum der dururdu. Bizim komşu oğlu da anne, sipariş verdim sana bir gelin getirecem köşede oturacak ne aş ister ne su, ne ağzı var ne dili derdi. Bi gün gerçekten de şişme bebek geldi evlerine ne gülmüştük ya çok fırlamaydı =)) Benim eşim alsa şişirir köşeye oturtur, çayını yemeğini de bu kahpe hazırlayacak derdim =)))

Şahsi görüşüm;
Bu gün merakından silikon şişme kadın, yarın gerçeği düşüncesine kapılıp tartışma yaratırdım Bi kaç gün trip atardım.

Ahahaha Allahım çok güldüm okurken, ama sizin bahsetme tarzınıza, o karı hala orada duruyor falan Ben de sizin gibi tepki verirdim neye para harcıyorsun diye. Çünkü erkek olsam eminim ki bende denemek isterdim bu nasıl birşey diye

Peki o karı nerde şimdi yani ben olsam bozulurdum ve "Gerçeği yanındayken niye böyle şeylere ihtiyaç duyuyosun" derdim
eşinde kendine heyecan aramış belli
kısasa kısas bende ona "Bende manken maket bi erkek alayımda gör" derdim
ama cidden bozulurdum yani ne gerek var eşi dururken ay benim eşim bi kez olsun oralara gitmemiştir gitmesinde istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…