gerçekten fake değil. Başıma da geldi, başıma gelmese söylerim merak ettim de böyle bir konu açtım diye hani başıma gelip gelmemesi de önemli değil. Ben birçok kişiye kıyasla tepkilerimin farklı olduğunun farkındayım bunun teyidini ya da belki de tam tersini (başkaları da var benim gibiyi) görür müyüm diye merakımdan açtım. Bir de burada başka bir duygu daha var altında yatan ki nasıl anlatsam sorunlu evliliği olanları, şiddetli geçimsizlik aldatma, vs gibi değil de aslında büyük sorunlar yaşamayan ama mutsuz olan evliliklerde gerek kadın gerekse erkeğin kendilerine ve karşılarındakilere yaptıkları gereksiz eziyetlere çok şahit olmamdan ve buna üzülmemden. Çünkü bazen bakıyorum da eşim ve benim yaşadıklarımıza başkaları yaşasalar boşanırlardı ya da kavga ederlerdi vb gibi geliyor; yani biz birbirimizi seviyoruz ve aynı taraftayız, düşman değil, Ama biz çok tartışırız (kavga değil) evde bir şey yapılacak diyelim ki o diyor böyle yapalım ben diyorum şöyle yapalım ben ama öyle olursa şöyle olur diyorum o benim ama'ma ama diyor kendi düşüncesini anlatıyor ve o zaman anlaşıyoruz; dışarıdan izleyenler de "siz çok tartışıyorsunuz" diyor, e peki başkaları nasıl anlaşıyor o zaman tartışmadan diyorum? Neyse uzun oldu.
Malum yeri sertmiş demiş ,ben olsam aaa oyle mi demek bu bebekler böyle hemen gidip bide kendime alayım çok merak ettim derdimZeten denemiş adam sarışın olan bir cisimle yapmaya çalışmış bide bunu anlatmış şurası sertti sevmedim bilmem ne dolaba koymuş karısının görmesinden zerre korkmadan ne biliyim ne duydum ne gördüm bu yaşıma kadar böyle bişey.
ekleme yapıyorum: Yani diyeceğim o ki biz düşman değiliz, rakip değiliz, biz aynı taraftayız. Oysa bakıyorum daha evlenmeden başlıyor “kız tarafı” “ erkek tarafı” sanki taraflar savaşa gidiyor düğüne değil. Sonra devam ediyor bu karşı taraf sendromu. Sanki biz birbirimizi bulmadık da, milyonlarca insan içerisinden biz birbirimizi seçmedik de göz sürekli dışarıda ve arayış içerisinde. Devamlı bir rekabet. İşyerindeki hatun bizden güzelse bir tehdit. Erkek masturbasyon yapsa, “o kendi bedeni isterse dokunur değil” de “ben bedenimle onu tatmin edemiyor muyum?” sorusu; yani kendi bedeni ile adamın eli (ya da seks oyuncağı herneyse) arasındaki rekabet ve bunun kadınlık gururunun ölçüm aracı olması. Acaba benden iyisini bulur mu güvensizliği.. Ben 10 üzerinden 5 isem 7’yi bulur ona gider mi güvensizliği. Bulur bulur 9’u da bulur istese. Aldatma bir erkeğin ahlaksızlığının bir ölçüsüdür ancak, oysa pek çok kişiye göre ise “fırsatını bulur bulmaz yapacağı şeydir”. Bunlara üzülüyorum ben; çünkü hep kadın mutsuz; erkeğin kadına yaptığı bir yana, kadının kadına yaptığı diğer tarafa, kadının kendine yaptığı eziyete üzülüyorum ben. Aslında yazmak istediğim başka şeyler var da kalemim yeterince güçlü değil ve bunları söylemek için başka bir gönderi açmalıydım ama her neyse; şimdi farkediyorum da benim de alta yatan duygum buymuş demek ki, içimden dökmek istediklerim buymuş; yoksa fake ve saçma sapan bir konu açmak değil her ne kadar (fake değil ama) çok saçma olduysa da...
Sevgili KK üyeleri; Cinsel özgürlük deyince insanların görüşleri çok geniş bir spektruma yayılır. Kimisi evli bir erkeğin masturbasyon yapmasını yanlış bulurken grup seksi bile normal karşılayan uçta insanlar olabilir. Ben bundan uzun zaman önce eşini yatakta bir şişme kadınla basınca forumda konu açıp boşanmak isteyen bir kadın hatırlıyorum. Benim de aklıma geldi, bu benim görüşlerinizi merak ettiğim için açtığım bir konu. Benim eşim arada bir sex shop’a gider ne varmış ne yokmuş diye bakar çıkar (arada bir şeyler aldığı da olur krem vb). Neyse bir keresinde ben bir hafta falan evde yoktum eşim evde yalnızdı. Geldiğimde ortalığı topluyorum bizim bir ardiye var oradaki dolabı bir açtım koca bir poşet, içinde ceset gibi bir şey; şişme silikon kadın almış hem de karı sarışın (eşimde sarışın takıntısı var). Ben şok. Neyse akşam oturuyoruz böyle eşime dedim o dolaptaki ne öyle? "haa" dedi "merak ettim aldım sonra da pişman oldum. Senin ne tepki vereceğini bilmediğim için de sana söylemedim" dedi. Ama saklamamış aslında orası bizim sık kullandığımız bir dolap, açıp göreceğimi bilir. Neyse o karı hala orada duruyor (çöpleri karıştıranlar var ya çöpe atmaya çekindim). Denemiş ama beğenmemiş malum kısmı çok sertmiş vs. Hiç kızmadım biraz güldüm, başkası olsa kıyameti mi koparırdı bilmiyorum? Ben bir tek "ne saçma şey bu böyle bir de buna para vermiş" diye kızdım içimden. Siz olsanız ne olurdu tepkiniz?
Bayanlar şişme kadın diye küçümseyip geçmeyin, şişme kadına aşık olup,birliktelik yaşayan hatta evlenmek isteyen bile varKonuyla ilgili olarak bugün yayınlanan haberin linkini aşağıya bırakıyorum.
Herkes aşkını şaka sandı! Şişme kadınla evleniyor
Vücut geliştirme sporcusu Yuri Tolochko'nun, kız arkadaşı Margo ile aşk hikayesi şaşırtıyor.www.hurriyet.com.tr
kari hala orda diye söylediginize gore hos karsilamadiniz icine bastiriyosunuz belli kiSevgili KK üyeleri; Cinsel özgürlük deyince insanların görüşleri çok geniş bir spektruma yayılır. Kimisi evli bir erkeğin masturbasyon yapmasını yanlış bulurken grup seksi bile normal karşılayan uçta insanlar olabilir. Ben bundan uzun zaman önce eşini yatakta bir şişme kadınla basınca forumda konu açıp boşanmak isteyen bir kadın hatırlıyorum. Benim de aklıma geldi, bu benim görüşlerinizi merak ettiğim için açtığım bir konu. Benim eşim arada bir sex shop’a gider ne varmış ne yokmuş diye bakar çıkar (arada bir şeyler aldığı da olur krem vb). Neyse bir keresinde ben bir hafta falan evde yoktum eşim evde yalnızdı. Geldiğimde ortalığı topluyorum bizim bir ardiye var oradaki dolabı bir açtım koca bir poşet, içinde ceset gibi bir şey; şişme silikon kadın almış hem de karı sarışın (eşimde sarışın takıntısı var). Ben şok. Neyse akşam oturuyoruz böyle eşime dedim o dolaptaki ne öyle? "haa" dedi "merak ettim aldım sonra da pişman oldum. Senin ne tepki vereceğini bilmediğim için de sana söylemedim" dedi. Ama saklamamış aslında orası bizim sık kullandığımız bir dolap, açıp göreceğimi bilir. Neyse o karı hala orada duruyor (çöpleri karıştıranlar var ya çöpe atmaya çekindim). Denemiş ama beğenmemiş malum kısmı çok sertmiş vs. Hiç kızmadım biraz güldüm, başkası olsa kıyameti mi koparırdı bilmiyorum? Ben bir tek "ne saçma şey bu böyle bir de buna para vermiş" diye kızdım içimden. Siz olsanız ne olurdu tepkiniz?
Sebep her ne olursa olsun benim eşim "şey yapmak" istediği insanı cismi her neyse biseyi bana anlatamaz benimde mükememl bir evliliğim bu adamdan nurtopu gibi iki evlâdım var bende eşimi cook iyi avcunun içi gibi tanırım bu farklı bisey bu saygı meselesi, farklı şey deneyimlemek dediginiz sey birbirinizi memnun, mutlu,tatmin etmiyorsanız aranır ve bu arayışlar başladıysa hiççc bitmez artarak devam eder...Malum yeri sertmiş demiş ,ben olsam aaa oyle mi demek bu bebekler böyle hemen gidip bide kendime alayım çok merak ettim derdim
Konu sahibi çok sempatik geldi bana aralarındaki ilişki de cok samimî hani başka zıpır biri olsa böyle düşünmezdim ama hanımefendi eşini çok iyi tanıyor aralarında gizli saklı yok bence deneyimlemek istediklerini arayışlarını hep paylaşıyorlar demekki.
Abartacak kriz çıkaracak birşey yok ...cansız birşey merakına yenilmiş ...sizin rakibiniz olamazSevgili KK üyeleri; Cinsel özgürlük deyince insanların görüşleri çok geniş bir spektruma yayılır. Kimisi evli bir erkeğin masturbasyon yapmasını yanlış bulurken grup seksi bile normal karşılayan uçta insanlar olabilir. Ben bundan uzun zaman önce eşini yatakta bir şişme kadınla basınca forumda konu açıp boşanmak isteyen bir kadın hatırlıyorum. Benim de aklıma geldi, bu benim görüşlerinizi merak ettiğim için açtığım bir konu. Benim eşim arada bir sex shop’a gider ne varmış ne yokmuş diye bakar çıkar (arada bir şeyler aldığı da olur krem vb). Neyse bir keresinde ben bir hafta falan evde yoktum eşim evde yalnızdı. Geldiğimde ortalığı topluyorum bizim bir ardiye var oradaki dolabı bir açtım koca bir poşet, içinde ceset gibi bir şey; şişme silikon kadın almış hem de karı sarışın (eşimde sarışın takıntısı var). Ben şok. Neyse akşam oturuyoruz böyle eşime dedim o dolaptaki ne öyle? "haa" dedi "merak ettim aldım sonra da pişman oldum. Senin ne tepki vereceğini bilmediğim için de sana söylemedim" dedi. Ama saklamamış aslında orası bizim sık kullandığımız bir dolap, açıp göreceğimi bilir. Neyse o karı hala orada duruyor (çöpleri karıştıranlar var ya çöpe atmaya çekindim). Denemiş ama beğenmemiş malum kısmı çok sertmiş vs. Hiç kızmadım biraz güldüm, başkası olsa kıyameti mi koparırdı bilmiyorum? Ben bir tek "ne saçma şey bu böyle bir de buna para vermiş" diye kızdım içimden. Siz olsanız ne olurdu tepkiniz?
Konya ovası kadar genissinSevgili KK üyeleri; Cinsel özgürlük deyince insanların görüşleri çok geniş bir spektruma yayılır. Kimisi evli bir erkeğin masturbasyon yapmasını yanlış bulurken grup seksi bile normal karşılayan uçta insanlar olabilir. Ben bundan uzun zaman önce eşini yatakta bir şişme kadınla basınca forumda konu açıp boşanmak isteyen bir kadın hatırlıyorum. Benim de aklıma geldi, bu benim görüşlerinizi merak ettiğim için açtığım bir konu. Benim eşim arada bir sex shop’a gider ne varmış ne yokmuş diye bakar çıkar (arada bir şeyler aldığı da olur krem vb). Neyse bir keresinde ben bir hafta falan evde yoktum eşim evde yalnızdı. Geldiğimde ortalığı topluyorum bizim bir ardiye var oradaki dolabı bir açtım koca bir poşet, içinde ceset gibi bir şey; şişme silikon kadın almış hem de karı sarışın (eşimde sarışın takıntısı var). Ben şok. Neyse akşam oturuyoruz böyle eşime dedim o dolaptaki ne öyle? "haa" dedi "merak ettim aldım sonra da pişman oldum. Senin ne tepki vereceğini bilmediğim için de sana söylemedim" dedi. Ama saklamamış aslında orası bizim sık kullandığımız bir dolap, açıp göreceğimi bilir. Neyse o karı hala orada duruyor (çöpleri karıştıranlar var ya çöpe atmaya çekindim). Denemiş ama beğenmemiş malum kısmı çok sertmiş vs. Hiç kızmadım biraz güldüm, başkası olsa kıyameti mi koparırdı bilmiyorum? Ben bir tek "ne saçma şey bu böyle bir de buna para vermiş" diye kızdım içimden. Siz olsanız ne olurdu tepkiniz?
Şahsi görüşüm;Sevgili KK üyeleri; Cinsel özgürlük deyince insanların görüşleri çok geniş bir spektruma yayılır. Kimisi evli bir erkeğin masturbasyon yapmasını yanlış bulurken grup seksi bile normal karşılayan uçta insanlar olabilir. Ben bundan uzun zaman önce eşini yatakta bir şişme kadınla basınca forumda konu açıp boşanmak isteyen bir kadın hatırlıyorum. Benim de aklıma geldi, bu benim görüşlerinizi merak ettiğim için açtığım bir konu. Benim eşim arada bir sex shop’a gider ne varmış ne yokmuş diye bakar çıkar (arada bir şeyler aldığı da olur krem vb). Neyse bir keresinde ben bir hafta falan evde yoktum eşim evde yalnızdı. Geldiğimde ortalığı topluyorum bizim bir ardiye var oradaki dolabı bir açtım koca bir poşet, içinde ceset gibi bir şey; şişme silikon kadın almış hem de karı sarışın (eşimde sarışın takıntısı var). Ben şok. Neyse akşam oturuyoruz böyle eşime dedim o dolaptaki ne öyle? "haa" dedi "merak ettim aldım sonra da pişman oldum. Senin ne tepki vereceğini bilmediğim için de sana söylemedim" dedi. Ama saklamamış aslında orası bizim sık kullandığımız bir dolap, açıp göreceğimi bilir. Neyse o karı hala orada duruyor (çöpleri karıştıranlar var ya çöpe atmaya çekindim). Denemiş ama beğenmemiş malum kısmı çok sertmiş vs. Hiç kızmadım biraz güldüm, başkası olsa kıyameti mi koparırdı bilmiyorum? Ben bir tek "ne saçma şey bu böyle bir de buna para vermiş" diye kızdım içimden. Siz olsanız ne olurdu tepkiniz?
Ahahaha Allahım çok güldüm okurken, ama sizin bahsetme tarzınıza, o karı hala orada duruyor falanSevgili KK üyeleri; Cinsel özgürlük deyince insanların görüşleri çok geniş bir spektruma yayılır. Kimisi evli bir erkeğin masturbasyon yapmasını yanlış bulurken grup seksi bile normal karşılayan uçta insanlar olabilir. Ben bundan uzun zaman önce eşini yatakta bir şişme kadınla basınca forumda konu açıp boşanmak isteyen bir kadın hatırlıyorum. Benim de aklıma geldi, bu benim görüşlerinizi merak ettiğim için açtığım bir konu. Benim eşim arada bir sex shop’a gider ne varmış ne yokmuş diye bakar çıkar (arada bir şeyler aldığı da olur krem vb). Neyse bir keresinde ben bir hafta falan evde yoktum eşim evde yalnızdı. Geldiğimde ortalığı topluyorum bizim bir ardiye var oradaki dolabı bir açtım koca bir poşet, içinde ceset gibi bir şey; şişme silikon kadın almış hem de karı sarışın (eşimde sarışın takıntısı var). Ben şok. Neyse akşam oturuyoruz böyle eşime dedim o dolaptaki ne öyle? "haa" dedi "merak ettim aldım sonra da pişman oldum. Senin ne tepki vereceğini bilmediğim için de sana söylemedim" dedi. Ama saklamamış aslında orası bizim sık kullandığımız bir dolap, açıp göreceğimi bilir. Neyse o karı hala orada duruyor (çöpleri karıştıranlar var ya çöpe atmaya çekindim). Denemiş ama beğenmemiş malum kısmı çok sertmiş vs. Hiç kızmadım biraz güldüm, başkası olsa kıyameti mi koparırdı bilmiyorum? Ben bir tek "ne saçma şey bu böyle bir de buna para vermiş" diye kızdım içimden. Siz olsanız ne olurdu tepkiniz?