Şişme kadın. Siz olsanız ne yapardınız?

Yani ben sok
ama her iliskinin kendine has özellikleri vardir, sizinki de böyleymis aslinda kisisel seyler bunlar
Ha kisisel olarak fikrimi sorarsan da esim poposuna tekmeyi yerdi git birkac gün disarda hava al da gel derdim
Üzerime sisme de olsa kadin getiremez
Ben cok kiskancim

Benim sevgilim alırken bana söylerdi muhtemelen çünkü ben çok gülerdim yani. Tabii ciddi olarak kullanmak niyetinde değilse. Merakından, geyiğine falansa ben de incelerdim

Bu arada seks shoplar çok fantastik diyarlar bence

ay çok güldüm

cok mu ihtityaci varmis sisme mankene

Ikisini birden kapiya koyardim. Net.
Sisme erkek alsam beni ayakta alkislamiycak neticede. (Sisme erkek de neyseee iyykk)
Bence de iyyk ya ne o öyle ceset gibi. Bir de orada böyle cam bir bölmede duran bir tane varmış gerçek boyutlarda ama şişme değil böyle bal mumu gibiymiş, çok güzelmiş öyle kirpiklerine, tırnaklarına, elindeki çizgilere kadar herşey gerçek gibiymiş, fiyatı da astromonikmiş eşim "bunu alacak parası olan adam gider gerçeğini bulur, bunu niye alır?" demiş satıcı "kaprisi yok abi" demiş . Yani anlayacağınız bizimki bir de ucuz şişme. Hayır yani merak edersin nasıl bir şey miş diye bakarsın da almak ne öyle şaçma sapan bir şeyi? bu anca abaza ergenlerin yapacağı bir şey, Ne o? merak etmiş almış pişman olmuş. Benim eşim de çocuk gibidir böyle saçma sapan şeyler alır durur bir gün de bir teleskop almış neymiş yıldızları seyredecekmiş, aya bakacakmış falan. bir gece uğraştı böyle saatlerce onunla sonra da "ya bu da fazla bir şey göstermiyor" diye koydu bir kenara attı. Bir kere de şişme bot aldı ya biz tatildeyken karşıdaki küçük adaya gidecekmiş çocuk gibi, sonra da akıntı sürükledi çıktı ta bilmem nerden . Çocukluğunu mu yaşayamadı? ergenlikten çıkamadı bir türlü naapcam bu adamı ya. Çocuğum yok falan demiyorum artık aha çocuk.

Yani ben olsam eşim yeni maceralar peşinde benden ve ilişkiden sıkılmış diye düşünürüm bugün şişme kadın , yarın başka kadın
yok aslında öyle düşünmemek lazım, eş ilişkiden sıkılsa iki taraf da bunu anlar. şişme kadınla ne macera olur ki Allah aşkına çok saçma sapan bir şey. Masturbasyonu anlarım da hatta bu eşler arasında kullanılan bazı fantezi ürünleri de anlarım ama bu insan bedeni ya da insan organı şeklindeki seks oyuncaklarını da hiç anlamam ben şahsen çok saçma gelir.

Sisme kadın almışken bana da bi dildo alsaydın diye tepki gösterirdim ben herkesin iliskisi kendine kocasıyla iletişimi nasıl kimse bilemez ev içinde size abes gelmemişse boşverin kimin ne düşündüğünü

Kusura bakma çok enterasan geldi bana nasıl yani sen yokken eşin bir şişme kadını şey yapmaya çalışmış malûm yeri çok sertmis beğenmemiş bunu sana anlattı öyle mi pes yani pes üstü pessss sinirlerim bozuldu akşam akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…