Şişlikler inince memede küçülme

highanddry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
128
41
98
Şişler inince küçülüyor mu ve ne kadar küçülüyor kızlar? Yani şuan giydiğim sutyen sonra bol gelecek kadar küçülüyor mu? 11. Gündeyim ve ben açıkçası böyle kalsın istiyorum çok küçülmeyen oldu mu aranızda?

Canım 11.ci gundeysendaha fazla küçülme olmaz en fazla 1 cm diyeyim çünkü benim 3 günde bütün ödemler gitmişti

Herkeste baska olabilir ama bende tam tersi oldu yumusama olunca kaslar kendini saldi ve büyüdü daha cok
Ilk aylar heveslen 80b sütyenler aldim
4-5. ayda bi baktim tasiyo sütyen olmuyo gittim tekrardan sütyenler aldim 80c bana simdi tam oturuyor tam istedigim gibi oldu

Haha oh sevindim adına çok güzel ben bişey sorucam canım yuvarlak mı taktırdın bilmiyorum ama şu dekolte kısmı yani silikonun ilk başlangıç kısmı çok çıkık benim şuan silikon çok yukarıda. 15. Günüm. O da salar mı kendini acaba silikon aşağıya inip o geçiş doğallaşır mı?

Bende yuvarlak 385cc var 10 ay oldu yaptirali
Zamanlan asagi iniyor ve cok dogal duruyo ben söylemesem kimse anlamaz

1 ay sonunda gerçek ölçün belli olur ben olalı 8 ay oldu ölçüm değişmedi bombeli ve sacma sapan bir görüntü oluyor ilk haftalar sonra çok güzel olacak benimki kas üstü oldu benimki bile normale döndü dekolte çok hoş duruyor şuanda

Bende küçülme olmadı. Zaten fazla ödem tutmadi vucudum. Şimdi göğüsler kendini saldığı icin daha dolgun duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…