• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli memorialde tüp bebek

Evet genel alıyorsunuz, laboratuvarın ameliyathanesinde gerçekleşiyor, korkulacak bir şey yok, öyle kanlı bıçaklı ameliyathane gelmesin aklınıza, zaten uzanıyorsun muayene olur gibi, 10a kadar saydırıyorlar gözünüzü açtığınızda her şey bitmiş oluyor
Siz şuan hangi aşamadasınız transfer oldunuz mu

Merhaba ben de şişli memorialda tedavi gördüm. Çok şükür tuttu.
Yücel Bey takibinde süreci yürüttük. Benim ekim ayında opu oldu. Kasım ayında rahim perdesinden ötürü histereskopi oldum. İşlem sonrası reglim gecikti ama ilk regl ile transfer hazırlığa başladık. 1 ocak transfer oldum. Transferi Yücel Bey yaptı. Histereskopiyi Semra Hanım yaptı. Opuyu Melih Bey yaptı. 20 yumurta toplandı, 16 tanesi döllendi, 5. Güne giden 5 embriyoyu pgt ye gönderdik (yaşım 39) 3ü transfere uygun çıktı. 1 embriyo transfer edildi. Süreçten tabi ki memnunum. Ama herkese önerim; bir kez doktor içinize sindiyse teslim olun. Ona o ilaç verilmiş bana bu verildi, ona şu işlem yapılmış bana yapılmadı gibi sorgulamalara girerseniz sadece kendinizi yıpratmış olursunuz. Kendimce gel dediler geldim, git dediler gitti, ilaçlarımı saatinde alarm kurup aldım, ne deniliyorsa harfiyen yapmaya çalıştım, kafama takılan birşey olursa not edip bir sonraki muayenede sordum.
Umarım Buradaki herkesin emekleri boşa çıkmaz be herkes yavrusuna en kısa zamanda sağlıkla kavuşur 💫

Merhaba ben de şişli memorialda tedavi gördüm. Çok şükür tuttu.
Yücel Bey takibinde süreci yürüttük. Benim ekim ayında opu oldu. Kasım ayında rahim perdesinden ötürü histereskopi oldum. İşlem sonrası reglim gecikti ama ilk regl ile transfer hazırlığa başladık. 1 ocak transfer oldum. Transferi Yücel Bey yaptı. Histereskopiyi Semra Hanım yaptı. Opuyu Melih Bey yaptı. 20 yumurta toplandı, 16 tanesi döllendi, 5. Güne giden 5 embriyoyu pgt ye gönderdik (yaşım 39) 3ü transfere uygun çıktı. 1 embriyo transfer edildi. Süreçten tabi ki memnunum. Ama herkese önerim; bir kez doktor içinize sindiyse teslim olun. Ona o ilaç verilmiş bana bu verildi, ona şu işlem yapılmış bana yapılmadı gibi sorgulamalara girerseniz sadece kendinizi yıpratmış olursunuz. Kendimce gel dediler geldim, git dediler gitti, ilaçlarımı saatinde alarm kurup aldım, ne deniliyorsa harfiyen yapmaya çalıştım, kafama takılan birşey olursa not edip bir sonraki muayenede sordum.
Umarım Buradaki herkesin emekleri boşa çıkmaz be herkes yavrusuna en kısa zamanda sağlıkla kavuşur 💫
Amin inşallah

Merhaba, azosperm için tedavi gören var mı şişlide ? Daha çok kadın üzerine iyi olduklarını duyuyorum şansımı denemek istiyorum ama azosperm tedavisi olana rastlayamadım hiç bu hastanede klasik tese yöntemi mi yoksa tedavi protokolü sunuyorlar mı acaba

Canım ben de Şişli memorida yaptırdım Gönül Hanım ve Yücel hocaydı benim de doktorum 3 tane 5 günü embriyom vardı 2 tanesini dondurtturdum genetiğe yollamadan bir tanesi 6 gün genetiğe gidecekti Ama bozuldu iki tane kalan orta kaliteyi transfer yaptırdım çok şükür tuttu merak etme kalitelerini hiç takılma
Anladım çok teşekkür ederim. peki benim ultrasonda yumurta rezervimin iyi olduğu ancak kanda düşük çıktığı söylenmişti. Başlarken iğnelere 10 yumurta büyüyordu ki sağ sol toplamda saydıkları da öncesinde o kadardı. 35 yaşındayım toplanan ya da büyüyen yumurta sayım normal mi peki

Anladım çok teşekkür ederim. peki benim ultrasonda yumurta rezervimin iyi olduğu ancak kanda düşük çıktığı söylenmişti. Başlarken iğnelere 10 yumurta büyüyordu ki sağ sol toplamda saydıkları da öncesinde o kadardı. 35 yaşındayım toplanan ya da büyüyen yumurta sayım normal mi peki
Yumurta sayın gayet iyi canım ben de 40 yaşındayım. Benim de muayenede az görünüyordu yumurtam ama kan da değerlerim yüksek bu her ay değişen bir durum benim 6 yumurta toplanmıştı 2 ay bir iğne kullandım rahmimdeki sorundan dolayı 3 ay gittiğimde çok fazla yumurtam varmış gel toplayalım dedi Gönül Hanım Ama ben maddi olarak hazır değildim elimizdekileri transfer yapalım dedim yani bu her ay değişebilen bir durum

Yumurta sayın gayet iyi canım ben de 40 yaşındayım. Benim de muayenede az görünüyordu yumurtam ama kan da değerlerim yüksek bu her ay değişen bir durum benim 6 yumurta toplanmıştı 2 ay bir iğne kullandım rahmimdeki sorundan dolayı 3 ay gittiğimde çok fazla yumurtam varmış gel toplayalım dedi Gönül Hanım Ama ben maddi olarak hazır değildim elimizdekileri transfer yapalım dedim yani bu her ay değişebilen bir durum
Anladım çok sağol 🙏🏻 hayırlısı artık nasip ne yapalım

Ben 16 Ocak da Opu oldum. Embriyolarım genetiğe gitti. Tüp girişimde bir parça olduğu alınması gerektiği söylenmişti. İlk adette arayın demişlerdi aradım. Bana bugün önce embriyolarınızın genetik sonucu gelmeli dediler ona göre birdahaki reglde histereskopi olup transfer de ondan sonraki regl de yapılır dediler. Yani ben en geç martta transferim olsun istediğim için şuan histereskopiyi de aradan çıkarmak istiyorum. En azından bidahaki regl de hem sonuç çıkmış olur hem transfer olurum 2-3 ay daha beklemek istemiyorum. Bugün bunu belirttim sonuçta alınması gerektiğini söylediler sağlıklı embriyo gelse de gelmese de fark eder mi? Eğer hayır bekleyeceğiz derlerse başka yerde yaptırmalı mıyım sizce

Ben 16 Ocak da Opu oldum. Embriyolarım genetiğe gitti. Tüp girişimde bir parça olduğu alınması gerektiği söylenmişti. İlk adette arayın demişlerdi aradım. Bana bugün önce embriyolarınızın genetik sonucu gelmeli dediler ona göre birdahaki reglde histereskopi olup transfer de ondan sonraki regl de yapılır dediler. Yani ben en geç martta transferim olsun istediğim için şuan histereskopiyi de aradan çıkarmak istiyorum. En azından bidahaki regl de hem sonuç çıkmış olur hem transfer olurum 2-3 ay daha beklemek istemiyorum. Bugün bunu belirttim sonuçta alınması gerektiğini söylediler sağlıklı embriyo gelse de gelmese de fark eder mi? Eğer hayır bekleyeceğiz derlerse başka yerde yaptırmalı mıyım sizce
opu sırasında yapabilirlermiş hatta neden yapmadıklarını anlamadım. genelde eşzamanlı oluyorlar sürekli anestezi almamak ve vakit kaybetmemek için insanlar

inşallah güzel sonuçlar aliriz. 6 yumurta var bende de. çatlatma iğnesini vuruldunuz mu? ben de yücel hoca takipliyim ama kendisi opu yapmıyormuş. e2 değeriniz kaç geldi?
E2 degerim 102.sizin kac? Catlatma ignesi vurulmadim.gonalf vuruluyorum gunde 225ml.bize ipek hoca bakicak sanirim o yapacak

bugün mü opu'nuz. güzel sonuçlar alırsınız insallah. hangi dr yapacak belli mi?
Evet bu sabah 10 da hastaneye gittim yatışım yapıldı imza işler vardı saat 11 gibi aşağı indirdiler laboratuvara. 11.30 gibi işleme alındım. Günseli hanım yaptı işlemi. Uyandığımda kolumda Parol serum takılıydı. Sonra odaya çıkardılar 11.50 ydi sanırım. Hemşire sık sık gelip tansiyonumu kontrol etti daha sonra Günseli hanım geldi odaya 9 yumurta topladığını söyledi yarında bilgilendirme yapılacağını. Kendimi iyi hissetmeden hastaneden ayrılmayacağımı söyledi. Hastane yemeği geldi yedim, saat 15.30 gibi geçmişte olabilir hastaneden ayrıldım. İnşallah sağlıklı kaliteli embriyolarımız oluşur

Opu dan sonra bana 4 gün kullanacağım bir antibiyotik ve parol verdiler

opu sırasında yapabilirlermiş hatta neden yapmadıklarını anlamadım. genelde eşzamanlı oluyorlar sürekli anestezi almamak ve vakit kaybetmemek için insanlar
Bugün doktorla görüşmek istedim daha önce rahme çizik atmaktan bahsetmemişti o parçanın alınması gerek demişti bugün de rahme de çizik atacağız o yüzden pgt sonucunu bekleyelim dedi. Ki ben rahme çizik atma işlemini aslında iki üç ay önce yaptırmış da

Back