Şişli memorialde tüp bebek

Hanımlar ben bu iğneleri kullandığımdan beri acayip şişkinlik var sanki 4 aylık hamile gibi göbeğim normalmi bu acaba

Merhaba. Bende Şişli Memorial da tüp bebek tedavisine başlamıştım. Ultrasonda 10 civarı yumurta sayılırken Opu da 6 tane toplandı. 5 i döllenmiş en son bugün 6. Gün ile birlikte toplamda üç embriyom oldu. Kromozomlarına bakılıcak transfere kadar. Bana da histereskopi önerdiler polip ya da belirsiz bir kitle var diyeyim tüp girişindeymiş alınması gerekiyormuş. Yaşadığım tüm bu süreç normal mi bilmiyorum Opu da toplanan ya da öncesinde büyüyen yumurta sayım da normal mi onu da bilmiyorum. Başta sebepsiz infertileydi daha sonra kimyasal ve düşüğüm olunca sürece başladık ama herşey normal mi değil mi bilmiyorum üç embriyo yeterli mi onu da bilmiyorum bu üçün biri orta kaliteymiş diğerlerine göre tutunması daha zormuş doktorum Yücel Şahin

Benimde doktorum ayni 1 defa görüştüm muayne oldum yumurtalarimda azalma oldugunu 2 tane göründüğünü söyledi. Üzüldüm ama sonucta hic olmaya da bilirdi. Allahin dedigi olur. Adet olmayi bekliyorum o zaman kesinlesecek..

3 embriyo gayet iyi, 3 transfer hakkınız var demek. amh'niz kaçtı? 3aa 4ab gibi bilgi verdiler mi size kaliteye ilişkin?

3 embriyo gayet iyi, 3 transfer hakkınız var demek. amh'niz kaçtı? 3aa 4ab gibi bilgi verdiler mi size kaliteye ilişkin?
Kalitesi ile ilgili o detayı bilmiyorum ama çok iyi değil ama iyi kalite demişti birinci kalite değil ama ikinci gibi düşünün demişti. Amh şöyle kandaki birin altında ama ultrasonda görünen daha iyi. Yani kana göre ultrasondaki fazla yaşınla orantılı demişti. Kan sonradan bakılan bir değer önemli olan ultrason diye bilgi vermişti oradaki için de yeterli demişti toplamda galiba 10 folikül mü ne oluyor adı tam bilmiyorum saymıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…