Merhaba hanımlar progestan iğne kullanıyorum günde 1 defa derim çok sertleşmiş iğne yaparken hem canım acıyor hemde ara sıra iğne yaptığım yerde kanıyor derimizi yumuşatmak için neler yapabiliriz bilgisi olan var mı acaba
Merhaba hanımlar progestan iğne kullanıyorum günde 1 defa derim çok sertleşmiş iğne yaparken hem canım acıyor hemde ara sıra iğne yaptığım yerde kanıyor derimizi yumuşatmak için neler yapabiliriz bilgisi olan var mı acaba
Ben önce hafif bi batırıyordum canım acıyorsa başka bi yere deniyordum özellikle kan varsa yine enjekte etmeden başka yere yapıyordum kolonya ve pamukla masaj yapın öncesinde, maalesef ki kolay değil bu işler Rabbim kolaylık versin
Bugün kontrole gittiğimde rahimde polip olduğunu söylediler histeroskopi yapılması gerekiyormuş. Daha önce bir çok kez muayene olduğumda böyle bir şey olmamıştı. Dört gündür kullandığım hormon iğnelerinden kaynaklandığını düşünüyorum
Sizlerden hiç histeroskopi olan var mı bana biraz anlatır mısınız açıkçası korkuyorum ve transfer iki ay erteleniyor yumurta toplamadan sonraki adetten bir kaç gün sonra yapılacakmış diğer ayda transfer