• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli memorialde tüp bebek

L3ylaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
69
54
3
36
Merhaba hanımlar bende şişli memorialde Semra hanım ile görüştüm ve sevinç hanım ile devam ediyorum hiçbir sorun olmadığını söyledi sadece eşimde spermde morfoloji 0 çıktı sayı düşüktü varikosel ameliyatı oldu sayı şuan sınıra yakın artık beklemek istemiyoruz daha öncesinde aşılama denedik malesef olumsuz bakalım tüp bebekte devam edeceğiz dua ederseniz sevinirim teşekkürler 🙏🤲

Eşimin sperm testi bu şekilde tedaviye başladık bakalım daha yumurta toplama bölümüne gelmedik doktor olumlu konuştu fakat sizce olumsuz olma durumu varmı acaba bir daha test verecek zaten iğnelerden sonra

Eklentiler

• 1000028744.jpg
    1000028744.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 1000028745.jpg
    1000028745.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 1000028746.jpg
    1000028746.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 73
4 ocak 2025 tarihinde yumurta toplama işlemi yapıldı işlem bitince biraz sancılarım oldu ama serum ve ağrı kesiciden sonra düzeldi 7 adet yumurta toplandı iri olarak eşimde aynı anda semen örneği verdi birkaç ilaç verildi herhangi bir enfeksiyon riskine karşı bu ilaçlarda yaklaşık 2.000 tl tuttu, bakalım arayıp bilgi verecekler sonrasındaki süreci tekrar paylaşırım buradan sağlıcakla

4 ocak 2025 tarihinde yumurta toplama işlemi yapıldı işlem bitince biraz sancılarım oldu ama serum ve ağrı kesiciden sonra düzeldi 7 adet yumurta toplandı iri olarak eşimde aynı anda semen örneği verdi birkaç ilaç verildi herhangi bir enfeksiyon riskine karşı bu ilaçlarda yaklaşık 2.000 tl tuttu, bakalım arayıp bilgi verecekler sonrasındaki süreci tekrar paylaşırım buradan sağlıcakla
Merhaba öncelikle umarım tez zamanda anne olursunuz sizde. Bende sisli memorialde başlamayı düşünüyorum ilk defa denicem
Süreci paylaşırsanız çok sevinirim

Hadi İnşaAllah her şey çok güzel olsun🤲❤️

Teşekkürler yorumlarınız için süreci paylaşacağım en azından düşünen kişiler için hem fikir hemde destek amaçlı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın nasip kısmet herşey ☺️

Merhaba hanımlar 7 adet yumurta toplanmıştı benden 1i malesef ilk gün döllenmemiş 3. gün sonunda 1i kalitesiz dendi 5 adet kaliteli embriyo gelişmiş 😊benim anlamadığım normal şartlarda 5. gün sonunda transfer yapılması gerekmiyor mu acaba 4.gün yapılacak şaşırdım açıkçası 🤔yarın transfer olacak dua ederseniz çok sevinirim 🤲🙏

Merhaba hanımlar 7 adet yumurta toplanmıştı benden 1i malesef ilk gün döllenmemiş 3. gün sonunda 1i kalitesiz dendi 5 adet kaliteli embriyo gelişmiş 😊benim anlamadığım normal şartlarda 5. gün sonunda transfer yapılması gerekmiyor mu acaba 4.gün yapılacak şaşırdım açıkçası 🤔yarın transfer olacak dua ederseniz çok sevinirim 🤲🙏
Yarın 5.gün oluyor zaten canım. Pgt yaptırsaydınız keşke

Merhaba, yarın 5.günü oluyor zaten. İnşallah pozitif sonuç alırsınız 🌟

Yarın 5.gün oluyor zaten canım. Pgt yaptırsaydınız keşke
İlk olduğu için önermediler deneyin sonra yapın dediler yaşım 35 , ileri yaş ve üst üste olumsuz sonuçlanan denemelere öneriyolar o yüzden olmazsa birdahakine diye düşündük

İlk olduğu için önermediler deneyin sonra yapın dediler yaşım 35 , ileri yaş ve üst üste olumsuz sonuçlanan denemelere öneriyolar o yüzden olmazsa birdahakine diye düşündük
İnşaAllah olumlu olur canım ❤️ 🥰

Bende bugün görüştüm. Semra kahramnla görüsmek istiyordum yoktu. Zeynep çelikle görüştüm. Çok ilgililer. Benim olumsuz üç denemem var. Ocağın sonunda başlamayı düşünüyorum.
Benimde olumsuz 3 aşılama 2 tüp denemem vardı memorialde tedavim olumlu oldu İnşaAllah sizlerinde olumlu olur

Bende bugün görüştüm. Semra kahramnla görüsmek istiyordum yoktu. Zeynep çelikle görüştüm. Çok ilgililer. Benim olumsuz üç denemem var. Ocağın sonunda başlamayı düşünüyorum.
Merhaba 3 defa neden olumsuz oldu acaba özel değilse bilgi amaçlı merak ettimde bende herhangi bir problem görülmedi sadece eşimde morfoloji ve sayı olarak problem var. Merak ettiğim sebepsiz infertilite dahi olsa bu kadar başarısız sonuç oluyor mu acaba yoksa altında bir nedenmi var olumsuz sonuçlarda

Sebepsiz inferlite denildi önce. 3 aşılama 3 tüp bebek yapıldı. İlk iki tüp bebkte dollenme olmadı. Onlar üniversite Hastanesi'nde oldu. Üçüncü Ankara Memorialde oldu. Orda da ikisi dollendi ama ikinci gün gelişimi durdu. Sebebini anlamadılar. 37 yaşındayım belki yumirta kalitesizliği vardır diyorum. Ama hormonlarim falan her şey normal. Eşimde yüzde 32 DNA hasari çıktı. Bir kezde burda denemek istiyorum. Olmazsa bieakicam artık.

Bende şişli memorialda tedavi gördüm, Gönül hocayla. Pozitifi gördük salı günü kese randevum var, 23.01 kalp atışı için gidecez İnşallah. Sizinde hayırlı olsun, İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız

Bende şişli memorialda tedavi gördüm, Gönül hocayla. Pozitifi gördük salı günü kese randevum var, 23.01 kalp atışı için gidecez İnşallah. Sizinde hayırlı olsun, İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Size kese için ayrı, kalp atısı icin ayrı randevu mu verdiler. Bana direkt 24 ocak tarihine kese&kalp atışı randevusu verdi şişli memorial

Back