Rica ederim
Bizde de eş kaynaklı olarak başladı semen analiz test sonuçlarımız olması gerektiği gibi çıkmadığı için ürloji bize Tüp Bebek önerdi mevcutta ilerlediğim kadın doğum doktoru ben de hormonal ve yumurtalık ile ilgili bir sorun olmadığı için aşılama önerdi ve bunun için rahim filmine yönlendirdi . Rahim filminde septum’a sahip olduğum ve tüpümde de tıkanıklık görünce direk Tüp Bebek uzmanları ile görüşmemizin daha doğru olduğunu söyledi -ki aşılama ile vakit kaybetmeyecektik zaten.
Ardından çikolata kistim olduğunuda öğrenerek ; Cem Fıçıcıoğlu, Bülent Tıraş , Bahçeci Tüp bebek merkezleri ile görüşüp en son Semra Hocam ve ekip doktoru ile görüştük . Tüm bu süreç sonrasında bu işin doktordan çok laboratuvar’da bittiğini öğrendiğimiz için Şişli Memorial’de tedavimize başladık ve iyi ki diyorum dediğim gibi .
İlk muayenemiz Mayıs ayında gerçekleşti ve biz tedavi’ye Temmuz ayında başladığımız için Mayıs ayındaki listeden destek oldular 68.500 ödedik + 25 bin ilaçlar tuttu . Haziran ayında zam geldi tüm tedavi alanlarına +10 bin eklendi diyebilirim.
Güncel listeyi bu siteden bulmuştum sizin için ekliyorum . Ödemeler işlemler yapıldıkça alınıyor çünkü tedavinizde olumsuz bir durum nedeni ile iptal olursa iade ile uğraşmıyorlar . Kararınız şimdiden sizler için hayırlı olsun inşallah Semra Hoca ile 1 kere görüşüyorsunuz ekibi ilgileniyor ve bu konuda da hiç tereddütünüz olmasın gerçekten
Aklınıza takılan herşey için yine yardımcı olmaya devam edebilirim