Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ben işte toplamda dört tedavinin sonunda, öyle duruyorum... Sanırım ben de yakın zamanda, Semra Hoca'da başlayacağım.. Ona bir kez muayeneye gitmiştim ama sonrasında bahçecide denedim. Bakalım, inşallah güzel haberleri de paylaşırım bi gün. Ama senden umutluyum ben :))

canım iğneleri kendimiz alıyoruz demi. iğnelerin yanında başka ilaç veriyolar mı tşkler

Evet cnm kendimiz aliyoruz. Esin ve senin kullanman icin antibiyotik yaziyorlar. Bir de yumurta toplama ve transfer sonrasi yazilan ilaclar var.

Ben de izledim haberi valla getirin ben bakayim diyesim geldi. Çünkü gun geçtikçe imkansiz gibi geliyor. Evlatlik almak da coook zormus.yillarini aliyormus. Inşallah rabbim oylelerine degil de o cani bizim embriyolarimiza verir

Evet cnm kendimiz aliyoruz. Esin ve senin kullanman icin antibiyotik yaziyorlar. Bir de yumurta toplama ve transfer sonrasi yazilan ilaclar var.
Evet cnm kendimiz aliyoruz. Esin ve senin kullanman icin antibiyotik yaziyorlar. Bir de yumurta toplama ve transfer sonrasi yazilan ilaclar
canım eşime herhangi bir ilaç yazmadılar ne ilacı acaba ??

elini çabuk tut cnm senide bekliyoruz aramıza beşincide:)
bu sefer bende umutluyum kendimden, bu güne kadar hep yine olmadı diye beklerdim.. ilkkez olumlu düşünerek bekliyorum.. görüşmek üzere..

cnm umarım bebek yaşıyordur.. istemiyorsan git bari cami, karakol,yurt kapısına bırak yada devlete deki ben bakamıyorum alin evlatlık verin.. bunlar normal değiller cnm esrar, eroin içen insanlar oluyorlar genelde.. kafa bi dünya olmuş..

Ah o kafalarina ben ne diyeyim bilemedim cok zoruma gidiyor cok bir arkadasim bebegini aldiricakti ilk bna soyledi esi bile bilmiyordu daha gebeligini oyle agladim oyle agladim soylediginde dualar ettim o gece sabaha kadar kirpmadim gozumu esiyle konusucakti vazgecti aldirmaktan belki duam kabul oldu belki nasipti bilmiyorum yani bu bile biz vicdanli insanlari bu hale getirirken nasil bir kalp bunlardaki nasil

Nasıl oldun canım iyisin inşallah?... Senin test günün ne zamandı arkadaşım ,merakla seni bekliyorum ,bayadir da seni takip ediyorum güzel haberler alacaksın inşallah busefer
İnşallah güzel haberler alırsın canım. . .Eğer ikinci adetini beklersen senle transferimız de denk gelebilir. . .inşallah sonrasındada Bebeklerimizin gelişimleri ile ilgili fikir alışverişi yaparız

Aaa gercektenmi ne zamana denk geliyor cnm. Benim haziranin basina denk gelir sanirim. Senin neden dondurulmustu.

Herkese günaydınnn. Elimde gonal f kaldı kızlar, bi kalemde muhtemelen 50 doz çıkar diğerinde 350 var. Maddi olarak ilaçları almakta zorluk çeken varsa bana özelden ismini yazarsa ilaçları yarın hastaneye bırakabilirim.

sağol canım bende heyecanla bekliyorum.. seninde az kalmış transferine..
ben çok heyecanlıyım, çok mutluyum, ilkkez hiçbirşeyi takmıyorum bu tedavimde.. rahat bi kafayla bekleme süreci geçirdim.. inşallah sonuda iyi olur cnm..

Adet oldum ama ne yazikki bu ay baslamiyoruz haziran basinda baslicaz testleri bari goturelim diyorum esime hem benide adetliyken bi gorsunler diyorum yok dedi cok gergin bu ara hem is hem su tedavi yine hergun gereksiz seyler icin basladik tartismaya cok zoruma gidiyor ben ona elimden geldigince destek oluyorum hic sorunun ondan oldugunu hissettirmiyorum ama o beni davul gibi geriyor bende anneden uzak babadan uzak zaten gurbetteyim kim teselli etsin beni ben kime gidip patlayim butun herseyin hirsini benden aliyor napicami nasil konusup nasil davranicami sasirdim artik Allah yardimcimiz olsun

Ben de ayni durumdaydım canım. Her sey i ben araştırıyorum en ufak bi şeyde bunaldim diyor ve tartisiyoruz. Bizde sorun olmadığı halde her şeyi bize yüklemiş durumdalar. Allah yardımcımız olsun

Ben de ayni durumdaydım canım. Her sey i ben araştırıyorum en ufak bi şeyde bunaldim diyor ve tartisiyoruz. Bizde sorun olmadığı halde her şeyi bize yüklemiş durumdalar. Allah yardımcımız olsun
Aynen canim onun randevularini ben aliyorum herseye ben kosturuyorum tek basima yoruldum bi kez randevu almis degil bi kez bi doktorla konusmus bilgi almis degil neden hep ezilen kadin anlamiyorum elimizden tutsalar ya zaten tedavidede herseyi biz cekiyoruz bi sperm ver cekil kenara ne anladim manevi anlamda destek ol niye yapmiyosun

kızlar aranızda yumurtlama proplemi olan düzensiz adet gören kaç günde yumurtanız gelişti????

Maalesef canım. Bizde de durum ayni. Onun için de kendim içinde koşturan benim. Daha tedaviye başlamadan Yoruldum ben her şeyi yüklediler bize. Laf söyleyince kotu olan biz oluyoruz

Maalesef canım. Bizde de durum ayni. Onun için de kendim içinde koşturan benim. Daha tedaviye başlamadan Yoruldum ben her şeyi yüklediler bize. Laf söyleyince kotu olan biz oluyoruz
Aynen canim biz kotu oluyoruz biz ustlerine cok gidiyoruz dun sancidan oluyorum kalk dedim igne yaptiralim cok kotuyum hic derdin bitmiyor dedi bana bende gitmicem dedim oturdum agladim hic umrunda bile olmadi adamin kendi kendime diyorum kizim niye cekiyosun ki hic biseyin yok bide ustune bu zulmu niye cekiyosun sonra tovbe diyorum sus burcu sus sus hep susalim biz sustukca onlarda ciksin tepemize boyle iste ne diyeyim bilmiyorum

Tum erkekler ayni canim yapiyoruz ediyoruz yine suclu biz oluyoruz bizdede sorun esimde herseye kosturdum ise kos eve kos hastaneye kos dedim bu tedaviyi kimseye soyleme o napti yemedi icmedi tum ailesine soyledi destek olsalar tamam ancak.kostekler dil pabuckadar beni uzup duruyolar o yuzden sadece eslede bitmiyo kadinlarin cilesi rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Amin canim amin napalim Rabbim versin mukafatini cok uzuluyorum cokta sabir bi gun cok pisman olucak boyle davrandigi icin herseyine katlaniyorum su hasta halimle bnde yarim kalpliyim ameliyat oldum en ufak seyde carpintilarim oluyor hic mi uzulmuyosun ben sana yanmaktan kendi derdimi unutmusum nedir bu haller tripler anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…