Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

KIZLAR BENDE PERŞEMBE GÜNÜNE RANDEVU ALDIM MEMORİAL HANDE HANIMA NASIL SİZCE ÖN GÖRÜŞME YAPICAM ANCAK TAHLİL MESAJI ÇEKMİŞLER BENİMKİ ÖN GÖRÜŞME OLUCAK BU TAHLİLLERİ YAPTIRMAM ŞART MI? BİRDE ÇOĞU TAHLİLİM YENİ ZATEN VAR DEVLETTEN RAPOR ALIRKEN YAPILDI ONLARI YANIMDA GÖTÜREYİM Mİ? BİZE DE BİR YOL GÖSTERİN BARİ İLK DENEME NEGATİF BU İKİNCİ DENEMEM OLUCAK İNŞALLAH

cnm eski yeni, eski tedavi protokolüne kadar, rapor için aldığın evrakların örnekleride dahil elinde ne var ne yoksa test vs herşeyi götür.. ona göre dosyan oluştruluyor..

KIZLAR BENDE PERŞEMBE GÜNÜNE RANDEVU ALDIM MEMORİAL HANDE HANIMA NASIL SİZCE ÖN GÖRÜŞME YAPICAM ANCAK TAHLİL MESAJI ÇEKMİŞLER BENİMKİ ÖN GÖRÜŞME OLUCAK BU TAHLİLLERİ YAPTIRMAM ŞART MI? BİRDE ÇOĞU TAHLİLİM YENİ ZATEN VAR DEVLETTEN RAPOR ALIRKEN YAPILDI ONLARI YANIMDA GÖTÜREYİM Mİ? BİZE DE BİR YOL GÖSTERİN BARİ İLK DENEME NEGATİF BU İKİNCİ DENEMEM OLUCAK İNŞALLAH
Canım ben de hande hanımı araştırdım eğitimi ve çalıştığı yerler mükemmel. Ama hiç yorum okumadım. Orda güvenebileceğim ve gidebileceğim doktorların başında gelio hande hanım

cnm 1000 tl kendi takip ücretidir.. birde opu+transfer ücreti nekadarmış anlaşmalı olduğu hastaneye ödeyeceğin onuda sor bi istersen..
Tatlım yok öyle değil 5000tl miş ilaçsız ücreti. 6500 e gelir muhtemelen. Diğer merkezlerden birazcık daha uygun ama önemli değil. Sizce napmalıyım güvenebilirmiyim ne dersiniz canım

Kızlar birşey soracağım size. Benim senelerdir gittiğim doktorum ayrıca annemin de doktoruydu kendisi, beni tüp bebeğe yönlendirdi. Kime gideyim diye kendisine sorayım dedim Aytuğ Kolankaya ile git bi görüş işinde çok iuidir birçok hastanede tüp bebek başkanı olarak görev yaptı şimdi kendi yerini açtı ama hangi lavaratuvarla çalışıyo bilmiyorm dedi. Araştırdım jinemed kalamış da yapıyormuş transferi ve opuyu. Kendi muaynehanesindetüm takipleri yapıyormuş. Ücreti nispeten daha uygun 1000tl kadar. Sizce ne yapsam? Hiç duyan bilen var mı bu yerleri kızlar? İlk denememiz olacak eşmde de bende de çok büyük sorun yok Allaha şükür. Pko luyum sadece tek sorun o bide eşimin sperm sayısı normalin çok az altında. Napmalıyım canlarım??
Laboratuari iyi olmayan yerlere gitmeyin derim benim ilk denememde hic embriyom kalmadi dondurmak icin ,negatif sonuç aldım simdi yine silbastan tedavi oldum yine negatif sonuc ama en azindan dondurulmuslarim var dedim teselli buldum

Kızlar ben memorial şişliye gelecektim kesin ama doktorum aytuğ beyi önerince arada kaldım. Aytuğ kolankayanın çalıştığı merkez jinemed türkiyenin ilk tüp bebek merkeziymiş 1989 da kurulmuş başkanı da prof dr Tekzen Çamlıbel duydunuz mu bilmyrm. Ama önemli olan tabiki şimdiki başarıları. Napsam nolur yardımcı olun ☺️☺️

Labaratuvarlarının iyi olup olmadığına nasıl emin olabilirim canlarım?? Yani iyi derler ki öyle diyorlar ama nasıl güvenmeliyim?

Laboratuari iyi olmayan yerlere gitmeyin derim benim ilk denememde hic embriyom kalmadi dondurmak icin ,negatif sonuç aldım simdi yine silbastan tedavi oldum yine negatif sonuc ama en azindan dondurulmuslarim var dedim teselli buldum
Haklısın canım inşallah dondurulmuş bebişler annelerinde can bulsun Allahın izniyle❤️

Arkadaşlar çok şükür pozitif darısı tüm kaderdaşlarım sizinlerin başına . Dualarım sizlerle. Sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almamızı Rabbim nasip etsin .
Ay ne guzel haber buuu duygulandim valla cok Allahim sonuna kadar hep iyi eylesin saglikla al kucaginada insallah darisi bizlere olsun bagiralim burdan pozitiffff diye

Tatlım yok öyle değil 5000tl miş ilaçsız ücreti. 6500 e gelir muhtemelen. Diğer merkezlerden birazcık daha uygun ama önemli değil. Sizce napmalıyım güvenebilirmiyim ne dersiniz canım

sen memorialda başlamayacakmıydın cnm.. aytug bey hergün tv lere çıkan doktordu galiba..
cnm neresi içine sinerse orada başla..

sen memorialda başlamayacakmıydın cnm.. aytug bey hergün tv lere çıkan doktordu galiba..
cnm neresi içine sinerse orada başla..
Evet canım memorial diorum hala ama öngörüşme için randevu alıyorum aytuğ beye de memorial e de. İnşallah hayırlısıyla bebeğime kavuşacağım yeri seçer gönlüm. Aytuğ bey tv de program yapan doktor evet:) tüp bebek yapıomuş yıllardır ben de yeni öğrendim. Doktorum ona çok güveniyor. Bir görüşmeye gideceğim muayene de ücretsiz dedi yardımcısı. Hayırlısıı.. Sonra bi de memorial ile görüşüp kararımı vereceğim inşallh

Evet canım memorial diorum hala ama öngörüşme için randevu alıyorum aytuğ beye de memorial e de. İnşallah hayırlısıyla bebeğime kavuşacağım yeri seçer gönlüm. Aytuğ bey tv de program yapan doktor evet:) tüp bebek yapıomuş yıllardır ben de yeni öğrendim. Doktorum ona çok güveniyor. Bir görüşmeye gideceğim muayene de ücretsiz dedi yardımcısı. Hayırlısıı.. Sonra bi de memorial ile görüşüp kararımı vereceğim inşallh

hangi kararı verirsen hakkında hayırlısı olsun cnm, hepimiz bir yerde pozitifi yakalayacağız inşallah..

Kalite kendini belli ediyor ben ilk tedavimde yumurta toplattim koğuş sistemi oda bile vermiyorlar,transfere girdim masaya uzaninca embriyonuz söyle böyle diye alalade bir açıklama yapıldı oysa burada esini de karsilarina aliyorlar artiyi eksiyi cok net söylüyorlar benim gördüklerim bunlar ama bunlari yaşamadan bilemiyorsun maalesef canim

:nazar:Architecturas canımm tebrikler :)) sağlıkla kucağına alırsın inşallah minnoşunu. Bjk den haber alan var mı yoksa ben mi kaçırdım mesajları? İnşallah onun da pozitiftir senin gibi. Allah hepimize nasip etsin inşallah
canım ben yazamadım dün olumsuz gözüküyo değerim çok düşük çıktı:KK12::KK12:

AYNEN 30 YUMURTA TOPLANDI BİR TRANSFER NEGATİF SONUÇ DONDURULMUŞ HİÇ KALMADI MAALESEF İNSAN YIKILIYOR.

Kalite kendini belli ediyor ben ilk tedavimde yumurta toplattim koğuş sistemi oda bile vermiyorlar,transfere girdim masaya uzaninca embriyonuz söyle böyle diye alalade bir açıklama yapıldı oysa burada esini de karsilarina aliyorlar artiyi eksiyi cok net söylüyorlar benim gördüklerim bunlar ama bunlari yaşamadan bilemiyorsun maalesef canim

BU BAHSETTİĞİN NERESİ MEMORİAL Mİ

Yok cnm onceki tedavi oldugum yer memorial oda da veriyor karsisuna alip da konusuyor transfer oncesi vs vs
AYNEN 30 YUMURTA TOPLANDI BİR TRANSFER NEGATİF SONUÇ DONDURULMUŞ HİÇ KALMADI MAALESEF İNSAN YIKILIYOR.

BU BAHSETTİĞİN NERESİ MEMORİAL Mİ

canım ben yazamadım dün olumsuz gözüküyo değerim çok düşük çıktı:KK12::KK12:
Hmm hayırlısı canım 5 den küçük mü çıktı kii:/ neyse bidahakine inşallah. İçimden bi ses birlikte hamile kalıcaz diyor. Moralini yüksek tut canım en başından hersey yolunda bile gitse negatife hazırlıklıydık ama insan yinede üzülüyor tabiki. Allah sana nurtopu gibi bir evlat nasip etsin inşallah

cnm eski yeni, eski tedavi protokolüne kadar, rapor için aldığın evrakların örnekleride dahil elinde ne var ne yoksa test vs herşeyi götür.. ona göre dosyan oluştruluyor..

TAMAM CANIM ÇOK SAĞOL HEPSİNİ GÖTÜREYİM GİDERKEN BAKSIN EKSİK VARSA SÖYLESİN YAPTIRIRIM DİMİ

Canım ben de hande hanımı araştırdım eğitimi ve çalıştığı yerler mükemmel. Ama hiç yorum okumadım. Orda güvenebileceğim ve gidebileceğim doktorların başında gelio hande hanım

BENDE DAHA ÖNCE MEDİKAL PARK BAHÇELİEVLER HİÇ MEMNUN KALMADIM BURASINI MEMORİALİ BİR ARKADASIM YAPTIRDI İLKİ NEGATİFTİ İKİNCİSİ TUTTU DONDURULMUŞLARDAN O SÖYLEDİ HANDE HANIMI SEMRA HANIMIN GÜVENDİĞİ DOKTORLARIN BAŞINDAYMIŞ ÖYLE DEDİ BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH

Back