Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin canim amin napalim Rabbim versin mukafatini cok uzuluyorum cokta sabir bi gun cok pisman olucak boyle davrandigi icin herseyine katlaniyorum su hasta halimle bnde yarim kalpliyim ameliyat oldum en ufak seyde carpintilarim oluyor hic mi uzulmuyosun ben sana yanmaktan kendi derdimi unutmusum nedir bu haller tripler anlamiyorum
Rabbim safi adiyla sifa versin canim tum hastalarada

Onlarda skbti yapuyodur hele sorun kendisindeyse cocuk gibiler daha da hircinlasiyolar.. ama olan y8ne kadina oluyo o ayri.. buarada arkdaslar surekli sorular soruyorum ama memorialda tedagiye baslamakta kararliydim.ama dun bi arkdasla konustum o da acibadem tayfun beye tedavi olmus cok memnun kalmis hamile suan .. aklim.karisti aslnd doktor belliki baya ilgili yorumlaribi okudum herkes cok memnun ama hasyane ve laboratuvari nasildir ondan emin olamadim hicbi bilginz var mi? Birde cift yumurta koyuyomus ki biz iki embriyo transferi istiyoruz olmusken ama memorial bildigim kdriyla kolay kolay 2 transfer etmiyo hem.yasim 28 hem ilk transfer kesin koymz yani;)

Aynen canim onun randevularini ben aliyorum herseye ben kosturuyorum tek basima yoruldum bi kez randevu almis degil bi kez bi doktorla konusmus bilgi almis degil neden hep ezilen kadin anlamiyorum elimizden tutsalar ya zaten tedavidede herseyi biz cekiyoruz bi sperm ver cekil kenara ne anladim manevi anlamda destek ol niye yapmiyosun

Ah yavrum hepimiz aynı süreçten geçtik inanki, ha belki bin kişiden birinin eşi de onun kadar ilgilidir. Randevuları ben aldım herşeyi ben ayarladım, 3 kere tüp bebek denedik hergün 2-3 iğne kan vermeler yok opu yok transfer yok tonla ilaç adama bir vitamin verdiler speed plus falandı adı galiba yemin ediyorum her gece elimle içirdim be adam senin spermlerinde sorun var herşey benim üstümde yaşanıyo içeceğin bi ilaç onu da iç allah rızası için ama yok, kendi iğnelerim ilaçlarım birde adamın peşinde koştum. Allah yardımcın olsun canım üzülme bu günlerde geçecek

Ah yavrum hepimiz aynı süreçten geçtik inanki, ha belki bin kişiden birinin eşi de onun kadar ilgilidir. Randevuları ben aldım herşeyi ben ayarladım, 3 kere tüp bebek denedik hergün 2-3 iğne kan vermeler yok opu yok transfer yok tonla ilaç adama bir vitamin verdiler speed plus falandı adı galiba yemin ediyorum her gece elimle içirdim be adam senin spermlerinde sorun var herşey benim üstümde yaşanıyo içeceğin bi ilaç onu da iç allah rızası için ama yok, kendi iğnelerim ilaçlarım birde adamın peşinde koştum. Allah yardımcın olsun canım üzülme bu günlerde geçecek

aynen cnm bizdede proxeed plus ı eşim asla kendi alıp içmedi, hazırlayıp önüne götürürüm ve hep bu ilacın çok yan etkileri var başımı ağrıtıyor, midemi bulandırıyor, bugün kendimi iyi hissetmiyorum vs içmemek için hep bi bahene arar:)
bu son tedavimde opu günü, odada beklerken eşim acıktığını söyledi o aşağı tost almaya inmişti geriden beni opuya götürdüler.. adamın yüzünü göremedim güya benimle ilgilenmeye geldi:) odaya geldiğimde önüne laptopunu açmış habire işle ilgili telefon konuşmaları yapıyordu, yarım ağız cnm sen işine git istersen dediğimin 5. dakikasında gitmişti bile.. kendi işyeri istese dakikalarca benimle kalır ama çoğu aynı..

Ayni bizde oyleyiz ayni yok aktara git ne artiriyormus al yap icir bi aksam unutayim ilacini bak unuttun iste bu kadar dusuncelisin diyo La ilahe illallah ya git ic cocukmusun butun dert butun agri sizi benim ustumde bide naz mi cekeyim Allahtan ignelerimi yapti o kadarini sagolsun ben artik hic konusmuyorum sustum icimede attim bi anamla dertlesirim aglarim sizlarim biter gider oda yaptigiyla kalsin ben artik dayanamiyorum hergun hergun azar isit bisey soyle sor terslen git agla sizla boyle olmazki

Ayni bizde oyleyiz ayni yok aktara git ne artiriyormus al yap icir bi aksam unutayim ilacini bak unuttun iste bu kadar dusuncelisin diyo La ilahe illallah ya git ic cocukmusun butun dert butun agri sizi benim ustumde bide naz mi cekeyim Allahtan ignelerimi yapti o kadarini sagolsun ben artik hic konusmuyorum sustum icimede attim bi anamla dertlesirim aglarim sizlarim biter gider oda yaptigiyla kalsin ben artik dayanamiyorum hergun hergun azar isit bisey soyle sor terslen git agla sizla boyle olmazki

cnm eşin eğer tek gitmene bir şey demezse, sen görüşmeye tek yada annenlede gidebilirsin.. zaten erkekler sap gibi yanımızda oturuyor.. bi işe yaramıyorlarki.. belki oda işten izin almayı falan takıyordur..

Kızlar birşey soracağım size. Benim senelerdir gittiğim doktorum ayrıca annemin de doktoruydu kendisi, beni tüp bebeğe yönlendirdi. Kime gideyim diye kendisine sorayım dedim Aytuğ Kolankaya ile git bi görüş işinde çok iuidir birçok hastanede tüp bebek başkanı olarak görev yaptı şimdi kendi yerini açtı ama hangi lavaratuvarla çalışıyo bilmiyorm dedi. Araştırdım jinemed kalamış da yapıyormuş transferi ve opuyu. Kendi muaynehanesinde tüm takipleri yapıyormuş. Ücreti nispeten daha uygun 1000tl kadar. Sizce ne yapsam? Hiç duyan bilen var mı bu yerleri kızlar? İlk denememiz olacak eşmde de bende de çok büyük sorun yok Allaha şükür. Pko luyum sadece tek sorun o bide eşimin sperm sayısı normalin çok az altında. Napmalıyım canlarım??

cnm eşin eğer tek gitmene bir şey demezse, sen görüşmeye tek yada annenlede gidebilirsin.. zaten erkekler sap gibi yanımızda oturuyor.. bi işe yaramıyorlarki.. belki oda işten izin almayı falan takıyordur..
Ah canim ah araba kullanmayi bilsem minnet etmicemde bilmiyorum iste mecburum onunla gitmeye uzak cunku hastane evet oturup duruyolar oyle sap gibi hic destek olayim yok kostek olalim var neyse takmicam artik valla atti laz damarim iyice kendimi tedavime odaklar Allah der yururum

Kızlar birşey soracağım size. Benim senelerdir gittiğim doktorum ayrıca annemin de doktoruydu kendisi, beni tüp bebeğe yönlendirdi. Kime gideyim diye kendisine sorayım dedim Aytuğ Kolankaya ile git bi görüş işinde çok iuidir birçok hastanede tüp bebek başkanı olarak görev yaptı şimdi kendi yerini açtı ama hangi lavaratuvarla çalışıyo bilmiyorm dedi. Araştırdım jinemed kalamış da yapıyormuş transferi ve opuyu. Kendi muaynehanesindetüm takipleri yapıyormuş. Ücreti nispeten daha uygun 1000tl kadar. Sizce ne yapsam? Hiç duyan bilen var mı bu yerleri kızlar? İlk denememiz olacak eşmde de bende de çok büyük sorun yok Allaha şükür. Pko luyum sadece tek sorun o bide eşimin sperm sayısı normalin çok az altında. Napmalıyım canlarım??

Adet oldum ama ne yazikki bu ay baslamiyoruz haziran basinda baslicaz testleri bari goturelim diyorum esime hem benide adetliyken bi gorsunler diyorum yok dedi cok gergin bu ara hem is hem su tedavi yine hergun gereksiz seyler icin basladik tartismaya :KK43: cok zoruma gidiyor ben ona elimden geldigince destek oluyorum hic sorunun ondan oldugunu hissettirmiyorum ama o beni davul gibi geriyor bende anneden uzak babadan uzak zaten gurbetteyim kim teselli etsin beni ben kime gidip patlayim butun herseyin hirsini benden aliyor napicami nasil konusup nasil davranicami sasirdim artik :KK43: Allah yardimcimiz olsun

hep öyleler canım malesef bizim kadar bu konuda hassas değiller. sen de bizimle dertleş.Bir de bu konuda biraz kendi bildiğini oku.gerekirse tek başına git görüşmeye.onları beklersek oooo işimiz var :)))

Arkadaşlar çok şükür pozitif darısı tüm kaderdaşlarım sizinlerin başına . Dualarım sizlerle. Sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almamızı Rabbim nasip etsin .

CANIM ÇOK DUYGULANDIM GÖZLERİM DOLDU OKURKEN ÇOK ŞÜKÜR rABBİM SAĞLIKLA SIHHATLE ANALI BABALI KUCAĞINA ALIP BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN DEMİŞTİK BU AĞRILAR HAYRA ALAMET

:nazar:Architecturas canımm tebrikler :)) sağlıkla kucağına alırsın inşallah minnoşunu. Bjk den haber alan var mı yoksa ben mi kaçırdım mesajları? İnşallah onun da pozitiftir senin gibi. Allah hepimize nasip etsin inşallah

Aynen canim biz kotu oluyoruz biz ustlerine cok gidiyoruz dun sancidan oluyorum kalk dedim igne yaptiralim cok kotuyum hic derdin bitmiyor dedi bana bende gitmicem dedim oturdum agladim hic umrunda bile olmadi adamin kendi kendime diyorum kizim niye cekiyosun ki hic biseyin yok bide ustune bu zulmu niye cekiyosun sonra tovbe diyorum sus burcu sus sus hep susalim biz sustukca onlarda ciksin tepemize boyle iste ne diyeyim bilmiyorum

olsun dert etme çocuğu kendimiz için yapıyoruz.Biz istediğimiz için... gerçekten biizm de aynı her tedavide aayy kötü oluyorum diyor. Sanki iğneleri yapılan o eziyet çeken o. bir de herşeyde para hesabı yapmaz bu konuda yapar.. ama olsun biz çocuğu kendimiz istediğimiz için yapıyoruz... onlar ancak çocuk doğduğunda babalık duygusunu hissediyorlarmış,psikologlar öyle diyor

Kızlar birşey soracağım size. Benim senelerdir gittiğim doktorum ayrıca annemin de doktoruydu kendisi, beni tüp bebeğe yönlendirdi. Kime gideyim diye kendisine sorayım dedim Aytuğ Kolankaya ile git bi görüş işinde çok iuidir birçok hastanede tüp bebek başkanı olarak görev yaptı şimdi kendi yerini açtı ama hangi lavaratuvarla çalışıyo bilmiyorm dedi. Araştırdım jinemed kalamış da yapıyormuş transferi ve opuyu. Kendi muaynehanesindetüm takipleri yapıyormuş. Ücreti nispeten daha uygun 1000tl kadar. Sizce ne yapsam? Hiç duyan bilen var mı bu yerleri kızlar? İlk denememiz olacak eşmde de bende de çok büyük sorun yok Allaha şükür. Pko luyum sadece tek sorun o bide eşimin sperm sayısı normalin çok az altında. Napmalıyım canlarım??

Kızlar birşey soracağım size. Benim senelerdir gittiğim doktorum ayrıca annemin de doktoruydu kendisi, beni tüp bebeğe yönlendirdi. Kime gideyim diye kendisine sorayım dedim Aytuğ Kolankaya ile git bi görüş işinde çok iuidir birçok hastanede tüp bebek başkanı olarak görev yaptı şimdi kendi yerini açtı ama hangi lavaratuvarla çalışıyo bilmiyorm dedi. Araştırdım jinemed kalamış da yapıyormuş transferi ve opuyu. Kendi muaynehanesinde tüm takipleri yapıyormuş. Ücreti nispeten daha uygun 1000tl kadar. Sizce ne yapsam? Hiç duyan bilen var mı bu yerleri kızlar? İlk denememiz olacak eşmde de bende de çok büyük sorun yok Allaha şükür. Pko luyum sadece tek sorun o bide eşimin sperm sayısı normalin çok az altında. Napmalıyım canlarım??

cnm 1000 tl kendi takip ücretidir.. birde opu+transfer ücreti nekadarmış anlaşmalı olduğu hastaneye ödeyeceğin onuda sor bi istersen..

KIZLAR BENDE PERŞEMBE GÜNÜNE RANDEVU ALDIM MEMORİAL HANDE HANIMA NASIL SİZCE ÖN GÖRÜŞME YAPICAM ANCAK TAHLİL MESAJI ÇEKMİŞLER BENİMKİ ÖN GÖRÜŞME OLUCAK BU TAHLİLLERİ YAPTIRMAM ŞART MI? BİRDE ÇOĞU TAHLİLİM YENİ ZATEN VAR DEVLETTEN RAPOR ALIRKEN YAPILDI ONLARI YANIMDA GÖTÜREYİM Mİ? BİZE DE BİR YOL GÖSTERİN BARİ İLK DENEME NEGATİF BU İKİNCİ DENEMEM OLUCAK İNŞALLAH

Back