- 21 Ocak 2015
- 36
- 34
- 3
- 39
sen nereye yaptıracaksın kontrollerinihayırlısı bugüneymiş canım, tekrar gitcekmisin, kontrollerini nerde yaptıracaksın
canım hayırlısıyla olursa bende memorial gelmek istiyorum, şehir dışındayım 2 saatlik yolum var, duruma göre bakcamS
sen nereye yaptıracaksın kontrollerini
2 saat yol zor canım ya bulunduğun Şehirde Memorial var mı veyahut o kalitede bir hastane varsa orada devam et bence son aylarında çok zorlanırsıncanım hayırlısıyla olursa bende memorial gelmek istiyorum, şehir dışındayım 2 saatlik yolum var, duruma göre bakcam
canım hayırlısıyla olursa bende memorial gelmek istiyorum, şehir dışındayım 2 saatlik yolum var, duruma göre bakcam
Takip edemedim canim noldu transfer olmadimi sana
oturduğum yerde devlet dışında doğum için yok, yine dışarı mecbur gitcem, benim için bunu konuşmak çok erken, sonucumun ne olduğu bile belli değil,2 saat yol zor canım ya bulunduğun Şehirde Memorial var mı veyahut o kalitede bir hastane varsa orada devam et bence son aylarında çok zorlanırsın
evet canım fiyatlar yüksek, bakalım bi sonuçlansın hayırlısıyla bakcaz,oturduğum yerde devletten bsşka yok , mecbur dışarı gitcem,cnm hamile kaldıktan sonra memorialin kadın doğum muayeneleri çok pahalı, özel sağlık sigortan yoksa çok zor gelebilir.. her muayene 380 tl gibi.. yapılan hiçbir testte sgk geçmiyor ve doğum 12.000 tl gibi.. kasım ayında gidecektim vazgeçmiştim..
kendine yakın bir yere gitmen gebeliğin ilerleyen süreçlerinde daha iyi olur..
Senin yarın belli olacaktı di mi Allah yardımcın olsun haberlerini bekliyoruz canımoturduğum yerde devlet dışında doğum için yok, yine dışarı mecbur gitcem, benim için bunu konuşmak çok erken, sonucumun ne olduğu bile belli değil,
İnsallah canim hakkinizda ne hayirliysa rabbim onu versin insallah temiz cikar ve bebegin seninle olurYok cnm ya yapilmadi. Iki yumurtadan biri gelisti 5.gune gitti. Fakat ilk dollenme aninda cekirdek sayisi fazla çıktığından genetik test yapmslsri gerekiyormus o sebeple embriyoyu dondurduk. Temiz cikarsa ikinci adetimde transfer yapilacak.
evet canım fiyatlar yüksek, bakalım bi sonuçlansın hayırlısıyla bakcaz,oturduğum yerde devletten bsşka yok , mecbur dışarı gitcem,
İnsallah canim hakkinizda ne hayirliysa rabbim onu versin insallah temiz cikar ve bebegin seninle olur
Canım transferin hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerle gelirsin, bu sefer bebeğine kavuşursun , canı gönülden diliyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..benimde 5. gün embriyosu cnm.. sana kaç tane transfer edildi.
inş. iyi haberler alırız.
kızlar ben adet olmayı bekliyorum. adetin 2. günü tedaviye başlıycaz hande hanımla. arkadaşlar sizden rica ediyorum neler olacak 2. günden itibaren neler yapılıyor ilk günden itibaren lütfen biri yazabilir mi ??
Canım transferin hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerle gelirsin, bu sefer bebeğine kavuşursun , canı gönülden diliyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..
canım iğneleri kendimiz alıyoruz demi. iğnelerin yanında başka ilaç veriyolar mı tşklerIkinci gun muayene ediyorlar ve kan veriyorsun.bir sorun yoksa kac dozda hangi ilaci kullanacaginla ilgili msj geliyor. Ve ignelere basliyorsun ilk zamanlar 3 gunde bir cagiriyorlar.son günlerde hergu kontrole gidiyorsun.hergun sana igne bilgisi geliyor. Sonra da yumurta toplama yapiliyor.daha sormak istedigin bisey varmi ? Anlatayim canim
benimde 5. gün embriyosu cnm.. sana kaç tane transfer edildi.
inş. iyi haberler alırız.
Ensu'cum.. Hayırlı olsun. Umuyorum çok iyi sonuçlar olur.
Ben ara sıra girip okuyorum sayfaları ve en çok senin yazdıklarını arıyor gözlerim.
Azmine, sabrına hayranım. Hatta bu hayranlık nickime de yansımış gibi :))
Sen çok güzel, çok güçlü nefis bir anne olacaksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?