Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım hayırlısıyla olursa bende memorial gelmek istiyorum, şehir dışındayım 2 saatlik yolum var, duruma göre bakcam
2 saat yol zor canım ya bulunduğun Şehirde Memorial var mı veyahut o kalitede bir hastane varsa orada devam et bence son aylarında çok zorlanırsın

canım hayırlısıyla olursa bende memorial gelmek istiyorum, şehir dışındayım 2 saatlik yolum var, duruma göre bakcam

cnm hamile kaldıktan sonra memorialin kadın doğum muayeneleri çok pahalı, özel sağlık sigortan yoksa çok zor gelebilir.. her muayene 380 tl gibi.. yapılan hiçbir testte sgk geçmiyor ve doğum 12.000 tl gibi.. kasım ayında gidecektim vazgeçmiştim..
kendine yakın bir yere gitmen gebeliğin ilerleyen süreçlerinde daha iyi olur..

Takip edemedim canim noldu transfer olmadimi sana

Yok cnm ya yapilmadi. Iki yumurtadan biri gelisti 5.gune gitti. Fakat ilk dollenme aninda cekirdek sayisi fazla çıktığından genetik test yapmslsri gerekiyormus o sebeple embriyoyu dondurduk. Temiz cikarsa ikinci adetimde transfer yapilacak.

2 saat yol zor canım ya bulunduğun Şehirde Memorial var mı veyahut o kalitede bir hastane varsa orada devam et bence son aylarında çok zorlanırsın
oturduğum yerde devlet dışında doğum için yok, yine dışarı mecbur gitcem, benim için bunu konuşmak çok erken, sonucumun ne olduğu bile belli değil,

evet canım fiyatlar yüksek, bakalım bi sonuçlansın hayırlısıyla bakcaz,oturduğum yerde devletten bsşka yok , mecbur dışarı gitcem,

İnsallah canim hakkinizda ne hayirliysa rabbim onu versin insallah temiz cikar ve bebegin seninle olur

kızlar ben adet olmayı bekliyorum. adetin 2. günü tedaviye başlıycaz hande hanımla. arkadaşlar sizden rica ediyorum neler olacak 2. günden itibaren neler yapılıyor ilk günden itibaren lütfen biri yazabilir mi ??

benimde 5. gün embriyosu cnm.. sana kaç tane transfer edildi.
inş. iyi haberler alırız.
Canım transferin hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerle gelirsin, bu sefer bebeğine kavuşursun , canı gönülden diliyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..

kızlar ben adet olmayı bekliyorum. adetin 2. günü tedaviye başlıycaz hande hanımla. arkadaşlar sizden rica ediyorum neler olacak 2. günden itibaren neler yapılıyor ilk günden itibaren lütfen biri yazabilir mi ??

Ikinci gun muayene ediyorlar ve kan veriyorsun.bir sorun yoksa kac dozda hangi ilaci kullanacaginla ilgili msj geliyor. Ve ignelere basliyorsun ilk zamanlar 3 gunde bir cagiriyorlar.son günlerde hergu kontrole gidiyorsun.hergun sana igne bilgisi geliyor. Sonra da yumurta toplama yapiliyor.daha sormak istedigin bisey varmi ? Anlatayim canim

Canım transferin hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerle gelirsin, bu sefer bebeğine kavuşursun , canı gönülden diliyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..

cnmm bende seni takip ediyorum arada mesajlarını yakaladığım kadarıyla:)
çok sağoll inşallah hep berabez tez zamanda kavuşuruz cnm.. çok öptümm

canım iğneleri kendimiz alıyoruz demi. iğnelerin yanında başka ilaç veriyolar mı tşkler

benimde 5. gün embriyosu cnm.. sana kaç tane transfer edildi.
inş. iyi haberler alırız.

Ensu'cum.. Hayırlı olsun. Umuyorum çok iyi sonuçlar olur.

Ben ara sıra girip okuyorum sayfaları ve en çok senin yazdıklarını arıyor gözlerim.

Azmine, sabrına hayranım. Hatta bu hayranlık nickime de yansımış gibi :))
Sen çok güzel, çok güçlü nefis bir anne olacaksın inşallah.

Yine bir hayvan hayvan diyorum cunku ana demeye dilim varmiyor dogurmus bebegini ve sarip COP POSETINE birakmis... Gelde simdi sus buna iclenme aglama biz neler yasiyoruz nasil bekliyoruz o cift cizgiyi gormeyi insanlar kiyip atiyor hamile kalmayim diye akillari cikiyor oluyor gidip aldiriyor dogurup sokaga atiyor bunlarin vicdani nasil biri girip suraya bi okusa bizleri evlat hasretiyle yanan su yurekleri yapamazlardi bunlari yaziklar olsun neden diyede sormadan edemiyorum isyan degil bu kabullenemiyorum neden diyorum sadece Rabbim sen isyan ettirmeden bak yuzumuze boylelerine degil bizim gibi cani gonulden yananlara ver evlatlari bizim giibi kimse haketmiyor bunu derdi verdin dermanda sende bizi bagri yanik koyma...

:)) sağoll canımm
evet nicklerimizzz benziyoo bende senin farkındayım arada görüyorum:)
artık eskisi gibi tedavi aşamalarımı çok detaylı yazmıyorum, üzüntülerimi kabullenmeyi ve hep yeni bi sayfa açmayı öğrendim sanırım..
güzel dileklerin için teşekkürler ne güzel şeyler yazmışsın, inşallah hep beraberce azmin zaferini göreceğiz.. pes etmek yok.
sen nasılsın cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…