- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
- 248
Sorma cnm ya nette sonuc yerine o rakamlar var korktum bu ne diye isten izin aldim gittim hastaneden aldim sonucu 680 cikti sukue
Yok canim kan pistilasmasimi var sende ben kullanmiyorum jelde sabah kullancam sacede aksan kullanma daha dedi
Hadi gozunaydin cnmmm, benimde 2. Sonuc 930 mu ne cikmistii benim ki ikiz olabilir:))) ultrasona ne zman gideceksin doktora
Ayy cnm sevindimm ,guzel saglikli embriolariniz olsun insaallah ,guzel haberlerini vermeyi unutmaa,Rabbim nasip etsin bebisler ins cnmmKızlar merhaba,
Bugün m.tese oldu eşim ve spermm bulundu..Allah razı olsun Murad hocadan binlerce kez..
Melih beyde opumu yaptı.. Nasıl tatlı bir dr anlatamam.. Hiç ağrım olmadı hiç.. Çok şanslıydıkk..
6. kattaki hemşirelerden tutunda laboratuvardaki arkadaşlara kadar hepsi çok ii davrandılar..
Sonuç olarak 4 tüp sperm donduruldu
13 yumurta toplandı..
Bugünleri de gördük ya binlerce kez şükür olsun Rabbime.. Allahımmmmmmmm tüm çabalayan arkadaşlarıma güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.. İyiki memoriale karar vermişiz..
Evt caniM Adet doneminde yaptiriliyor. Hastaneye gidincede kndnle goturmen gerekiyormus.İlk
Görüşme ilk gidildiği zaman için istenilenler adet döneminde mi yaptırılmalı
Mesajla gonderdikleri testler yaptirmaya gittim regli olman gerwkiyor dedilerr tedaviye baslamadn once yapilanlar erkek ve kadinin ypmasi gereken testlerben regli degildimmm testleri verdim,devlette yaptirdim ama ne istediler ki senden
Ayşe hanimi mi yoksa hande hanimi mi onerirsiniz. Eminim ikisi de iyidir ama birini seçmek lazım.
Bu gün tedavimin 6. günü cetrotide ye de başladım aşırı mide bulantım ve yanmam var yüce rabbim bu çabalarımızı boşa çıkartmasın inşaalah bu seferkinde herşey yolunda gider yarın kontrolum var
Bizim sorun sperm azlığı şuanlık iyi gözüküyo bakalım yarın ne olacak ağrım çok var bu da olurmuş dr öyle söylediSende mi tedavi gorenlerdensin. Benim de 7.gunum :) nasil durumlar. Sorununuz neydi.
Bizim sorun sperm azlığı şuanlık iyi gözüküyo bakalım yarın ne olacak ağrım çok var bu da olurmuş dr öyle söyledi
canım ön görüşme için ıstenılen testleri adetliyken mı yaptırdınArkadslar sali gunu hande hanima randevu verdiler on gorusme yapacaz ilk dneeme olackk duaa edin. Hande hnmm hkkinda bilgide almak istiyorumm semra hanim istedim.fkat gunleei doluydu hep. Hkkmzdaa hyrlisi olsun insaallah
Kızlar merhaba,
Bugün m.tese oldu eşim ve spermm bulundu..Allah razı olsun Murad hocadan binlerce kez..
Melih beyde opumu yaptı.. Nasıl tatlı bir dr anlatamam.. Hiç ağrım olmadı hiç.. Çok şanslıydıkk..
6. kattaki hemşirelerden tutunda laboratuvardaki arkadaşlara kadar hepsi çok ii davrandılar..
Sonuç olarak 4 tüp sperm donduruldu
13 yumurta toplandı..
Bugünleri de gördük ya binlerce kez şükür olsun Rabbime.. Allahımmmmmmmm tüm çabalayan arkadaşlarıma güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.. İyiki memoriale karar vermişiz..
ben isteyebilirim canımkızlar elimde bir kutu hiç açılmamış gonolf, birde açılmış ama 225 ünitesi kalmış olan gonolf var..
yarına isteyen olursa bunları kan odasına adına bırakabilirim..
Senin tedavi bittimi?kızlar elimde bir kutu hiç açılmamış gonolf, birde açılmış ama 225 ünitesi kalmış olan gonolf var..
ozelden mesaj attim sana cnm.. ozelden adini yazarsan birakirim..ben isteyebilirim canım
adetkiyken yapılıyorsa benim yarin yaptirmam lazim onlarıMesajla gonderdikleri testler yaptirmaya gittim regli olman gerwkiyor dedilerr tedaviye baslamadn once yapilanlar erkek ve kadinin ypmasi gereken testler
cnm sadece hormon testleri adetli yapiliyor onlarda fsh ve e2 gibi testler.. onun disindakilerin hepsi adetli adetsiz hic farketmez.. rahim filmide adetin 7.8.9. gunu cekilir.adetkiyken yapılıyorsa benim yarin yaptirmam lazim onları
canim senin opun bugundu dimi canim simdiden hayirli ugurlu olsun kaliteli ebriyon olsun bebegini getirsin insallahkızlar elimde bir kutu hiç açılmamış gonolf, birde açılmış ama 225 ünitesi kalmış olan gonolf var..
Çok güzel :)) masallahKızlar 11 adet embriyomuz varmışş. İyi durumdalarmışş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?