• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hepimiz öyle geliyoruz canım buraya başlarken.. İnan hiç birimiz tam bilerek gelmiyoruz foruma.. Birde yarın benim opum var Melih Aygün girecekmiş acaba nasıl biri.. Hiç denk geldik mi burada Melih bey ile ilgili yazışmalara?

benim deneyimim yok ama ensu diyordu eli daha pratikmiş falan diye, istersen ona sor canım

Kizlar kan sonucundan ben bisey anlamadim anlayan cikarsa banada anlatin ya referans araligi 2598496 hastaneyode ariyorum aylin hanima nede hemsirelere ulasamadim 309.4 ilk kan sonucu

benim deneyimim yok ama ensu diyordu eli daha pratikmiş falan diye, istersen ona sor canım

Ya aslında farketmiyor hepsi iyiler duyduğum kadarıyla.. Sadece ilk defa melih beyi duydum o yüzden tedirginim biraz.. Ah ben ilk defa narkoz alıp bi operasyon geçircem de :KK17:

Hepimiz öyle geliyoruz canım buraya başlarken.. İnan hiç birimiz tam bilerek gelmiyoruz foruma.. Birde yarın benim opum var Melih Aygün girecekmiş acaba nasıl biri.. Hiç denk geldik mi burada Melih bey ile ilgili yazışmalara?
Benim opuyuda melih bey yapti ne agri nede bir sikayetim oldu canim 28yumurya toplanmasina ragmen

ha! 34 yaşında3. tüp bebekte hamile kaldım ben. Valla şükrediyorum ki bana böyle doktorlar denk gelmiyor, şimdi allah için şişlide ters bişey demedi hiç olumsuz bir konuşmalar olmadı, ama kimse bu doktor kesinlikle hastaneye bilgi verilmesi gerekiyor hastane içinde hasta içinde hiç hoş bir durum değil bu tarz konuşmalar
memorialda o tarzda bi sorun hic yasamadim cnm.. burada hangi doktora girdiysem hep motive etti yasin genc sanslisin bile dediler:))

Kizlar kan sonucundan ben bisey anlamadim anlayan cikarsa banada anlatin ya referans araligi 2598496 hastaneyode ariyorum aylin hanima nede hemsirelere ulasamadim 309.4 ilk kan sonucu
Referans araligi o degerler arasi da demek senin sonucu göstermez o sayida ne oyla anlamadimm,senin kan testi sonucun kac ciktiii

Bir bayanda sanirim aylin hanim esimi aramis sonuc hakkinda bilgi vermek icin hamilelige engel durum yok biraz dusuk ama olur demis hic anlamiyorum normal morfoloji 0 yaziyo nasil iyi oluyo bu sonuc ? Biraz hizlo konusmus birsey de soramadim diyo bizimki hastanenin kalabalik.olmasi birazda dez avantaj sanirim:(

canim simdiden hayirli olsun opun benim opumu melih bey yapti rahat olabilisin iyi iyi oldugunu dusunuyorum opudan cok rahat ciktim

Bir bayanda sanirim aylin hanim esimi aramis sonuc hakkinda bilgi vermek icin hamilelige engel durum yok biraz dusuk ama olur demis hic anlamiyorum normal morfoloji 0 yaziyo nasil iyi oluyo bu sonuc ? Biraz hizlo konusmus birsey de soramadim diyo bizimki hastanenin kalabalik.olmasi birazda dez avantaj sanirim:KK43:

hız sayı falan ne durumda cnm

canim aylin hanima bende sabahtan beri ulasmaya calisiyorum hala arayacaklar canim sana corospin yada clekxane kulandirtilarmi transfer sonrasi

arkadaşlar tüp bebek tedavisinde yumurtlama iğnelerını kendımız mı alıyoruz. devletten rapor çıkarsak alabılır mıyız. biz tüp bebek tedavısıne başlıycaz kısmet olursa 5.750 tl denıldı. bu fıyatın içinde iğnede var mı yok mu. nasıl aldınız sizler iğneleri

arkadaşlar tüp bebek tedavisinde yumurtlama iğnelerını kendımız mı alıyoruz. devletten rapor çıkarsak alabılır mıyız. biz tüp bebek tedavısıne başlıycaz kısmet olursa 5.750 tl denıldı. bu fıyatın içinde iğnede var mı yok mu. nasıl aldınız sizler iğneleri

Hayır canım o sadece hastaneye ödenen rakam. İğne ve ilaçlar için ayrı ödeme yapıyorsun 1000 ila 1500 lira arası tutuyor. Rapor olayını ben bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar yazar birazdan canım

Benim opuyuda melih bey yapti ne agri nede bir sikayetim oldu canim 28yumurya toplanmasina ragmen
Canım benim de o kadar yumurta toplanmıştı,ama ohss riski dolayısıyla transfer ertelendi. İyi senin ertelenmemis?.. Ohss riski olmadi mi sende?..
Arkadaşım memorialda normalde devletle anlaşması olmadığı için ilaçlarda kullanamıyorsun rapor u ama tedavi ücretinde 1000 TL lik indirim yapıyorlar rapor fotokopisini götürsen bile ;)

hız sayı falan ne durumda cnm

Hiz +4 ve +3 toplami 26 nornakde 38 olmasi gerekiyormus
Total motulite % 35
1ml sperm sayisi 18.8
Morfoloji
Normal morfoloji 0
Amorf 79
Nuklear % 21

Swim up sonrasi..
Volum 1ml
Sperm 11milyon62
+4 ve +3 toplami (hiz)60
Durum bu sekilde sonuc kisminda da
Astenoteratozoospermi

Referans araligi o degerler arasi da demek senin sonucu göstermez o sayida ne oyla anlamadimm,senin kan testi sonucun kac ciktiii
Sorma cnm ya nette sonuc yerine o rakamlar var korktum bu ne diye isten izin aldim gittim hastaneden aldim sonucu 680 cikti sukue
canim aylin hanima bende sabahtan beri ulasmaya calisiyorum hala arayacaklar canim sana corospin yada clekxane kulandirtilarmi transfer sonrasi
Yok canim kan pistilasmasimi var sende ben kullanmiyorum jelde sabah kullancam sacede aksan kullanma daha dedi
Canım benim de o kadar yumurta toplanmıştı,ama ohss riski dolayısıyla transfer ertelendi. İyi senin ertelenmemis?.. Ohss riski olmadi mi sende?..
Ertelendi canim ben subatta opu oldum iji adet sonra transfer yapildi karnimda su birikmisti nefes almakta zorlaniyodum o yuzden simdi de sukur hamileyim
Arkadaşım memorialda normalde devletle anlaşması olmadığı için ilaçlarda kullanamıyorsun rapor u ama tedavi ücretinde 1000 TL lik indirim yapıyorlar rapor fotokopisini götürsen bile ;)

Sorma cnm ya nette sonuc yerine o rakamlar var korktum bu ne diye isten izin aldim gittim hastaneden aldim sonucu 680 cikti sukue

Yok canim kan pistilasmasimi var sende ben kullanmiyorum jelde sabah kullancam sacede aksan kullanma daha dedi
Hadi gozunaydin cnmmm, benimde 2. Sonuc 930 mu ne cikmistii benim ki ikiz olabilir:))) ultrasona ne zman gideceksin doktora

canim gozunaydin hep iyiye gider saglikli bebegini kucagina alirsin ins. tahlilimde ufak pihtilasma gibi gorunuyor ama semra hoca ilaci kullandirtmadi onemsiz dedi icim rahat etmedi sonucta bir dusuk yasamisim bugun aylin hanima testi gonderdim oda ayni seyi soyledi kulanmama grek yokmus ne bilegimm endiselendim bir anda iyikide ustune gittim icim rahatladi

Back