• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Inanamiyorum yaa gercektenmi ? Valla benim de kafam karismisti transferden sonra evde mi otursam calissammi diye. Benim de işe gidişim metrobusle.. evde de sikilacagim. Yoksa bir kac saatligine ise gitsemmi bilemedim. Evde heralde daha cok strese girerim yok tuttumu yok oldumu falan diye :)
bence ilk 3-4 gun cok onemli her ne kadar normal hayats donmek lazim deniyorsada evde dinlenmek gerektigini dudunuyorum tabi kisiden kisiyede degisir

Bence kendilerine guvenlerini anlatmislar.yani biz yapariz hesabi :)) biz de yapamazsak isiniz zor gibi.. aslinda iyi bir ifade degil ama. Ben kendim icin öyle dusunuyorum.memorialda da iyi sonuc alamazsam tekrar denemeyi hic istemiyorum. Umudum biter sanirim

Olur mu yahu öyle şey, tamam memorial çok iyi bir hastane ama sadece orada tutmuyor ki tüp bebek, benim arkadaşım ilk denemede alman hastanesinde hamile kaldı, birçok insan Amerikan hastanesi, acıbadem hatta devlet hastanesinde deneyip hamile kalıyor, Allahın ol dediği yer neresiyse orada olur. Bir hastanenin kendini övmek için hastasını gömmesi hiçbir şekilde profesyonel bir davranış olamaz zaten yazık ya o moralle tutacağı varsa da tutmaz o çocuk insanlarda vicdan kalmamış ya

Eğerki bir dr hastasına bu kadar denemeniz olmuş sonuç alamamışsınız burda da olmazsa işiniz zor derse nasıl bir moralle başlarsın bizim gibi hastalara bu tür bir yaklaşım hoş değil

canım daha önce kaç denemen vardı biraz gereksiz bi ifade kullanmışlar..

Olur mu yahu öyle şey, tamam memorial çok iyi bir hastane ama sadece orada tutmuyor ki tüp bebek, benim arkadaşım ilk denemede alman hastanesinde hamile kaldı, birçok insan Amerikan hastanesi, acıbadem hatta devlet hastanesinde deneyip hamile kalıyor, Allahın ol dediği yer neresiyse orada olur. Bir hastanenin kendini övmek için hastasını gömmesi hiçbir şekilde profesyonel bir davranış olamaz zaten yazık ya o moralle tutacağı varsa da tutmaz o çocuk insanlarda vicdan kalmamış ya
Benim burayı tercih etmemdeki sebep laboratuvarının iyi oluşu yoksa başka bişey değil ben zaten olabilecek olumsuzlukların da olumluğun da farkındayım ama olumsuzluğu dr den duymak hoş olmadı aslında çok büyük bir problemde yok sperm azlığı var bir daha da o dr gitmeyi asla düşünmem bana sadece emin ellerdesiniz dese yeterdi ben yinede moralimi yüksek tutucam onların bana bunu yapmasına bir daha izin vermiycem zaten istanbul benim çok sevdiğim bir şehir ve her anımı dolu dolu yaşıyorum bunu allah nasip edecekki olacak yüce rabbimden dileğim sağlıklı hayırlı bir evlat dünyaya getirmek

Daha önce üç denemem oldu ilkinde hiç embriyo olmadı iki ve üçüncüde iyi kaliteli transfer edildi ama nasip değilmiş tutmadı

Canım sen hiç kafana takma ozaman 3 deneme ne ya insanlar 5.de 6.da hatta 10.da pozitif sonucu alıyorlar bende 10dan fazla denemen oldu sandım. İlki zaten deneme sayılmaz embriyo olmamış transfer olmamış tutmadı diyemezsin o noktaya ulaşmamış, içini ferah tut bu denemede olacak inşallah

Arkadaslar cvp verirseniz cok sevinirim bende bu ay basliycam tedaviye ama sinav gunlerime denk gelmesinden korkuyorum. Kacinci gun toplaniyo ve toplaniktan kac sonra tansfer oluyo. Bi de cok sersemliyomu insan narkozdan dolayi sonrasinda sinava girebilirmiyim diye dusunuyorum.

Canım sen hiç kafana takma ozaman 3 deneme ne ya insanlar 5.de 6.da hatta 10.da pozitif sonucu alıyorlar bende 10dan fazla denemen oldu sandım. İlki zaten deneme sayılmaz embriyo olmamış transfer olmamış tutmadı diyemezsin o noktaya ulaşmamış, içini ferah tut bu denemede olacak inşallah
Sağol canım güzel dileklerin için çok teşekkürederim işte böyle bizim gibi aynı sorunu yaşayanlar birbirlerinin halinden anlıyorlar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dr lere de vicdan versin

Arkadaslar cvp verirseniz cok sevinirim bende bu ay basliycam tedaviye ama sinav gunlerime denk gelmesinden korkuyorum. Kacinci gun toplaniyo ve toplaniktan kac sonra tansfer oluyo. Bi de cok sersemliyomu insan narkozdan dolayi sonrasinda sinava girebilirmiyim diye dusunuyorum.

Canım kesin gün bilgisi verme şansımız yok ki, ben 3 kere denedim 3.de de farklıdır mesela. Opu yumurtaların olgunlaşma hızına transfer ise embriyoların gelişimine bağlı bir şey kimse kesin tarihler veremez. Tedaviye başladıktan 8 ila 13 gün sonra opu, opuden 2 veya 6 gün sonra transfer diyebiliriz.

Opuden sonra sınava girmen biraz zor sersemleşiyorsun haliyle, hafifte olsa kanaman ve ağrında olabiliyor, o günü dinlenerek geçirmen daha doğru. Benim sınavımda transfer gününe denk gelmişti girmedim, sonraki sınava fazla çalıştım bütün derslerden geçtim girmediklerimde dahil, önemli olan bebişlerin tutunması canım bence

Sağol canım güzel dileklerin için çok teşekkürederim işte böyle bizim gibi aynı sorunu yaşayanlar birbirlerinin halinden anlıyorlar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dr lere de vicdan versin

Kimse bu doktor hastaneyle görüş canım hoş değil çünkü yaklaşımı başkalarına yapmasın en azından, onlar için 2 cümle ama karşılarında senelerce evlat sahibi olmak için mücadele veren insanlar için yıkım olabiliyor biraz daha duyarlı olmak lazım, ya yasemin hanımla yada zehra hanımla görüş istersen. Allah yardımcın olsun canım inanki seni rahatlatmak için söylemiyorum 3 deneme korkulacak hiçbirşey yok durumunda

Daha önce üç denemem oldu ilkinde hiç embriyo olmadı iki ve üçüncüde iyi kaliteli transfer edildi ama nasip değilmiş tutmadı

boşver cnm, enerjini düşürecek insanlardan doktor bile olsa uzak dur, hemşireleri arayıp randevularını ona ayarlatmazsın..

Hayırlı olsun canım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

sağol hayatım inşallah..

Canım kesin gün bilgisi verme şansımız yok ki, ben 3 kere denedim 3.de de farklıdır mesela. Opu yumurtaların olgunlaşma hızına transfer ise embriyoların gelişimine bağlı bir şey kimse kesin tarihler veremez. Tedaviye başladıktan 8 ila 13 gün sonra opu, opuden 2 veya 6 gün sonra transfer diyebiliriz.

Opuden sonra sınava girmen biraz zor sersemleşiyorsun haliyle, hafifte olsa kanaman ve ağrında olabiliyor, o günü dinlenerek geçirmen daha doğru. Benim sınavımda transfer gününe denk gelmişti girmedim, sonraki sınava fazla çalıştım bütün derslerden geçtim girmediklerimde dahil, önemli olan bebişlerin tutunması canım bence

Cok tesekkurler cnm cevabin icin. Haklisin keske tutunsa bebisler de sinav falan umrumda olmaz.

canim bence hic moralini bozma benim aynen senin gibi denegimlerim oldu kismet iste dediyin gibi olmadi simdi yine bir umut dedik ve son bir defa denemeye karar verdik trasferimin 4. gunundegim allah buyuk kismette varsa olacak yoksada dunyanin sonu degil icini rahat tut bol sans arkadasim allah yardimciniz olsun

Benim burayı tercih etmemdeki sebep laboratuvarının iyi oluşu yoksa başka bişey değil ben zaten olabilecek olumsuzlukların da olumluğun da farkındayım ama olumsuzluğu dr den duymak hoş olmadı aslında çok büyük bir problemde yok sperm azlığı var bir daha da o dr gitmeyi asla düşünmem bana sadece emin ellerdesiniz dese yeterdi ben yinede moralimi yüksek tutucam onların bana bunu yapmasına bir daha izin vermiycem zaten istanbul benim çok sevdiğim bir şehir ve her anımı dolu dolu yaşıyorum bunu allah nasip edecekki olacak yüce rabbimden dileğim sağlıklı hayırlı bir evlat dünyaya getirmek
canım sakın üzme kendini ve moralini bozma boşver ağzı olan konuşur kimse kimsenin derdin anlamaz senin o doktorla kimyan uyuşmadı başka bir doktor seç inan senin için daha iyi olur ben gittiğim hande hanımdan çok memnun kaldım her zaman benim moralim yukarı kaldırdı inşallah seninde elektriğin uyacak doktoru bulursun bir de şunun bilmemiz lazım rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yoktur niceleri var sorunlaru olmadığı halde çocuk sahibi olmayan bıraklım sadece ondan isteyelim hiç durmadan ve keyfine bak inanmak başarmanın yarısıdır takma onları moralini yüksek tut olacaktır inşallah

boşver cnm, enerjini düşürecek insanlardan doktor bile olsa uzak dur, hemşireleri arayıp randevularını ona ayarlatmazsın..

sağol hayatım inşallah..
ensucum ya bi sey soracam benim bir onceki denemelerimde corospin kullanmistim bu tedavimde semra hoca gerek yok dedi icimde vesvese kaldi herkese kullandirtyorlarmi acaba

ben sana toplanacağı gün söyleyebilirim çünkü ben transfer için bekleyeceğim 3-4 ay adetin 2.veya 3.günü zaten gidiyorsun iğnelere başlıyorsun toplam 10-12 gün sürüyor kişiye ve yumurtanın olgunluğuna göre değişiyor benim 11.gün sürdü 12.gün akşamı çatlama iğnesi yaptım örneğin cuma yaptım gece 22.20 de pazar sabahı opum vardı 10:20 geçe süreç bende böyle oldu tabiki diğer arkadaşların belkide daha farklı olabilir transferden de bilgim yok

hangi doktor söyledi bunu..

ensucum ya bi sey soracam benim bir onceki denemelerimde corospin kullanmistim bu tedavimde semra hoca gerek yok dedi icimde vesvese kaldi herkese kullandirtyorlarmi acaba

çoğu hastane pıhtılaşma olabilir diye önlem amaçlı kullandırıyor.. coraspirinde tek başına bi işe pek yaramıyor zaten pıhtı varsa clexanla beraber kullanmak gerekli.. sende zaten pıhtılaşma sorunu yoktu bildiğim kadarıyla..

Back