• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Üroloji doktoruna yönlendirilen arkadaşlar. Eslerinize sigarayı birakacaksin falan diyor mu doktor bey. Varma yok arası bizim spermler. Ama eşim hala daha sigaraya devam ediyor :(

Merhaba dün itibariyle bende tedavime başladım zorlu bir süreç olacak biraz olumsuz başladık ama yüce rabbim inşaallah sonunu güzel eyler yüzümüzü güldürür bizlerin halinden en iyi yine bizler anlarız dualarda buluşalım
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah çok güzel sonuçlar alırsın

Üroloji doktoruna yönlendirilen arkadaşlar. Eslerinize sigarayı birakacaksin falan diyor mu doktor bey. Varma yok arası bizim spermler. Ama eşim hala daha sigaraya devam ediyor :KK43:

Canım birşey demedi Murad bey ama içilmemesi gerektiği kesin.. Bizim de azosperm malesef..

İsteğe gore mi tek çift koyuyorlar
ben istedim cnm
Ooov super bir haber oldu. Insallah kalp atisini da duyarsin. Saglikla kucagina da alirsin. Sen transfer sonrasi calistinmi canim.rapor falan bahsediyordun sanirim.
yok canım yıllık izinden kullandım ama evde her işi yaptım hic belirti yoktu o yüzden hiç korumadım kendimi
,Maşallahhhh maaşallah canımm gözün aydınn.. Allahım bize de nasip etsin inşallahh :KK68::KK68::KK68:
saol cnm

Evet kizlar hamileyim degerim 309.4:-):-)
Yaa benim.de.ilk degerim 318 cikmisti 9. Gun ben hep ikiz demistim amaa,dondurulmus embrioda yuksek cikiot demek kiii ,bana 2 embrio transfer edildii,2 gun sonra tekrarlayincada yazsana cnm o zman ne cikacak acaba ;) bende haftasonu kontrola gidecem bakalim ne cikcak,tebrik ederim.gozunaydin cnm

Yaa benim.de.ilk degerim 318 cikmisti 9. Gun ben hep ikiz demistim amaa,dondurulmus embrioda yuksek cikiot demek kiii ,bana 2 embrio transfer edildii,2 gun sonra tekrarlayincada yazsana cnm o zman ne cikacak acaba :KK66: bende haftasonu kontrola gidecem bakalim ne cikcak,tebrik ederim.gozunaydin cnm
tmm canım yazarım ben tek embriyo zaten inşallah herşey güzel olur senin içinde bizim içinde

Ben vardim da, gec gelmisim uyuya kalmisim :) biraz kendini tarif edermisin birkac kisiyi gordum de 11 de oradaydim. 10 da randevumdu 11 de geldim

Bende oradaydım canım.. Eşimle birlikte gelmiştik.. Ufak tefek biriyim ben.. Küçük gösteriyorum.. Siyah bir mont vardı üstümde.. kan almada falan karşılaşmış olabilirz.. etrafımdakilere dikkatli baktım bende.. Sen nasıldın nerede bekliyordun :) ben cam kenarında bekliyordum eşimle..

Tarnsferler genelde kacinci gun oluyo arkadaslar? Benimde tedavim baslanacak bu ay ama sinavim da var ayni gune denk gelmesinden korkuyorum. Asilamalarim genelde hep 13. Gun oluyodu acaba yumurta toplanmada ayni mi olur?

Bende oradaydım canım.. Eşimle birlikte gelmiştik.. Ufak tefek biriyim ben.. Küçük gösteriyorum.. Siyah bir mont vardı üstümde.. kan almada falan karşılaşmış olabilirz.. etrafımdakilere dikkatli baktım bende.. Sen nasıldın nerede bekliyordun :) ben cam kenarında bekliyordum eşimle..

Kanda kimse yoktu. Fazla beklemedim ben. Cam kenarinda sari uzun sacli biri vardi sanki. Hanginizdini bilemedim valla :

Merhaba dün itibariyle bende tedavime başladım zorlu bir süreç olacak biraz olumsuz başladık ama yüce rabbim inşaallah sonunu güzel eyler yüzümüzü güldürür bizlerin halinden en iyi yine bizler anlarız dualarda buluşalım

tedavin hayırlı olsun canım..

Evet kizlar hamileyim degerim 309.4:-):-)

tebrikler hayatım çok güzel değerinn sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerim..

Kızlar kimler vardı bugün.. Ben etrafıma bayağı baktım bakınan var mı diye ama :-)

ben 10.00-10.30 arası oradaydım cnm çok bakındım etrafa bi kaç bayanada günaydın dedim ama kimse sıcak davranmayınca bunlar bizim kızlar değil sanırım dedim..:)

ben 10.00-10.30 arası oradaydım cnm çok bakındım etrafa bi kaç bayanada günaydın dedim ama kimse sıcak davranmayınca bunlar bizim kızlar değil sanırım dedim..:)

Canım bana kimse günaydın demedi.. Bende etrafıma çok baktım vallahi.. Birileriyle gözgöze gelirmiyim acaba anlarmıyız tanırmıyız diye :) O saatte ben daha gelmemiştim zaten canım.. Ben 10:45 de oradaydım..

Canım bana kimse günaydın demedi.. Bende etrafıma çok baktım vallahi.. Birileriyle gözgöze gelirmiyim acaba anlarmıyız tanırmıyız diye :) O saatte ben daha gelmemiştim zaten canım.. Ben 10:45 de oradaydım..

ben o saatte çıkmıştım canım.. zaten içime doğdu hiçbirinizin orada olmadığı çünkü kimse merakla etrafa bakmıyordu ben hariç:))
ben yarında oradayım..

Evet ben kan vermeye gittim o da danismaya gitti. Sen hangisiydin kiz tarif etsene.. :)
bende bankodaydım cnm basortuluydum siz geldiniz hemen doktora gittiniz bende kan vermeye çok baktım etrafıma hatta kahve bile aldım içtim zaman gelsin birileri tanıdık cık ar mı diye hemşire sordu burda mı belireceksiniz diye kalktık cıktı bidaha

Back