Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar moralim cok bozukbugun transferin 4,gunu kanamam oldu.test gunum 23nisan .transfer sonrasi kanamasi olan oldumu

Kizlar moralim cok bozukbugun transferin 4,gunu kanamam oldu.test gunum 23nisan .transfer sonrasi kanamasi olan oldumu
cnm gecen yil emha nickli bi arkadasin transferden kisa sure sonra yogun kanamasi olmustu test gunune kadarda hep kanamalari olmustu kiz adet oldugunu sanmisti ikizlere gebe cikmisti.. ins seninde oyledir..

cnm gecen yil emha nickli bi arkadasin transferden kisa sure sonra yogun kanamasi olmustu test gunune kadarda hep kanamalari olmustu kiz adet oldugunu sanmisti ikizlere gebe cikmisti.. ins seninde oyledir..
Insallh canimm insallh oyledr.enerjim okadar dusuk ki

Merhaba dün itibariyle bende tedavime başladım zorlu bir süreç olacak biraz olumsuz başladık ama yüce rabbim inşaallah sonunu güzel eyler yüzümüzü güldürür bizlerin halinden en iyi yine bizler anlarız dualarda buluşalım

İsteğe gore mi tek çift koyuyorlar

Tedavin hayirli olsun canm olumsuz deyince nasil yani. Ben de ikinci muayneme gittim.3 yumurta var biri 12.5 diger ikisi 8.5 dedi. Diger ikisi de gelisirse iyi

Kızlar kimler vardı bugün.. Ben etrafıma bayağı baktım bakınan var mı diye ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…