benim kardeslerimin ikiz canım biraz zor oluyorlar o yüzden ikiz istemedim kısmet tabiki yas 35oldu hakkımdıNeden tek istedinizki ikiz olurdu ne guzel. Yaş 35 i gecince iki tane koyuyorlar zaten
cnm gecen yil emha nickli bi arkadasin transferden kisa sure sonra yogun kanamasi olmustu test gunune kadarda hep kanamalari olmustu kiz adet oldugunu sanmisti ikizlere gebe cikmisti.. ins seninde oyledir..Kizlar moralim cok bozukbugun transferin 4,gunu kanamam oldu.test gunum 23nisan .transfer sonrasi kanamasi olan oldumu
Insallh canimm insallh oyledr.enerjim okadar dusuk kicnm gecen yil emha nickli bi arkadasin transferden kisa sure sonra yogun kanamasi olmustu test gunune kadarda hep kanamalari olmustu kiz adet oldugunu sanmisti ikizlere gebe cikmisti.. ins seninde oyledir..
Hayırlı haberlerini de alırız inşallah beklemek zor olmuştur. Birşey yapamamak. Devamlı mucadeleyle geçti çok zamanımız Allah bizim yuzumuzu guldurdu,sizinkini de guldurur inş.kızlar bende sonunda dün tedaviye başladım:)
bu günleride görebildim aylar sonra:)
sagol canimm insallahhh..Hayırlı haberlerini de alırız inşallah beklemek zor olmuştur. Birşey yapamamak. Devamlı mucadeleyle geçti çok zamanımız Allah bizim yuzumuzu guldurdu,sizinkini de guldurur inş.
Nasilsin cnm sonuc ne olduubenim kardeslerimin ikiz canım biraz zor oluyorlar o yüzden ikiz istemedim kısmet tabiki yas 35oldu hakkımdı
Evet kizlar hamileyim degerim 309.4
Cok saol canim insallah darisi tum isteyenlere olsunCanım tam senin sonucunu öğrenmek için girdim ve hamilesin..çok sevindim gözün aydın Allah tamamına erdirsin :)
İsteğe gore mi tek çift koyuyorlartek canım aslında yasta deneme sayısıda iki transfer için uygundu biz tek istedik kaliteleri iyi ikiside tutunma olasılığı yüksek dedi aylin hanım bizde tek olsun dedik kısmet pzr grubu testi bi yapsak silik çizgiyi gördüm bugünkü teste ama korkuyorum yanıltıcı olur diyede hakkımızda hayırlısı
Merhaba dün itibariyle bende tedavime başladım zorlu bir süreç olacak biraz olumsuz başladık ama yüce rabbim inşaallah sonunu güzel eyler yüzümüzü güldürür bizlerin halinden en iyi yine bizler anlarız dualarda buluşalım
Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin. Biraz bahseder misin. Sorunumuz neydiEvet kizlar hamileyim degerim 309.4
İsteğe gore mi tek çift koyuyorlar
Benim yas 30 iki tane koymazlar o zaman banaYaşa gore canim. Ama bazi hastanelerde isteğe gore yapiliyor
Ya çok sevindim canım rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip bizlere duat etmeyi unutma inş bizde görürüz böyle sonuçlarıEvet kizlar hamileyim degerim 309.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?