Canım benim misal çarşamba toplanmıştı ,sonrasında yumurta toplama sonrası 4.gün kontrole çağırdılar ,doktorlar emin olamadı, transfer gününe denk gelen ertesi gün tekrar muayene ettiler. Ve transferim İptal oldu canım. 2 ay sonrasına ertelendi. Sana haber gelmemişse bir ara sor istersen sen ?..kızlar ya bir şey soracağım benim ilk tüp bebek denemem pazar opu oldum benim yumurtalar toplandı ama ertelenecek şuan iki ay ama benim bu gün dördüncü günüm ve lekenmeler vardı şimdi adet kanaması gibi oldu hastaneden bana hiç bilgi vermediler adet olacaksın sonra geleceksin diye hiç bir bilgim yok şuan ne zaman arayıp bilgi verirler benim gibi olan varmı toplamayı yaptılar her gün embriyologla konuşum durumu öğreniyorum yumoşların o kadar yarın son gün embriyolog yine biz arayıp son durumu öğreneceğiz o kadar sonrası yok şuan bilgide vermediler
misal Ohss durumunda erteleniyor Canim,diğer durumları bilmiyorum. . Ohss da yumurtalıklarin farklı sebeplerden dolayı aşırı uyarılnasi sonucu oluyormus.Merhaba ben de ayse hanimls başladım ama takibim disaridan yapılıyor igne saati 16.00 19.00 arası bu arada transfer neye gore erteleniyor bilgi verirseniz sevinirim herkese allahim yardım etsin
randevuları her muaynede farklı doktora mı veriyorlar anlayamadım..
Kac transfer oldu nslhnkızlar hepinize cok tesekkür ederim bugün yedinci gün pazar benimde testim var bütün kızlar toplancaz desenize
Canım kimse beni aramadı zaten en başından belliydi erteleneceği aradım bu gün doktorumla konuşmak için oda bana akşam döndü 3.reglimde başlanacakmış dün regli oldum zaten dedim ikinci regli döneminde olsa olmaz dedi hormonların düzelsin dedi yani ramazan geliyor bende muhtemelen ramazan sonrası yani temmuzda başlayacağım oruçluyken muayeneye gidemem diyorum şuan 5.güne gelen 7 embriyom olmuş 19 olgun yumurtadan 17 döllendi 5.güne 7 tane gelmiş artık kısmet beklemek çok zor hevesleniyorsun sonra bekle bekleki o zaman gelsinCanım benim misal çarşamba toplanmıştı ,sonrasında yumurta toplama sonrası 4.gün kontrole çağırdılar ,doktorlar emin olamadı, transfer gününe denk gelen ertesi gün tekrar muayene ettiler. Ve transferim İptal oldu canım. 2 ay sonrasına ertelendi. Sana haber gelmemişse bir ara sor istersen sen ?..
misal Ohss durumunda erteleniyor Canim,diğer durumları bilmiyorum. . Ohss da yumurtalıklarin farklı sebeplerden dolayı aşırı uyarılnasi sonucu oluyormus.
Çoğunluk hangi doktoru istiyorsan onda muayene oluyorsun ama aralarda hafta sonuna denk geldiği durumlarda ,doktorunun işlemde olması durumunda falan farklı doktora randevu verebiliyorlar
Canım bildiğim kadarıyla akdeniz anemisi belirli dönemlerde atak yapar ve o zamanlarda anlaşılır.. Genetik tahlille mi çıkar bilmiyorum. Ama ağrılar olur öyle basit bir şey değil.. Bence kuruntu yapma kendini de bebeğini de strese sokma canım.. dr.lar öyle bir belirti görseler bırakmazlar peşini..
Canım kimse beni aramadı zaten en başından belliydi erteleneceği aradım bu gün doktorumla konuşmak için oda bana akşam döndü 3.reglimde başlanacakmış dün regli oldum zaten dedim ikinci regli döneminde olsa olmaz dedi hormonların düzelsin dedi yani ramazan geliyor bende muhtemelen ramazan sonrası yani temmuzda başlayacağım oruçluyken muayeneye gidemem diyorum şuan 5.güne gelen 7 embriyom olmuş 19 olgun yumurtadan 17 döllendi 5.güne 7 tane gelmiş artık kısmet beklemek çok zor hevesleniyorsun sonra bekle bekleki o zaman gelsin
tek canım aslında yasta deneme sayısıda iki transfer için uygundu biz tek istedik kaliteleri iyi ikiside tutunma olasılığı yüksek dedi aylin hanım bizde tek olsun dedik kısmet pzr grubu testi bi yapsak silik çizgiyi gördüm bugünkü teste ama korkuyorum yanıltıcı olur diyede hakkımızda hayırlısıKac transfer oldu nslhn
İnşallah canım ramazan sonuna denk gelirde başlarım üzülüyorum bekleyeceğim için blast embriyolar ama karışık duygular içindeyim ya olmazsa da diye biraz kötüyüm üç ay erteniyor sonra tutmazsa ikinci için yine bekle bekle ya çok kafam karışık aslında psiklojik desteğe ihtiyacım varOlsun ya canım kaliteli embriyolar olsun da ertelenmesi çok problem değil artık. Evet beklemek zor hatta bizimki de ramazan a denk geliyor ama artık bakacağız çaresine. . Yeterki hayırlısı ile olumlu sonuçlar alalım) kalbini ferah tut ,belki 2 ay sonrasında da aynı döneme denk geliriz
korkma canım benimde ertelenmişti ikinci adetle transfer oldu ikinci çizgiyi silikte olsa bugün gördüm inşallah kandada cık ar rahatlarımİnşallah canım ramazan sonuna denk gelirde başlarım üzülüyorum bekleyeceğim için blast embriyolar ama karışık duygular içindeyim ya olmazsa da diye biraz kötüyüm üç ay erteniyor sonra tutmazsa ikinci için yine bekle bekle ya çok kafam karışık aslında psiklojik desteğe ihtiyacım var
Canım şimdiden tebrik ediyorum inşallah kanda çıkar 5.gün embriyosumu ama benim ikinci adetle başlamıyor şuan toplamadan sonraki birinci ikincide olacak üçüncüde yani neden bu kadar bekliyorum bende anlamadımkorkma canım benimde ertelenmişti ikinci adetle transfer oldu ikinci çizgiyi silikte olsa bugün gördüm inşallah kandada cık ar rahatlarım
Akdeniz anemisini ,Akdeniz Ateşi ile karıştırıyor olabilir misiniz ?..
tesekkur ederim canim darisi basina guzel yumoslarin gelissin trasferin olsun guzel haberlerini aliriz insallahcanımm transferin olmuş çok sevindim hadii gözün aydın:)
sonuu bebişli olsun hayırlı olsun..
Canım bildiğim kadarıyla akdeniz anemisi belirli dönemlerde atak yapar ve o zamanlarda anlaşılır.. Genetik tahlille mi çıkar bilmiyorum. Ama ağrılar olur öyle basit bir şey değil.. Bence kuruntu yapma kendini de bebeğini de strese sokma canım.. dr.lar öyle bir belirti görseler bırakmazlar peşini..
canim pardon opu demisim trasfer diyecektim trasferden yeni ciktim
kızlar hepinize cok tesekkür ederim bugün yedinci gün pazar benimde testim var bütün kızlar toplancaz desenize
tek canım aslında yasta deneme sayısıda iki transfer için uygundu biz tek istedik kaliteleri iyi ikiside tutunma olasılığı yüksek dedi aylin hanım bizde tek olsun dedik kısmet pzr grubu testi bi yapsak silik çizgiyi gördüm bugünkü teste ama korkuyorum yanıltıcı olur diyede hakkımızda hayırlısı
İnşallah canım ramazan sonuna denk gelirde başlarım üzülüyorum bekleyeceğim için blast embriyolar ama karışık duygular içindeyim ya olmazsa da diye biraz kötüyüm üç ay erteniyor sonra tutmazsa ikinci için yine bekle bekle ya çok kafam karışık aslında psiklojik desteğe ihtiyacım var
canim benimki de 1. kalite deyil malesef 2 kalite ama iyi bir iki dedi yani 10 numara olmasada 8 numaraymis artik hersey yuce rabbime kaldi hayirlisi ne ise o olsunHayirli olsun cnm transferin. O hissi cok iyi bilirim. Tek empriyomla eve dönmüştüm.ustelik benimki kalitesizdi de. Seninki kac hucreli kalitesi ne kac gunluk canim.
Tabi canım rabbim sonsuz şükürler olsun bu duruma geldim amalarım çok semra hn bana çatlama iğnesi vermedi lucrin vurdurdu ohss olmamak içi çok şükür olmadım ama hande hn da bana göre çatma iğnesi vur dedi cesaret edemedik vurmadık semra hn dediğin yaptık bu gün hande hn konuştuğumdada bana çatlama iğnesi yapsaydın daha fazla olurdu dedi buna bile üzüldüm rabbim burdaki tüm anne olmak isteyen kardeşlerimize en kısa zamanda bu duygu tattırsın inş hepimizin yüzü gülsün çook istiyorummm bizde bu duyguyu tadalım anne diye seslenen hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşMoralini bozma canim. Bence 5.gune gelen empriyolarin var diye dua et.sukur et. Mesela ben 5.gune empriyom gelirmi ya da dollenen kac olur gelisen kac olur. Dusunemiyorum.bile. Çünkü iki yumurta ile opu den çıkmış biriyim :) keşke olsaydi da dondurabilseydim. Bu tedavimde bile semra hanim 4 yumurta ancak toplanir dedi. Ne guzel kac tane bebişin var :)
:) sendemi hastanedesin.. eee gun yapsaydikk yedirenkin dedigi gibi:))kızlar hepinize cok tesekkür ederim bugün yedinci gün pazar benimde testim var bütün kızlar toplancaz desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?