aynen yaaa napsam bilemedimm iyice vesveselendim
tamm sağol canımmmburayı takip etsene arada canım.. ben gebelik dönemimde etmiştim hep aynı şeyler yaşandığı için iyi geliyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-gun-sayalim.759183/page-1123#post-40366111
Canim benimde ayin 19 unda randevum pazara denk geliyor. Insallah karsilasiriz. Cetrotide da ayni kullanilio tum doz kullaniyoruz. Anlatirlar sana herhalde canim ama ayni o da gonal f gibi..
cok tesekkur ederim canim allah gonlune gore versinSu cuma gunun yuzu suyu hurmetine yaninda olsun Rabbim insallah
sagol canim evet rezervim oldukca dusuk tek ebriyo ile opuya giriyorum hakkimizda hayirlisi olsuninşallah bir olsun tam olsun, senin de mi yumurta rezervin düşük bizler gibi..
sagol canim evet rezervim oldukca dusuk tek ebriyo ile opuya giriyorum hakkimizda hayirlisi olsuninşallah bir olsun tam olsun, senin de mi yumurta rezervin düşük bizler gibi..
Ayy cok iyiii hadi insaallah canimmmamin canım sabah yaptım test silik ikinci cizgi belirdi inşallah bebegin bu sefer benledir sizde duanızdan mahrum bırakmayın benim dualarımdasınız
Sagol canim Allah razi olsun Allah seninde yardimcin olsun insallah sabretmekten baska cagremiz yokki Allah deyip bekliyoruz inan benim sabrimi zorlayan etrafimdaki insanlar hamilemisin cok kilo aldin yok hala yapamadiniz bitanede olsa yap yapamiyorum diye bagirmak istiyorum o aciyarak bakan gozleri gormrk istemiyorumHepimizin içini her seferinde acıtıyor o haberler eminim.. Ama sabır.. Rabbimin bir bildiği var muhakkak.. Sende yavrunu seveceğin günü sabırla bekle.. Bende sabırla bekliyorum.. Ki bizim inan çok daha zor durumumuz buradaki bir çok kişiden.. Çünkü azospermi ile uğraşıyoruz.. Rezerv azlığı olsa tadaviyle 1 yumurta dahi olsun elde edilebiliyor.. Bozuk morfoloji olsa yine tedavi edilebiliyor ancak azosperm. Hiç bilmiyoruz sonumuzu.. Ama şükürler olsun yinede Rabbimin bir bildiği vardır.. Üzülme arkadaşım sabret ve bekle.. Biraz daha sabret aceleye gelmesin hiçbirşey.. Daha fazla üzülme sonra inşallah.. Neyse uygun olan onu iste Rabbimden canım..
amin canım sabah yaptım test silik ikinci cizgi belirdi inşallah bebegin bu sefer benledir sizde duanızdan mahrum bırakmayın benim dualarımdasınız
Hepimizin içini her seferinde acıtıyor o haberler eminim.. Ama sabır.. Rabbimin bir bildiği var muhakkak.. Sende yavrunu seveceğin günü sabırla bekle.. Bende sabırla bekliyorum.. Ki bizim inan çok daha zor durumumuz buradaki bir çok kişiden.. Çünkü azospermi ile uğraşıyoruz.. Rezerv azlığı olsa tadaviyle 1 yumurta dahi olsun elde edilebiliyor.. Bozuk morfoloji olsa yine tedavi edilebiliyor ancak azosperm. Hiç bilmiyoruz sonumuzu.. Ama şükürler olsun yinede Rabbimin bir bildiği vardır.. Üzülme arkadaşım sabret ve bekle.. Biraz daha sabret aceleye gelmesin hiçbirşey.. Daha fazla üzülme sonra inşallah.. Neyse uygun olan onu iste Rabbimden canım..
Birdahaki randevumu Aylin hn vermişler.. İlk defa göreceğim.. İnşallah güzel olur herşey..
canım benim daha gelmedi ilaç mesajım biraz önce aradılar cetrotide kullanmayı biliyormusun ilaç eğitimi almamışsın dediler.. bakalım kime verecekler sanırım pazara gelir kim nöbetçiyse ona verirler.
kanım düştü yaaa benii kuruntular bastıı:)ilk nur hanım akdeniz anemisi olabilir sende demişti başka tahlil istedi sonra onlara bakınca tamm iyi sonuçların demişti amaaa bugün boş kaldımmm herhalde:)
akdeniz anemisi sende varmıki ? o tek gen hastalığı ailede varsa çocuğa geçiyor..[/QUO
zannedersem yok ama kuruntu genetik tahlilde çıkar mı olsa
randevuları her muaynede farklı doktora mı veriyorlar anlayamadım..
pazar günü ben de oradayım sevinç hanım ı yazmışlar sabah 10:00 da canım. cetrotide hemen başlatıyorlarmıki ?
zannedersem yok ama kuruntu genetik tahlilde çıkar mı olsa
canim pardon opu demisim trasfer diyecektim trasferden yeni ciktiminşallah bir olsun tam olsun, senin de mi yumurta rezervin düşük bizler gibi..
pazar günü ben de oradayım sevinç hanım ı yazmışlar sabah 10:00 da canım. cetrotide hemen başlatıyorlarmıki ?
Yok canım sanırım nöbetçi olan dr o bu hafta o yüzden..
Bende pazar 10:45 de muayene olacağım canım..
canim pardon opu demisim trasfer diyecektim trasferden yeni ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?